Ruotsiin turvapaikkaa hakemaan

Uutiset kertovat, että Sipilän Kepu-vetoinen hallitus suunittelee uusia ”pakkoja” jopa pitkäaikaissairille. Mitähän sen jälkeen. Tuleeko Sipilän Suomesta pakkovalta, jossa lakien voimalla pakotetaan elämään juuri siten, kuin hallitus määrää.

Hallituksen esittämien lakien läpimeno on varmaa, kun hallituspuolueiden kansanedustajat pakotetaan äänestämään niiden puolesta. Sitten on vielä se Soinin loikkarijoukkio, joka varmistaa lakien hyväksymiseen.

Otsikkoon viitaten on alettava suunnitella Suomesta poislähtöä. Lähin paikka on Ruotsi, joka on sivistyneempi, valistuneempi ja demokraattisempi, kuin Suomi. Miksi emme voisi hakea Ruotsista turvaa, kun Suomessa meitä uhkaa pakkovalta. Kepu on tehnyt Suomesta oikein junttien maan.

7 vastausta artikkeliin “Ruotsiin turvapaikkaa hakemaan”

 1. Ainako mie suutun just näile sipilöille, mie päätän muuttaa Ruothiin, muttako olen jo kerran kokkeillu ja tullu pois sen ulkopuolisuuen tuntheen takia, nuorena ylioppihlaana vaihoinki Suohmeen opiskelheen.

  Rakastan ruottalaisia ja Ruottia, heän menttaliteettiaan ja ruottin kieltä kans, mutta en ole vielä lähteny, en tiä, vaikka joku kerta lähtisin.

 2. Niin taikka sitten tulee vielä kamalampi hallitus jos rinne pääsee valtaan.

 3. Ei valkoinen suomalainen lihaa syövä heteromies Ruosista turvapaikkaa saa.
  Pitää olla hienosti aivan muualta, että kelpaa ghettoisin asutettavaksi…

 4. Täytyy todeta että jos johonkin maahan pakenisi, se olisi kyllä edelleenkin jenkkilä. Siellä asuminen ei ollut ihan helppoa mutta ihmiset olivat hyviä.

  Toisaalta, uskon että aika monessa maassa pärjäisi jos yrittäisi kovasti.

  TOISAALTA sitä tietää että harvassa maassa saa terveydenhoitoa tällä hintaa mitä Suomessa maksan yksityisestä terveydenhoidosta. Että ehkäpä parempi pysyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *