9 vastausta artikkeliin “Peltipoliisi”

  1. Poliisijohto on kuten papisto. Ne ei tee mitään väärää ja vaikka tekisikin, se ei kuulu rahvaalle. Suomen poliisi alkaa vaikuttamaan rikolliselta siinä missä rikollinen itse.

    Kääntäisin tämän toisin päin, onko rikolliset alkaneet leikkimään poliisia ja varsinkin noudattamaa hyviä tapoja ja lakeja… No ei, koska ne on ”rehellisesti” rikollisia, ne ei näyttele. Poliisi taas on alkanut menemään rikolliselle tielle, eli poliisi näyttelee olevansa lain edustaja kun se onkin rikollinen.

    Kumpi ryhmä on näin ollen ”rehellisempi”… Rikollinen vai Poliisi…

    1. Ammatin varjossa on helppo keppostella. Ja kiinni jääminen on harvinaista.

  2. Suomalaiset luottavat poliisiinsa enemmän kuin on laita juuri missään maassa, en usko että meneillään oleva oikeudenkäynti tätä romuttaa.
    En minä sitä tarkoita etteikö lakia pidä noudattaa mutta tämä tapaus missä rikos ymmärtääkseni on että poliisin vasikoita ei ole rekkisteröity tietokoneelle ei taida kansanmiehen mielestä olla kovin vakava. Aarnion tapaus on luku sinänsä.

    1. En ole minkäänlaisia rikollisia hommia harrastanut. Millainen on ammatin varjolla moisia tekevän tyypin omatunto…

  3. Altistun työni puolesta niin paljon rikosten selvittelyyn ja havainnointiin, joskus myös virkavallan avustamiseen että oma fiilikseni on ”voi helvetti” ja tuo koskee koko maailmaa.

    Ylinopeus. Se on niin helppo ymmärtää rikoksena. Joskus rajoitukset ovat inan pöhköjä mutta se on kuitenkin niin selkeä. On syy rajoitteelle, rangaistukselle, motiivi rikkomiseen, kaikki. Mutta sitten tulet tietoverkkorikollisuuteen ja äh, ja voih, ja äh.

  4. Kyllä se peltipoliisi tehokas on. Ajan aina pidemmät reissut navigaattori päällä ja sen hälyttäessä, kaasujalka vaimenee. Se on hyvä systeemi ja pakottaa autoilijan tarkkailemaan nopeusrajoituksia.

  5. Kun ajan valtatie 24;sta , niin tiedän missä peltipoliisissa kamera on, kun se on molemmat suunnat huomioiden vain kahdessa. Minun ei tarvitse kuin soittaa asemalle.

  6. Niin, kun ajaa sallittua nopeutta , ei saa välähdyksiä.
    Ja kun lähtee liikkeelle hyvissä ajoin niin ei tarvitse kiirehtiä.
    Sain joku vuosi sitten huomautuksen jossa sanottiin että liukkaalla kelillä pitää hidastaa nopeutta. No, nykyautossa on vakionopeussäädin ja käytän sitä paljon.
    Ei kamerat välähtele.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *