Turhautuminen vaatii terapiaa

Hjallis Harkimo on turhautunut. Hän on turhautunut siksi, että häntä ei ole riittävästi noteerattu Kokoomuksen eduskuntaryhmässä. Hän on myös oman kertomansa mukaan turhautunut siksi, että päätökset tehdään pienissä klikeissä ei eduskuntaryhmässä, jossa ne pitäisi tehdä. Turhautuminen johti eroon eduskuntaryhmästä ja koko puolueesta.

Turhautuminen vaatii terapiaa. Harkimo on aloittanut terapian perustamalla yhdistyksen, jonka toivotaan kasvavan kansanliikkeeksi. Harkimon perustama yhdistyksen tarkoitus on muuttaa politiikan tekotapaa avoimemmaksi.

Harkimo oli myös tyytymätön Kokoomuksen aikaansaannoksiin Sipilän hallituksessa. Hänen mielestään Kokoomuksen olisi pitänyt tarmokkaammin ajaa talousliberalismin asiaa esim. paikallista sopimista työehdoista. Siitä päätellen Harkimon yhdistys tulee olemaan libealismin lipun kantaja. Minkälaisen liberalismin, sen aika näyttää.

Liberalismia on ennenkin ollut. Oli peräti Liberaalinen kansanpuolue, jolla oli kaksi kansanedustajaa yhden kauden. Sen pitemmälle se ei kantanut. Nyt on jo eräät tutkijat en nustaneet, että tuskin Harkimonkaan yritys onnistuu saamaan laajaa kansanjoukkoa mukaansa ja jää vain pienen porukan terapiaryhmäksi.

Hjallis Harkimo on tänään klo 10.05  TV 1:n ykkösaamussa haastateltavana.

4 vastausta artikkeliin “Turhautuminen vaatii terapiaa”

  1. Pelkäämpä että Hjallis olisi samoista syistä turhautunut aivan jokaisessa puolueessa. Mutta miten sitten käynee uudessa liikkeessään, pelkäänpä että siellä turhautuvat kaikki muut paitsi kukko tunkiolla.

  2. Mikäs nero tää Harkimo on olevinaan? En keksi yhtään saavutusta politiikan alalla. Jonninjoutava jorisija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *