Erikoisia näkemyksiä on ihmisillä

Kyllä sitä katselisi silmät ympyrkäisinä kaikki muut paitsi sokeat Suomalaiset eipä ole ollut huolen häivää kun jollain eläke muarilla on eläke n 900 ekee .

Kun sitten sattuukin tuleen lakko monet mölisee että on kamalaa kun vanhukset jätetään ilman ruokaa .

Mutta lakko kestää pari päivää ja on aika lailla selvä että noille kotona asuville on tuotu  siksi aikaa ruokaa .

Mutta normaalisti elävä eläke muari n 900 eken eläkkeellä  joka hoitelee siitä kaikki menonsa kukaan ei edes kysy onko sulla elviira ruokaa .

Paitsi nyt kun asiat on solmussa muualla ollaan muka huolissaan no sellasta se oikea elämä on kuka mihinkin sitten uskoo .

Vois muuten olla joskus muulloinkin huolissaan vai pitääkös lakkoja olla useimmin kun sillä on tuollanen vaikutus .

Ja lähes kaikilla oikeiston puolella kummallista se on mutta totta kokonaan tai sitten ei .

Kyllä sitä tuolla tulee ostettua itse kaupasta sellasta jonka suoraan vien  muille kun tiedän että on kuun loppu ja   rahat heillä varmuudella lopussa .

Moni kun vielä tarvitsee lääkeitä johon uppoo rahaa isoja summia kun huomioi tuon eläkkeen suuruuden .

No eräs muari sano mulle mulla on kuule tepivaari kova eläke kun katsoin kummeksuen muari tokas no on se kun se maksetaan kolikkoina .

Kun on niin pieni ettei tule edes pienintä seteliä kun kk vuokran ja kuukauden muut vaki menoni maksan .

Noin ne lakotkin saa silmät auki monella tiedä sitten minkä vuoksi vai mitä lienee muka myötä tuntoa .

No on mulla sille nimike olkoot nyt vaan mun tiedossa ettei heti aamusta mene herne nenään joillakkin .

Niin ne asiat ovat ettei ne lakotkaan ihan hukkaan mene, saahan ainakin jotkut muarit nääs huomiota me papat ollaan hiukan parempi osasia . seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

13 vastausta artikkeliin “Erikoisia näkemyksiä on ihmisillä”

  1. ”Vois muuten olla joskus muulloinkin huolissaan vai pitääkös lakkoja olla useimmin kun sillä on tuollanen vaikutus ”

    Niin vois ja on varmasti monia muitakin jotka ovat huolissaan kuin sinä Tepi. Eläkkeiden ostovoima alenee, kinnteistöverot ja monet pakolliset veron luontoiset maksut nousevat, lääkkeet, ruoka jne hinnat nousevat. Ja yksin ovat ongelmineen, ei tue AY, ei hallitus, oppositio joskus juhlapuheissaan vaalien alla, nekin vähän heikosti kun tunnettua on että vanhukset kumminkin äänestävät aina sitä puoluetta kuin ovat ennenkin äänestäneet.

    Yhä useammalla omassa mökissään asustelevallla mummolla ja vaarilla on edessään kolkko mieron tie, lähtö rakkaasta kotimökistä kolkkoon vuokrayksiöön maalikylässää ja opetteleminen elelemään yhteiskunnan armopaloilla.

    1. Se on juuri tuota ja usein se talo on omin käsin tehty jotenka sitä vois pitää pienempääkin tämä on mun linnani ja kotini .
      Usein huomaan kun käyn maakunnassa Alavudella ja Lapualla nin siellä pidetään vanhuksista paljonkin parempi huoli naapurien taholta .
      Meillä Tampereella se on vähän sinne päin ja ilme miksei se itse hoida asioitaan että sellasta se terv tepivaari

  2. Juu paljon vakavampaa on valita lääkkeen ja ruuan välillä jos raha ei riitä molempiin.
    Media näyttää käyvän kampanjaa heikoimpia vastaan ollen hallituksen linjoilla?

    1. Noin se vaan on monella vanhuksella nalkäkin lis mutta lääkkeetkin on lopussa no taidan otttaa pulon kossua siitä se rimu ja ratto alkaakin terv tepivaari

    2. Rahojen vähyyden merkittävä syy, on velkaantuminen, jonka Vanhasen hallituksen rahaministeri, populisti ja yhteiskuntatieteiden maisteri Jyrki Katainen aloitti ja kiihdytti palkkarallillaan.

      Mutta globalismi on omiaan tuomaan köyhyyden sisään vauraisiinkin valtakuntiin.

      Suomen kovapintaiset todelliset työnantajat eli tuotteiden loppukäyttäjät, eivät halua työllistää suomalaisia yrityksiä ja niiden työläisiä, vaan ostavat mieluummin kiinalaista paskatuotantoa.

      On maamme köyhä ja siksi jää. Toivo on mennyt ja hanttapulistiset ay-porhot ja syndikalistit Arvopohja-Anan johdolla vievät viimeisenkin toivon. Sanokaa minun sanoneen sitten, kun olen potkaissut tyhjää saatuani sydärin pölhöilyä seurattuani!

    1. Tuossa voi kiitellä Suomen yritäjiäkin joka tuossa irtisanomis laissa on iso osa ei se sipilän keksintö ole lainkaan terv tepivaari

  3. sipilän aloitteesta jossa Suomen yrittäjät on mukana ollut alusta pitäen terv tepivaari

  4. Eurottaminen on tullut kalliiksi yhteiskunnalle ja joka päivä eurottaminen lisää kansantalouden tappioita. Vielä suurempaa hätä tulee sitten, kun euron tekohengittäminen ei enää auta, vaan potilas kuukahtaa.

    Onneksi saatiin kuitenkin sisäinen devalvaatio aikaiseksi. Äly ei ollut vielä siinä vaiheessa hylännyt ay-liikettä.
    —————————
    Mutta köyhtymiselle ei voida oikeastaan paljoakaan, koska Telluksen väkimäärä lisääntyy ja kilpailu kiristyy työpaikoista ja raaa-aineresursseista. Vihreä liike on tehnyt voitavansa suomalaisten köyhtymisen nopeuttamiseksi.
    —————————
    Mutta yhä pieneläkeläisille, kuten maahanmuuttajille, on kuitenkin saatavissa apua asumistuesta ja muusta sosiaalituesta.
    —————————————————————-
    Koska työeläkkeissä on systemaattinen virhe eli ei oteta huomioon, että elinaikaodote on riippuvainen eläkkeen tasosta eikä sitä ei ole otettu huomioon eläkemaksuja määrättäessäkään, josta johtuu, että Kiljusen herrasväki eli suureläkeläiset elävät toisten maksamilla eläkerahoilla, niin systemaattinen virhe pitäisi korjata.

    Eläkkeille pitäisi määrätä todellisen elinaikaodotteen mukainen solidaarisuusvero, joka ay-johtajien eläkeluokassa voisi olla jossakin 50%:n prosentin tietämissä ja vähempituloisilla tietenkin vähemmän.

    Solidaarisuusveron tuotto voitaisiin ohjata joko pienempää eläkettä nauttiville eläkeläisille, joiden elinaikaodote on pienempi tai sitten niillä rahoilla voitaisiin vähentää yritysten eläkemaksuja, jolla olisi yritysten kilpailukykyä parantava vaikutus.
    ———————————————
    Jos alettaisiin syödä eläkeyhtiöiden säästöpottia, niin se vähentäisi yritysten lainan saantia. Näin olen asian ymmärtänyt.

  5. Eläkerahastojen tarkoitus ei ole yritysten lainansaannin takaaminen, vaan eläkkeiden turvaaminen.
    Nykyeläkeläisten työn tuloksilla maksetut rahastot hupenevat samaa tahtia kuin nykyeläkeläisten määrä vähenee.
    Tulevien eläkeläisten rahastot kasvavat, kunnes ne tulevat eläkeläiset pääsevät eläkkeelle ja sen jälkeen hedän työnsä tuloksilla kasvatetut rahastot alkavat pienetä.
    Toki pitää muistaa, että pääosa työeläkeläisistä ei saa senttiäkään maksamistaan kansaneläkemaksuista ja vähän parempaa eläkettä saavilta varastetaan työttömyys- ja työeläkemaksujen suuruinen 6% valtion kassaan muiden hyödyksi.

  6. Joo Suomi on kolmaaneksi turvallisin eläke varannoissaan jotenka voinet vaan puhua omastasi joka ilmeisesti ei ole kohdillaan
    Kun et tiedä olisi parempi olla hiljaa taikka maksaa suurempi osa eläkkeeseen itse terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *