Poliisit rosvoina vai rosvot poliiseina?

Ennen niin luotettava poliisi on nyt leivättömän pöydän ääressä epäiltynä rikoksista. Eikä mikään tavallinen passipoliisi, vaan poliisin ylintä johtoa.

Huumepoliisin päällikön Aarnion tapausta olemme saaneet seurata jo vuosia, kun Aarnio unohti, että hän on huumepoliisin päällikkö ja alkoi tuoda maahan suuria määriä huumeita.

Nyt on sitten Aarnion esimiehet saaneet syytteet ns. vasikkajutussa, jossa poliisin kirjoissa olevien tietolähteitten eli vasikoiden nimilistat ovat ollet salaisia.

Miten tavallisen kansalaisen pitäisiä suhtautua tähän, kun poliisin ylin johtokin on ruvennut rötöstelemään? Kansalaisten pitäisi olla huolissaan.

Perimmältään on kysymys maan hallituksen asiasta. Hallituksen on taattava sisäinen turvallisuus ja varmuus siitä, että lakeja noudatetaan. Hallituksen on siis nopealla aikataululla saatava tilanne hallintaansa ja taattava maahan normaaliolot. Nyt olot eivät ole normaalit, kaukana siitä.

3 vastausta artikkeliin “Poliisit rosvoina vai rosvot poliiseina?”

  1. Ja taas luuloja ja tuomio ennen oikeuden päätöstä.
    Jollakin on todella katkera viha niin presidenttiä, hallitusta kuin poliisiakin kohtaan.
    Tosiasia on, että osa vasikoista ei missään nimessä suostu puhumaan mitään, jos heidän tietonsa tallennetaan liian yleisesti katsottavan rekisteriin.
    Siinä näet on kyse joskus omasta hengestä eikä yksikään teervejärkinen ota sen suhteen riskiä jonkin pykäläpellen takia.

    1. Samaa mieltä, Juha….Lisäksi pitäisi Suomessa olla kunnollinen todistajiensuojeluohjelma, mutta kun ei ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *