18 vastausta artikkeliin “Hyvä blogaukseni on poistunut”

  1. Kyllähän siinä melkoisen isoon ääneen huudettiin moderaattoreita ja ylläpitoa hätiin.

    Sanottiin ”että voiko näinkin sanoa ja miksi kukaan ei puutu asiaan”

    Melkoisen.itseaiheutettua siis.

  2. Voisiko ylläpito ystävällisesti vastata onko se poistanut Samin blogin. Jos on poistanut puhumatta asiasta blogistille mitään on se totalitaaristen valtioiden meininkiä. Sellaisissa kun katoaa kaikenlaista jälkiä jättämättä – ihmisistä alkaen kirjoituksiin saakka.

    Asia liikuttaa minunkin vaatimatonta persoonaani koska kirjoitin sydänverelläni tuohon blogiin sinisilmäisen kommentin siitä miten blogialustan ainoa olemassaolon tarkoitus on käydä keskustelua. Loukkaavinta on juuri se että mahdollinen blogin poistaminen on pyritty tekemään vaivihkaa hiljaisuudessa kuten Stalinin hirmuhallinnon Neuvostoliitossa. Blogi vain katosi ilman julkistettua päätöstä.

    1. Sutta ja sekundaa näköjään tuppaa, kun useaa ikkunaa pitää auki.
      Siis: olisikohan ihan aihetta miettiä, mitä tuli kirjoitetuksi ja millä tyylillä.
      Minusta tuo blogi oli tyylitön ja epäasiallinen, mutta sinänsä aloittajan häpeähän se oli.

  3. Ymmärtääkseni blogiyhteisön henkilöstä kirjoitetut blogit ovat säännöissä kiellettyjä, joten ?

    Ihmettelin eilen, että milloin ne ovat tulleet sallituiksi?

    Jos avaus olisi ollut Russofobia, niin tuskin olisi ollut mitään ongelmaa.

  4. Pentti vastasi tuossa osaltaan mitä oli moderaattorin ominaisuudessa tehnyt, mielestäni selkeästi ja jos on häneltä vielä kysyttävää, varmasti vastaa kun taas koneella käy.

    1. Kyuu tuossa osaltaan myönsi että po. blogi on poistettu ja ilmoitti että poistaja oli nimenomaan Pentti, ei hän. Paha maku tästä poistamisesta jäi koska se tehtiin blogistille mitään ilmoittamatta hilljaisuudessa poistamisen salaamiseen pyrkien totalitaarisen hallinnon tyyliin.

      1. Jaa, ennemminkin paha maku jää tuollaisista henkilöön kohdistuvista avauksista riippumatta siitä, kuka on kohteena.

  5. Ei vaikuta että sitä on tehty millään muotoa hiljaisuudessa. Mutta toki moderoinnista voi antaa kritiikkiä, tietenkin. En nyt kuitenkaan lähde puhumaan muiden puolesta.

  6. Samin, Norpan ja Viljon kanssa samaa mieltä. Hyvä blogi, joka poistettiin aivan turhaan. Minä pyysin ylläpitoa rajoittamaan tuota ”ryssä”- ilmaisua, joka on Putkisen päivittäistä tautologiaa.

    Miten muuten identifioit tällaisen blogin sanomatta nimeä ?

    Miten muuten teet vastablogin, jos asianomainen poistaa omastaan kaikki kommentit ?

    Kyllä nyt ylläpito meni nyt metsään tässä asiassa.

    1. Höm. Näkyy kommentini kadónneen tästä blogista 😀 Mutta tarkennuksena, en vastustanut k.o. blogin poistoa, koska minusta blogeja ei pidä alkaa tekemään blogaajista vaan asioista. Niinpä vastablogi vaikka otsikolla ”Russofobiaa” olisi ollut parempi.

  7. Jopas nyt jotakin, minut ollaan mestaamassa ilman puolustuksen puheenvuoroa. Mielestäni Kyuu ei missään vaiheessa ole syyllistänyt minua, kyllä sen nyt tekevät jotkut muut. Minä en edelleenkään lähde nimittelemään ketään, mutta kyllä nimet ovat tiedossa.

    Minä olen yleensäkin sen verran suoraselkäinen ihminen, että uskallan myöntää tekemiseni, mutta tässä tapauksessa en. Älkääkä kysykö minulta, miten ja kuka on poistanut ko blogin. Minä en todellakaan osaa siihen vastata.

    Tähän tullaan taas palaamaan ja käydään yhdessä sääntöjä ja ohjeita lävitse. Tuntuu siltä, että niitä vaan ei monikaan ole lukenut, tai ymmärtänyt. Nyt en todellakaan ehdi opettajaksi.

  8. Ylläpitäjä tekee työtään ja voi päättää onneksi sentään poistaa pahimmat eihän meidän tarvi toistemme raiveleissa ravistella.

  9. Tämä siis lienee kirjoittajan itse poistama tämä teksti. Minä en sitä poistanut, vähän ohjasin keskustelua.

    Tosiaan joku ihmetteli että kun näkyy tuolta hallintasivulta myös poistetut tekstit ja kommentit. Kyllä vain, jos ei poista pysyvästi omia poistettujaan niin ne jäävät sinne. Niille ei voi tehdä mitään mutta olemassaolon näkee. Varmistin tämän juuri testitunnuksella.

  10. Ehkä sekin vielä selviää, tai sitten ei, kumpi sen blogin poisti. Itse asiassa ei ole kovin tärkeää oliko se X vai Y. Astetta tärkeämpää olisi tietää poistajan vaikutin. Mutta se ei voi koskaan tulla julki.

  11. Tässä palvelussa on kaksi käyttäjää joilla on oikeus poistaa blogauksia, ja se prosessi jättää myös tietyn jäljen ellei tosi fiksusti osaa kikkailla. Ne kaksi ovat minä ja Pentti Tuominen. Jokainen käyttäjä voi varmistaa tämän, sillä jokainen käyttäjä näkee heidät. Käyttäjä näkee paljon asioita, ei toki voi muokata mutta näkee.

    Jokainen voi toki poistaa omat juttunsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *