Varaministeri Sampo Terho (loikkari) hallituksen rakkikoirana

Kun persuista loikannut ryhmä, jossa oli mukana viisi ministeriä lähti Sipilän hallitukseen, heidän olisi pitänyt tietää tasan tarkkaan, että heidät otettiin hallitukseen vain siksi, että Sipilän porvarihallitus pysyisi pystyssä vaalikauden loppuun. Loikkariministerit ovat siis olleet vain Sipilän hallituksen äänettömiä yhtiömiehiä, He ovat joutununeet hyväksymään kaikki Kepun ja Kokoomuksen tekemät leikkaukset, jotka ovat kohdistuneet vähäosaisiin ja lapsiperheisiin.

Nyt sitten kun vaalikausi lähenee loppuaan ja uudet vaalit ovat jo neljän kuukauden kuluttua on loikkareille tullut paniikki. Se näkyi ja kuului mm. eilen eduskunnassa, kun loikkariministeri Sampo Terho haukkui opposition pataluhaksi. Hän syytti kaikista Sipilän hallituksen leikkauksista oppositiota ja edellistä hallitusta. Terhon kielenkäyttö hipoi ajoittain sallitun rajoja, sillä eduskunnassa on esiinnyttävä arvokkaasti.

Terho on loikkiaripuolueen puheenjohtaja ja hän siis kantaa vastuun loikkareiden vaalimenestyksestä. Gallupit ennustaa 1-2% kannatusta. Sillä kannatuksella ei mene läpi, kuin pari ehdokasta. Onkin odotettavissa, että loikkariministereistä jotkut vaihtavat vielä puoluetta ennen vaaleja.

Tulevissa vaaleissa saa siis loikkarit kansan tuomion, siinä ei auta vaikka Terho haukkuisi yötä päivää oppositiota omista virheistään.

3 vastausta artikkeliin “Varaministeri Sampo Terho (loikkari) hallituksen rakkikoirana”

  1. Ylimielisyys lienet kuvaa erinomaisesti Terhon puheita tai vaihtoehtoisesti ääretön ylimielisyys.

  2. ”Loikkariministerit ovat siis olleet vain Sipilän hallituksen äänettömiä yhtiömiehiä,…”

    Kiilapoikia, niin kuin kansankielellä sanotaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *