Me eläkeläiset

– Olemme kuluerä.
Itsekin ollessani nuori katsoin vanhoja kieroon.
Me eläkeläiset olemme syrjittyjä ja hidastamassa nuorempien menoa.
– Onko edes viisas hallituksemme huomannut,
että olemme melkoinen joukko työllistäjiä!
– Eläkeläisinä työllistämme lähes joka alalla
aina sotepalveluja myöden saaden toki vain minimipalvelun?

5 vastausta artikkeliin “Me eläkeläiset”

  1. Eläkeläiset ovat se suuri kuluttajaryhmä, joka pääosin pyörittää kansantalouttamme. Heillä on sitä varallisuutta, koska asunnot, autot ja monet muut ovat velattomia, eikä ole huolta enää lapsista. He ovat se ryhmä, joka elättää matkailun ja yleensäkin kaupan, vähän joka alueella.

    Tietysti on se vähäosaisten joukko, josta hallituksen ja kaikkien poliitikkojen kuuluisi pitää huolta, se vaan ei tahdo toteutua.

    1. Velston kansalainen ei tuota rahoitusyhtiöille. Nykyään kuluttaminen menee paljolti velanoton myötä. Mm autokauppa elää juuri rahoitusyhtiöiden koroilla ei itse kaupalla. Eli se käteisostaja ei ole aina se paras yrittäjän kannalta …

    2. Siitä huolimatta löytyy mölyä pitävä hyvätuloinen Kiljusen herrasväki, joka vaatisi lisää mania, vaikka jo nyt kuppaa eläkekassaa tyhjäksi, koska Kiljuset elävät pitkään, eikä sitä ole sosiaaliturvaperusteisen työeläkkeen määräytymisessä huomioitu toisin kuin uusien eläkkeiden määräytymisessä.

      1956 syntyneiltä nykäistään joka tilistä 4 prosenttia pois, vaikka olisi pienikin työeläke. 1957 syntyneiltä tullaan nykäisemään vieläkin enemmän.

      Kiljusen herrasväki nauraa paskaista nauruaan ja kehittelee juoniaan etuuksiensa parantamiseksi.

      Työeläkesysteemiin sisältyy petosluonteinen systemaattinen virhe.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *