Päättyykö suomalaisten onnellisuus häpy endiin?

Me olemme nyt onnellisia, mutta kuinka kauan. Ja miten se onnellisuus päättyy ja koska? Päättyykö meidän onnellisuus happy endiin vai kyyneliin ja hammasten kiristelyyn?

Se että me suomalaiset olemme maailman onnellisin kansa oli monille ellei kaikille suomalaisille suuri yllätys. Se tuli ikään kuin puskista juuri samaan aikaan, kun hallitus jätti paljon porua herättänen valinnanvapauslain eduskunnan käsiteltäväksi. Oliko onnellisuusuutinen hallituksen tilaustyö?

No aika näyttää ja aika pian kuinka kauan me olemme onnellisia. Ainakin ne noin miljoona kansalaista, jotka sinnittelevät toimeentulorajalla ja sen alapuolella voivat olla jo nyt aika onnettomia.

Jos valinnanvapauslaki ei muutu hallituksen esityksestä eduskuntakäsittelyssä oleellisesti, tulee Suomeen paljon onnettomia ihmsiä. Silloin onnellisuus päättyy kyyneliin ja hammasten kiristelyyn.

 

Mutta jos eduskuntakäsittely tuottaa toivotun lopputuloksen, niin silloin voi sanoa, että tulee happy end.

3 vastausta artikkeliin “Päättyykö suomalaisten onnellisuus häpy endiin?”

  1. Ilmaista saa jakaa ja ottajia riittää – pitäisi olla sossun lappu jota vastaan jne.
    – Vanhusten osuus sotessa tulee olemaan vaikein kohta, josta itse edellä.

  2. Jos tuhannelta kahdelta kysytään espalla espan ylipirteiltä tekopyhiltä varmaan oleme onnellisia .
    Mutta tuo on oikeasti kun kysyis yhdeltä saman tuloksen sais ja kyllä me varmaan olemme onnellisempia kun savannilla juoksevat kun joku antilooppi päivän murkina meinaa karata terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *