Vihapuheesta uusi lyömäase

EU -ja maahanmuuttokriittisyys kasvaa Euroopassa ja EU-rakastavaiset ovat huolissaan. Kun ei enää argumentointi riitä on EU-rakastavaiset EU:n komission johdolla ottanut käyttöön sananvapauden rajoittamisen. Komissio vaatii mm. Facebookilta, että sen on poistettava kaikki vihapuhetta sisältävät kirjoitukset poistamalla kirjoittajan tilin Facebookista. Ainakin yksi suomalainenkin tili on jo lopetettu siitä syystä ja se oli perussuomalaisen kunallispoliitikon tili.

Vihapuhe on määritelty niin ahtaaksi, että mikä vaan kirjoitus voidaan pahalla tahdolla tulkita vihapuheeksi. Näin sananvapautta rajoitetaan ankarasti, jos kirjoitat poikkipuolisia sanoja EU:sta ja sen byrokratiasta.

Suomi on vapaa maa. Täällä saa sanoa mielipiteensä. Nämä ovat tuttuja fraaseja, m utta ne eivät enää pidä paikkaansa. Suomi on mm. Sipilän porvarihallituksen aikana luisunut yhä syvemmälle EU-suohon, josta ei ole ylöspääsyä. Kansa maksaa tinkimällä omasta elintasostaan, joka on kovalla työllä vuosikymmenten aikana hankittu.

Tällä menolla, jos ei muutosta saada aikaan on suomalaisten kohtalona tulla Brysselin byrokraateista täysin riippuvaisia tuppisuita EU-n alamaisia, joiden suut on tukittu uhkailulla ja pelottelulla. Halpatyövoima, jota raharikkaat vaativat tuotavaksi Eurooppaan aiheuttaa sen, että suomalaisten elintaso laskee huomattavasti ja suomalaisten työttömyys vain lisääntyy.

Jaa käyttäen:


4 Replies to “Vihapuheesta uusi lyömäase”

  1. Se on vihapuhetta jos valtaa käyttävän virheitä arvostelee.
    Pitäiskö mieluummin valehdella ylistäen.
    Odotamme kepu/kokoomus vaalilupaus-valeita?

  2. Odotamme myös virheiden, demujen ja vasurien satuja ja valeita sekä lupauksia holtittomasta rahanjaosta ilman tietoa, keneltä se verotetaan ja paljonko lisävelkaa sen takia otetaan.

Kommentoi