Meillä Tampereella satoi lunta nyt on maa valkoisena

Tuskinpa tuo mikään pysyvä on mutta olis nyt muutaman päivän eikä sitä nyt paljon ole mutta maa on valkoisena

Autoissakin sen verran ettei ilman luutaa liikkeelle pääse mutta mistä tuon pysyvyyttä kukaan tietää voi olla että pysyykin .

Katsotaan mitä iraplikka siitä sanoo yleensä se saa hepulin kun näkee ekan lumen .

No kohta puoliin sen näkee kun mennään iltakakalle seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

Jaa käyttäen:


10 Replies to “Meillä Tampereella satoi lunta nyt on maa valkoisena”

  1. Kesällä syntyneen pentukoiruuden omistajana iloitsen hölmön ilosta ensilumilla, joka on myös tänne länsirannikolle satanut.

  2. Noin on valoisampaa koko seutukunta .
    Mika ei se muutu vaikka koiruli olis vanhempi joka syksy tuntuu olevan uusi asia tuo lumi sen verran vanha rouva piehtaroi uudessa lumessa .
    Ja minä seisoin ku lootin vaimo terv tepivaari

  3. Meillä täällä Urjalassa on yön aikana tullut joku pari- kolme senttiä. Ei.kauan kestä kun sulaa pois, lämpimän puolella on taas mittari. Hyvin näki taas, keitä oli kulkenut pihalla, valtion karjan jäljet oli ihan rappusten pielessä. Onneksi ei ole enää mitään syötävää, ruokkiminenkin on jo kiellettyä.

  4. Sama täällä Tammelassa, kolmisen senttiä ja nyt pari astetta lämmintä. Vilskettä sitä näyttää olleen meidänkin pihalla, oikein polkuja; iso kissakin oli käynyt.

  5. Keli ”yllätti” taas kerran autoilijat, koska kolareita on joka puolella. Tampereella viranomaiset kehottavat välttämään autolla ajoa kaupunkialueella, jos vain voi.

Kommentoi