Paavi on puhunut

Ylen verkkosivut:  Paavin mukaan maailma on itsekäs: ”Nuoret, sairaat ja vanhat on syrjäytetty”.

Paavi puhuu asiaa. Näinhän on käynyt mm. Suomessa. Nuorten syrjäytymisestä asetti pääministeri Sipilä selvitysryhmän, vaikka olisi pitänyt ryhtyä toimenpiteisiin syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Yleensä on hallituksilla tapana panna asiat komiteoihin, kun halutaan osoittaa kansalaisille, että jottain tehdään ongelmien korjaamiseksi. Mutta itse toimenpiteet puuttuvat.

Sairaat on myös unohdettu tyystin mm. sote-esityksessä. Paljon tärkeämpää, kuin sairaaat on Kepulle maakuntahallinto ja valta sen avulla ja Kokomukselle valinnanvapaus, jotta yksityiset lääkärifirmat pääsisivät verorahoihin käsiksi.

Vanhat on myös tyystin unohdettu, kun vanhukset on ajettu turvallisista vanhainkodeista omiin koteihin. Vanhuksille luvattiin, että heidät hoidetaan kotona, mutta miten on käynyt? Hoitajia on niin vähän, että he ehtivät käydä vai kääntymässä vanhusten eteisessä, jos sitäkään ja sitten taas seuraava paikka. Vanhukset on jätetty yksin koteihinsa, jossa he masentuvat yksinäisyyteen.

Mutta yritystukiin riittää rahaa monta miljardia verovaroista.  Vanhuksille ei riitä edes pari miljoonaa, jolla saataisiin lisää hoitajia vanhuksille, joilla olisi aikaa myös hieman jutella vanhusten kanssa.

Miljonääri-insinööri J. Sipilän porvarihallitus  on saanut aikaan kaiken edellä kerrotun syrjinnän, josta nyt puhuu paavikin arvovallallaan.

 

 

Yksi vastaus artikkeliin “Paavi on puhunut”

  1. Tosi on.
    Aktiivimalli yksi keino kurjistaa työtä vailla olevat
    ja sotella pannaan ahtaalle vanhat terveyspalveluja tarvitsevat vaikkakin on verhottu valinnanvapaudella. Valinnanvapaus on tarkoitettu varakkaille joilla tulevaisuudessa on mahdollisuus saada parasta hoitoa halvemmalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *