Nyt on viimeinen taisto rintamaamme yhtykää

Se viimeinen taisto käydään nyt soterintamalla. Kepu ja kokoomusjoukot ovat päättäneet vallata Suomen siten, että Kepu perustaaa maahaan 18 maakuntaa, joiden kautta se aikoo hallita Suomea tulevaisuudessa. Kokoomus taas aikoo vallata sosiaali -ja terveyspalvelut yksityisille paljolti  ulkomaiden omistuksessa oleville suurille lääkärifirmoille, kuten Mehiläinen, Terveystalo jne.

Annammeko me kansalaiset sen tapahtua ilman taistelua? Emme anna.

Me vaadimme, että sote -ja maakuntauudistusta muutetaan ja paljon. Maakuntauudistus siirretään yli vaalien niin, että kansa saa sanoa mielipiteensä asiasta vaaleissa. Valinnanvapauslakiehdotus hylätään kokonaan ja terveydehoito sekä sosiaalihuolto jää kokonaan yhteiskunnan hoidettavaksi.

Parhaiten terveydenhoito hoidetaan nykyisellä rakenteella lisäämällä vain resursseja eli lääkäreitä ja sairaanhoitajia  jonojen lyhentämiseksi. Itse systeemissä ei ole vikaa, on vain lääkäripula.

Jos käy niin, että Kepu ja Kokomus v oittaa sotesodan, niin me kansalaiset voimme vaikuttaa toteutukseen. Pannaan yksityiset lääkärifirmat boikottiin ja Kepu ja Kokoomus vaaleissa myös boikottiin.

5 vastausta artikkeliin “Nyt on viimeinen taisto rintamaamme yhtykää”

  1. Muutama iso on valtaamassa ja voittot veroparatiisiin. Nyt oli uutinen että eräs oli järjestellyt lääkäreilleenkin veronkiertoa.
    Ja sitten tulee terkkariverkkokin harvenemaan, joten ne matkat pikkuapua haettaessa tulevat pitenemään ja sydänjutuissa ne pitkät matkat ovat sitten viimeisiä.
    Summa summaarum – Suomi on vallattu kepun/kokoomuksen toimesta ja etenkin kokoomusta äänestimme innolla?

  2. Joitakin asioita muutetaan, mutta maaliin menee: Markku Joki-Sipilä, näkemys

    https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/244288-soten-kaataminen-olisi-hyppy-pimeaan-tutkija-nain-asiat-etenisivat-jos-juha-sipila?ref=valinnat

    Toisenlainen näkökulma: Anna- Maja Henriksson:

    https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/244294-tiukka-sote-kysymys-juha-sipilalle-onko-hallitus-ylipaatansa-tehnyt-minkaanlaista

    Ota tästä nyt selvää, kun vihreät ovat kallistumassa hallitusrintaman puoleen ml. suurin osa muistakin puolueista maakuntatoteutukseen.

  3. Toivomme on suurissa kaupungeissa , joissa on myös hallituspuolueen edstajia valtuustoissa. Jospa sieltä löytyy tarvittavat äänet kaatamaan koko hankkeen. , joka on hyppy tuntemattomaan ja kaaoksen.

  4. Sipilää esikuntineen ei kansan köyhät joukot voi pysäyttää, kun raha menee rahan luo ja köyhä kansa velkaantuu ,,,se on niinkuin jumalan tahto, aamen. Illalla ”isä meidän ja kolme Ave Mariaa”

  5. Jos täysin julkishoitoinen terveydenhoito olisi aina parasta, emme olisi näin huonossa tilassa.

    Hallituksen ehdotuksessa on paljon ongelmia mutta en minä ihan neuvostoliiton malliakaan haluaisi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *