5 vastausta artikkeliin “Lenita Airisto”

  1. Tuli katsottua. Hyvin puhui myös Neuvostoliiton vaikutuksesta Suomeen ja kuinka rahalla Suomen päättäjät voideltiin, harva tästä aiheesta uskaltaa puhua vieläkin pelätään Venäjää vaikkei sitä myönnetä. Oli asiallinen ohjelma.

  2. Jos ajattelen millainen olisi nynnyn ihmisen vastakohta niin Lenita on sellainen.

  3. Lenitalle itänaapuri on ollut ja on suuri peljätys. Hänelle itsenäisyys, niinkuin toki monelle muullekin, on suuri asia. Hänen kuvitelmissaan elo Neuvostoliiton alaisena olisi ollut maailmanloppu. Hän arvostaa puheissaan ja teoissaankin erittäin korkealle sotaveteraanit ja lotat.

    ps
    Toisin on Forssan kaupungissa, siellä kaupungin isät ja äidit eivät antaneet paikkaa lotta patsaalle. Ei sopinut sellainen kaupunkiin jonka imagoon liittyy vahvasti vasemmistolaisuus. Eivät kai halunneet nähdä lottia lottina vaan jonakin mikä ei ollut heidän aatteellisuutensa mukaista vai oliko yksinkertaisesti siinä se että demareille ei sana on niin rakas.

  4. Tarkka ”akka” Lenita on. Joskus ”sata” vuotta sitten keskustelimme aika tiukkasävyisesti eräässä aikakauslehdessä hänestä olleen kansikuvan aiheesta ja, mitä siitä oli sovittu. Sovittiin kuitenkin. Kyse ei ollut rahasta silloin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *