Kestääkö demareiden gallupkannatus vaaleihin asti?

Demareilla menee nyt lujaa. Kannatus nousee jatkuvasti nimittäin gallupkannatus. Mutta gallupkannatus on ihan eri asia, kun vaalitulos.

Miten demarit ovat onnistuneet hankkimaan gallupkannatuksen nousuun ja paalupaikalle pääministerin paikka ajatellen.

Tunnettu politiikan toimittaja Timo Haapala Iltasanomista, on ”Setä Arkadiana” sitä mieltä, että demareiden nokkamiehellä Antti Rinteellä on selvä resepti miten kannatus nousee. Ja se resepi  on se, että Rinne puhuu yhteen suuntaan yhtä,  toiseen suuntaan toista ja tarvittaessa vielä ennen vaaleja kolmatta.

Siis lupauksia aina kuulijakunnan mukaan. Mutta toimiiko Rinten resepti vaaleihin asti. Vai haaskaako Rinne nyt ruutia turhaan. Varsinainen vaalitaistelu alkaa vasta joulun jälkeen ja silloin kilpailijat pitävät kyllä huolen paljastaakseen RInteen reseptin kelvottomuuden. Sitäpaitsi ei Suomen kansa ole niin tyhmää, kuin politikot luulevat.

Voi hyvinkin käydä niin, että vaalitulos on  aivan jotain muuta, kuin gallukannatus. Jos Rinne jatkaa helppoheikkimäistä lupailuaan, voi vielä ottaa ohraleipä.

10 vastausta artikkeliin “Kestääkö demareiden gallupkannatus vaaleihin asti?”

  1. SDP napsii nyt hedelmät puusta. Sillä ei ole mitään väliä kumpi sakki joko porvarit tai vassarit on keväällä hallituksessa, yhtä iditootti meininkiä tulee olemaan.

  2. Mikä taas olikaan se gallupeihin osallistuneiden prosentti. Muistaakseni se on hyvinkin alhainen, siitä vaan ei yleensä puhuta.

  3. Ainakaan täällä Forssan demareilla ei kovin hyvin mene; jakautuivat kahteen eri leiriin. Jo nyt voi arvata, että Forssasta ei demarikansanedustajaa syntyne. No, ei se mitenkään mielenrauhaani häiritse.

  4. Nii, Rinteen jutuissa on yksi selkeä puute ?? Työttömien määrän vähentämisestä kertovat jutut on ainakin multa menny ohi.
    Rahaa on ainakin jaossa ja paljon ja joka suuntaan ??

  5. Kyllä Antin ja sdp kannatus kestää sillä oikeisto heittää koko ajan apuja tarjolle.
    Työttömyys alenee jos annamme vähän rahaa niille pienipalkkaisille sillä hehän työllistävät kotimaassa nostaen kulutuskysyntää.
    Kokoomuksen jakama raha menee vakuutuskuoriin eikä niistä saada edes verorahoja sati työllistettäiiin.

    1. ”Työttömyys alenee jos annamme vähän rahaa niille pienipalkkaisille sillä hehän työllistävät kotimaassa nostaen kulutuskysyntää.”

      Eivät välttämättä nosta kulutuskysyntää, koska eurottaminen ja globalisaatio on tappanut kotimaista tuotantoa. Köyhät saattavat päätyä ostamaan kiinalaista paskaa.

  6. ”Tunnettu politiikan toimittaja Timo Haapala Iltasanomista, on ”Setä Arkadiana” sitä mieltä, että demareiden nokkamiehellä Antti Rinteellä on selvä resepti miten kannatus nousee. Ja se resepi on se, että Rinne puhuu yhteen suuntaan yhtä, toiseen suuntaan toista ja tarvittaessa vielä ennen vaaleja kolmatta.”

    Junckerilta opittu taktiikka?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *