Suomi maailman sosiaaliluukkuna

Viime vuosien massamaahanmuutto, jossa pääosin elintasopakolaiset etsivät taloudellista turvaa on tuonut Suomeen enemmän taloudellista turvaa haluavia ihmisiä, kuin Suomen talous kestää.

Suomi on pieni maa ja pieni on sen kansantalouskin. Ilman näitä elintasopakolaisiakin onnistuimme kasvattamaa valtion velkaamme yli 100 miljardiin euroon.

Kun rajojemme yli on päässyt, kiitos EU:n sopimusten, näyttämällä rajalla vain lappua, johon on rustattu sana ”azyl”, niin mikä on ollut tullessa. Taloudellista turvaa haluavia on kiinnostanut Suomi aivan erikoisesti siksikin, kun kansainvälisessä mediassa levisi tieto, että pääministeri luovuttaa oman talonsa turvapaikan hakijoiden käyttöön. Että sillai!

Taloudellista turvaa haluavat ihmiset täytyy ruokkia, asuttaa, pukea ja ostaa kännykkä, lastenvaunuja paljon, sekä antaa vielä taskurahaakin. Lisäksi on hoidettava taloudellisten pakolaisten terveys ja sikiämisestä aiheutuvat kulut. Nämä taloudellista turvaa haluavat ihmiset ovat hyvin sikiäväistä sorttia uskontonsa vuoksi, he kun eivät hyväksy mitään ehkäisykeinoja. Heitä näkeekin kaupunkien kauppakeskuksissa suuren lapsilauman kera ostoksilla sossun luukusta saamillaan rahoilla.

Mistä rahat tähän hölmöilyyn, jota johdetaan sisäministeriöstä?

Tietty veronmaksajilta, kantasuomalaisilta, joiden sosiaaliturvaa on alettu kovalla kädellä rapauttaa, kun rahaa tarvitaan taloudellista turvaa haluavien ihmisten hyysäämiseen. Voi pyhä jysäys! Miksi meillä on niin saakutin tyhmät viranomaiset ministeristä alkaen, että jatkuvasti vaan velkaannumme lisää ja samanaikaisesti kantaväestön elintaso laskee.

Nyt on jo kiire tunnustaa tosiasiat ja pantava lappu luukulle. Ei enää yhtään elintasopakolaista Suomeen. Rajatarkistukset käyntiin ja ministeriön virkamiesten kierrätys pantava toimeksi.

Meillä ei ole varaa toimia maailman sosiaalitoimistona eikä meillä kantasuomalaisilla ole  halua enää maksaa yhtään enempää veroja . Me haluamme myös pitää ne rippeet sosiaaliturvasta, jotka vielä ovat voimassa.

Toivottavasti me saamme ensi kevään vaaleissa uuden suunnan maahanmuuttopolitiikkaan. Kepu, kokoomus ja loikkaripersut ovat nyt näyttäneet, että heidät on potkittava pois vallasta.

5 vastausta artikkeliin “Suomi maailman sosiaaliluukkuna”

  1. Juu kelpaa ehdotella lisää tulijoita kun on miljoonat vakuutuskuoressa verottajalta jemassa.
    – Uusi suunta tarvitaan korjaamaan jo tehdyt mokatkin.

  2. Valitettavasti edes sallittuja laillisia toimenpiteitä ei ole tehty, vaan on piilouduttu ”humanismin”n valeseinän taakse,
    Ruotsista tulleet linja-autot olisi laillisesti voinut käännyttää takaisin sinne, koska he olivat jo turvallisessa maassa.
    Kielteisen päätöksen saaneet elintasoturistit voisi ja pitää palauttaa välittömästi ja paluusta kieltäytyjille ostetaan vankilapalvelut venäjältä.

  3. Lipposen pariskunnankin kertoivat harrastaneen agressiivista verosuunnittelua, jota ei tarvitsisi osallistua pakkoruotsituksen, pakkomamutuksen ja pakkomokutuksen kustannuksiin tai Kreikan tukipaketteihin. Siinä sivussa oli hauska kupata sopeutuseläkettä.

    Pariskunta antoi lapsilleen ruotsalaiset nimet ja siirsivät heidät mamuvapaaseen kouluun. Paten kantsisi hukata se saamansa freudentalisti-mitali ja hakeutua terapiaan freudentalismista vapautuakseen.

  4. Uskoisin että iso osa nykypuolueistakin olisi valmis tiukennuksiin sinänsä, eli heillä ei ole mitään syvää ideologista estettä.

    Ongelma on että neljäs valtiomahti (media) ja ennen kaikkea viides valtakunnallinen mahti (some) ovat ne jotka tosiasiassa päätökset tekevät. Tänä päivänä äänestystuloksen merkitys on yhä pienempi. Se on sama vaikka miljoona suomalaista äänestää sitä, Zuckberbergillä on maamme vaaleissa enemmän ääniä kun kaikilla suomalaisilla yhteensä.

  5. Nopea tai kiihtyvä massamaahanmuutto ei ole terveellä pohjalla kuitenkin pitää ”eriyttää” massamaahanmuutto,maahanmuutto perusteineen kuin pakolaisuudetkin.

    Koplaan Kyuuta !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *