16 vastausta artikkeliin “Mihin menet kansa”

  1. Niin median moraali. Kun tällainen suosittu artisti törttöilee ja vaarantaa liikenteessä toisten ihmisten terveyttä asia lähinnä vain todetaan. Jos taas esimerkiksi poliitikko syyllistyy vastaavaan media revittelee, paheksuu ja moralisoi suureen ääneen.

  2. Ei ole kansa menossa mihinkään. Jos äijä osa alaula aja kansa tykkää kuunnella niin mikäs siinä. Se ei tarkoita , että ihannoisi huumeen ottoa. Moni laulaja ja musikantti on kova juomaan viinaa, mutta yleisöä on ja musiikki siinä on pääosassa.

  3. No ei kai se kansan syy ole jos joku ajelee huumeissa ei kansa sille voi mitään . terv tepivaari

  4. Tepi: jos joku ajelee huumeissa ei kansa sille voi mitään .

    Ei voi kun tarkkana yrittää olla etteivät huumehörhöt aja päälle.

  5. Myllymatti en minä niin ole edes sanonut vaan Lueppa vielä kerran edellinen .
    Mutta toistan ei se ola kansan syy jos joku ajelee huumeissa eikä kansa sille voi mitään terv tepivaari

  6. Sitähän minä Tepi vaan meinasin että huumeissa ajava on edesvastuuton ja vaaraksi tielläkulkijoille ihan riippumatta onko julkkis vai ei ja huumeen ottaminen ja pöllyssä ajaminen on tasan tarkakkaan oma syy.

  7. No tuotahan se juuri on kokonaan ja pätee aivan kaikkiin ei tunneta vastuuta ei edes itsestä . terv tepivaari

    1. Todella teemme virheitä kaikki mutta sitä virhettä ei tulisi mieleenikään tehdä että ajaisin autoa vaikuutuksen alaisena. Niin paljon kuolee ja vammautuu ihmisiä nuppi sekaisin olevien kuskien taholta.

  8. No tokkopa monikaan oppii mitään kun katselee näitä tilastoja joissa on rattijuopumuksia 100 kpl ja kaiken lisäksi tuollasta eräät piirit kunnioittaa tyylillä onpa kova karju . terv tepivaari

  9. Kannabiskasvattamoja paljastuu yhä enemmän – ennen mentiin huvipaikalle kossupullon kera ja se pullo piti kätkeä lähimaastoon.

  10. Sopisikohan seuraava tositarina otsikon ”Mihin menet kansa” alle, no ainakin se kuvaa kuinka kyläpoliisi hoiteli tointaan 50-luvullla.

    Lounaishämäläisen kirkonkylän kunnantalolla oli tanssit. Kylän pojilla oli lumihangessa pontikkapullo piilossa, kävivät aian välillä ottamassa sieltä rohkastusta. Naapurikaupungin pojat huomasivat kirkonkyläläisten nautiskelun ja menivät valittamaan tansseja valvovalle romuluiselle kyläpoliisille . Poliisi sanoi että ”vai sellaista laittomuutta täällä harjoitetaan” ja pyysi kaupungin poikia näyttämään missä pullo oli piilossa. Nurkan taakse kun päääsivät roimi poliisi ilmiantajia pampulla pitkin selkää, opetti hyviä tapoja äristen että siitäs saatte huutia, mokomat kantelupukit.

    Toimi noina aikoina kun yhteisöllisyys oli arvo, nyt menisi virka tuolla tavalla oppia jakavaltaa polliisilta.

  11. Myllymatti – historia opettaa. Isäni veli oli kuulemma hurja mies ajeli huvipaikalle hevosella ja palatessa suutuspäissään oli ampunut ilmaan varoituksena. Asia jäi pelkurien puheeksi.

  12. Jos Jari Sillanpäästä puhutaan niin se ”nuoriso” joka häntä kuuntelee lienee yli 50-vuotiasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *