Liian hyvää, ollakseen totta

Uusi maailmanjärjestys on syntynyt viime yönä Suomen aikaa Singaporessa. Kaikki menneet on unohdettu ja nyt vannotaan rauhan ja ystävyyden nimeen. Voisko olla kauniimpaa kun maailman kansat saavat nukkua yönsä rauhassa pelkäämättä, että jossain päin maailmaa räjähtää pommi joka ainut minuutti.

Mutta nyt on syntynyt vain sopu paperilla pitkien uhoamisten ja pelottelujen jälkeen. Moni asia näyttää tosi hyvältä paperilla, mutta kun paperille kirjoitetut asiat aletaan panna täytäntöön, tulee ongelmia, jotka johtuvat  tulkintaerimielisyyksistä. Näin on mm. sotessa. Kaikki mitä siitäkin puhutaan on vain paperilla vasta.

Ei tarvitse olla skeptikko, kun epäilee Singaporessa syntynyttä sopupaperia liian hyväksi ollakseen totta. Vasta sitten, kun aletaan toteuttamaan paperilla olevia asioita käytännössä voidaan nähdä mikä on tulos Trumpin ja Kim Jong-unin tapaamisesta.

Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin Kim Jong-un alkaa tulkita neuvottelutulosta hyvin vapaamielisesti, joka sitten ärsyttää Trumppia. Ja ennen pitkään ollaan taas alkuasetelmissa, jossa uhkaillaan ja pelotellaan vastapuolta härskisti.

 

Jaa käyttäen:


5 vastausta artikkeliin “Liian hyvää, ollakseen totta”

  1. Ttrump haluaa näyttäviä julkisia esiintymisiä muka suurina saavutuksina eikä piittaa tippaakaan todellisista tuloksista.
    Somepelle, mikä somepelle, mitä vedätettiin nyt todella kunnolla.

Kommentoi