Sananvapaus vaarassa

I-S: Edus­kunnan työ­järjestys muuttuu: Kansan­edustajaa uhkaa jatkossa poliittisista vuodoista jopa vankeus­tuomio.

Onko Eduskunnasta tulossa salaseura. Kansaa pidetään pimennossa, kuin herkkusieniä, joita kasvatetaan pimeässä. Välillä luukku avataan ja sisään työnnetään paskaa.

Tätä se tietää, kun iso osa johtavia poliitikkojamme on saanut bilderberg-rokotuksen. Bilderberg-ryhmä on salaseura, jossa kaikki salataan. Siellä on opittu salailun taito.

Ensin tulee tiedustelulaki, jolla meitä valvotaan (puhelimia kuunnellaan ja sähköposteja luetaan) sitten tulee tämä salkailulaki, joka kieltää vankeustuomiolla kansanedustajia puhumasta mitään, mitä Eduskunnassa puuhaillaan.

Suomi seuraa Pohjois-Koreaa.

 

4 vastausta artikkeliin “Sananvapaus vaarassa”

  1. Ilman sananvapautta rajoittavaa vasismia ei eu-liittovaltio tule pysymään kasassa. Suomi on harjoitellut liittymiseen kuuluvia seikkoja jo muutaman vuoden ajan. Tärkeitä harjoittelun kohteita ovat sannvapauden rajoittaminen, kansalisvaltiovihamielisten vastaisten vihaajien rankaisuharjoitukset, mellakkapoliisitoiminta jne jne.

  2. Taitaa nyt sitten kuitenkin olla kyse salassa pidettävistä ja turvallisuuteen liittyvistä asioista eikä suinkaan poliittisten pellejen satuiluista ja keskinäisistä nokitteluista.

  3. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005573379.html

    ”Uuden työjärjestyksen mukaan kansanedustaja ei voisi kertoa julkisuuteen tai minnekään salassa pidettäviä tai ”vaiteliaisuuden piiriin” kuuluvia asioita rangaistuksen uhalla. ”

    Siis on jonkun mielestä sananvapauden rajoittamista, jos salassa pidettäviä asioita ei saa julkistaa?
    Ihanko totta??????????????????????????

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *