Matti Apunen herrahississä

Jos olet ennakkoluuloinen älä lue tätä. Jos haluat tietää totuuden maailman menosta lue tämä.

Matti Apunen lähtee pois EVA:sta. Miksi? Apunen on bilderberg-rokotettu, joka kertoo jotain hänestä. Kun Jorma Ollila, joka oli EVA:n hallituksen puheenjohtaja hän samalla oli Bilderberg-salaseuran ”värvääjä”, joka valitsi Suomesta edustajat Bilderberg-salaseuran vuotuisiin konferensseihin. Konferenssiin valitaan yleensä poliittisen -ja talouselämän eliittiä.

Jorma Ollila oli valinnut ”värvääjän” tehtävään seuraajakseen Matti Apusen, joka  osoittaa, että Apunen on täysiverinen bilderbergiläinen.

Bilderberg-salaseura on perustettu vuonna 1956. Perustamiskokous pidettiin hotelli Bilderbergissä Hollannissa. Kokoonkutsujana toimi Hollannin kuningashuone, joka omistaa mm. monikansallisesta Shellistä huomattavan osan. Perustamiskokoukseen oli kutsuttu USA:n ja Euroopan rikkaita pankkimaailmasta ja elinkeinoelämästä. Esim. amerikanjuutalainen Rockefellerin suku on ollut hyvin edustettuna salaseurassa.

Salaseuran tavoitteena on ”uusi maailmanjärjestys” (NWO), jossa valtaa käyttää yksi yhteinen hallitus, joka on muodostettu rikkaiden ehdoilla. Demokratia on vanhentunut päätöksentekojärjestelmä, siksi he joilla on  rahat haluavat ottaa päätösvallan itselleen ja täysin epädemokraattisesti.

Salaseura toimii vapaamuurarien toimintaperiaatteiden mukaan. Siellä on siis monta astetta. Kun joku kutsutaan vuotuisen konferenssiin, hän on vain noviisi ja alistuu aivopestäväksi. Keskiossä tai huipulla ovat ”valaistuneet”, jotka päättävät salaseuran strategiasta ja taktiikasta.

Noviisit tutustuvat toisiinsa ja verkottuvat  ja voivat siten pitää jatkuvaa yhteyttä ”aateveljiin -ja sisariin”. Kun näitä bilderberg-rokotuksen saaneita on valtioiden hallinnossa, korkeillakin virkapaikoila ja talouselämän järjestöissä on heillä  hyvä mahdollisuus toteuttaa Bilderberg-salaseuran ”valaistuneiden” laatimia taktiikoita vallan ottamiseksi rikkaille.

Mainittakoon tässä, että Suomen korkein viranhaltija, joka on saanut bilderberg-rokotuksen on ent. presidentti Martti Ahtisaari.

Kysymys siitä, mitä Apunen ryhtyy tekemään jätettyään EVA:n? On todennäköistä, että Apunen tullaan nimittämään johonkin korkeaan virkaa esim. Sitraan. Se olisi hyvä paikka Apuselle toteuttaa bilderbergiläistä maailman kuvaa.

Tässä videoklippi salaseuran konferenssista.

Jaa käyttäen:


20 Replies to “Matti Apunen herrahississä”

 1. jk. kertaus on opintojen äiti. Sitäpaitsi, varoitin alussa lukemasta, jos on ennakkoluuloinen.

 2. Apunen on esiintymiskykyinen ja sopii mille pallille tahansa. Hän puhuu selkokieltä ja päässä hänellä on järkeä, mitä ei voi sanoa ihan kaikista nimekkäistä.

  1. ”päässä hänellä on järkeä”

   Mutta kuinka kauan, jos liikaa bilderböögailee. Voi olla, että piankin hortoilee. Kannattaa pitää silmällä. Olisikohan twitterissä seurantamahdollisuutta?

 3. Olkoon nyt Apunen ”herrahississä”, niin minulle se on aivan sama. En ole kateellinen. Jos olisin kateellinen; paljonkohan se lisäisi tulojani?

 4. ”Olkoon nyt Apunen ”herrahississä”, niin minulle se on aivan sama. En ole kateellinen. Jos olisin kateellinen; paljonkohan se lisäisi tulojani?”

  Kateus voisi tässä tapauksessa olla yllyke henkisen pääoman lisäämiseen – siis teoriassa. Meikämannella on teoriat joka lähtöön.

 5. Apusen ajatelmia: ”Onko Tampere pieni kaupunki, vai iso kunta. Kaupungin tunnusmerkkeihin yleensä kuuluu lentokenttä, mutta lentokenttä on yleensä alue jossa on paljon liikettä”.

 6. Mitähän Niilo taas tarkoittaa?

  Minulla oli ilo tutustua Mattiin hän ollessaan AL:ssä, ensin kulttuuritoimittajana, sitten vastasi tietotekniikkakehityksestä ja sitten omana aikanani päätoimittajana. Ja satuttiin Tampereelle muuton yhteydessä asumaan naapureina.

  Apunen on helvetin tavallinen jalat maassa oleva ihminen, mutta varustettu erittäin hoksaavalla korvien välillä puhuttiinpa melkein mistä tahansa.

  On todennäköistä, että hänen seuraava pestinsä saattaa olla mikä tahansa.

 7. Kontribuutio Apunen kysyi: ”Mikä kontribuutio rakentavassa keskustelussa vaatii nimimerkin suojaa?”
  *
  Yksi vastauksista:
  Nettikeskusteluissa on mukana oman alansa ammattilaisia, virkamiehiä ja esimerkiksi talouskeskusteluissa meklareita ja suursijoittajia, jotka eivät voi esiintyä omalla nimellään.

  **
  AL:n ja monen muun lehden toimittajan on helppo esiintyä omalla nimellään. Lehden lukija mieltää, että toimittajan on vedettävä lehden mantraa. Mahdollinen lukijan moite kohdistuu lehteen, vähemmän toimittajaan.
  *
  Ajatellaan tilannetta, jossa vasemmistopiireissä liikkuva ihminen haluaisi esittää mielipidepalstalle jyrkkää arvostelua ay- liikkeestä. Omalla nimellä kirjoittelu ei välttämättä olisi suotavaa kirjoittajan kannalta.

  ***
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/115318-nimimerkit-pois-netista-%E2%80%93-%E2%80%9Dvastaus-matti-apuselle%E2%80%9D
  31.8.2011

  Nimimerkit pois netistä? – ”Vastaus Matti Apuselle”

  Verkkokeskustelun nimettömyys on noussut taas tapetille ja Julkisen sanan neuvostokin aikoo ohjeistaa tiedotusvälineitä kitkemään tehokkaammin vihapuheita.
  Keskustelua on kiihdyttänyt Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Matti Apunen, joka kirjoituksessaan Helsingin Sanomissa ei nähnyt tarvetta nimimerkin suojassa käytävälle julkiselle keskustelulle.
  – Mikä kontribuutio rakentavassa keskustelussa vaatii nimimerkin suojaa?, Apunen kysyi.
  Hän otti esille it-ammattilaisen Petteri Järvisen, jonka mukaan monet aktiiviset nettikeskustelijat eivät voi esiintyä netissä omalla nimellään.
  Järvinen ja Apunen jatkavat keskustelua tänään Puheenvuoro-blogipalvelussa. Järvinen kirjoittaa tekstissään ”Vastaus Matti Apuselle” muun muassa seuraavasti:
  – Tässä Apuselle yksi jalokivi: eräällä keskustelupalstalla syntyi keskustelua asiantuntevan henkilön kanssa. Lopulta hän lähetti minulle sähköpostia, kertoi nimensä ja sovimme tapaamisen hänen työpaikalleen Helsingin keskustaan. Nettikeskusteluissa on mukana oman alansa ammattilaisia, virkamiehiä ja esimerkiksi talouskeskusteluissa meklareita ja suursijoittajia, jotka eivät voi esiintyä omalla nimellään.
  Keskusteluun on ottanut osaa myös päätoimittaja Markku Huusko, joka kertoo Uuden Suomen suhtautumisesta nimimerkki-asiaan täällä.

 8. Onko Albanuksella joku syy laatia sivujen mittaisia kommentteja yksinkertaisista asioita. Keskustelu ja blogit vaativat tiiviitä mielipiteitä eikä romaaneja. Sinun juttujasi en yksinkertaisesti jaksa lukea- tiivistä olennainen ja liitä sitten lähteet, jos joku haluaa tarkemmin tutustua .

 9. Onko j karjalainen niintä ihmisiä, jotka haluavat sanoa kuinka muiden kuuluu tehdä?

  Jos j karjalainen ei jaksa lukea jotain kirjoitusta, voi hän jättää sen lukematta.

 10. Blogin avauksesta:

  ”Salaseuran tavoitteena on ”uusi maailmanjärjestys” (NWO), jossa valtaa käyttää yksi yhteinen hallitus, joka on muodostettu rikkaiden ehdoilla. Demokratia on vanhentunut päätöksentekojärjestelmä, siksi he joilla on rahat haluavat ottaa päätösvallan itselleen ja täysin epädemokraattisesti.”

  Madventures-tähti Riku Rantala tuntuu olevat samoilla linjoilla blogin avaajan kanssa:

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000805017.html
  9.9.2014

  Matti Apunen tekee juuri sitä työtä, mistä hän saa rikkailta palkkaa eli sumuttaa meitä keskustelemaan ihan eri asioista kuin mistä on oikeasti kysymys, Riku Rantalakommentoi Ilta-Sanomille.

  Madventures-ohjelmasta tunnettu Riku Rantala sanoo viittaavansa esimerkiksi Helsingin Sanomien tämänpäiväiseen uutiseen, jonka mukaan pääomarahastojen omistamat yhtiöt eivät juuri maksa yhteisöveroja. Lehden mukaan verosuunnittelu alensi Helsingin kaupungin verotuloja viidessä vuodessa yli 30 miljoonaa euroa.

  – Härskit, epäisänmaalliset, ulkomaille veroparatiisiin viedyt voitot jättävät saamatta kymmenien miljoonien veroeurot pelkästään Helsingiltä. Siitä Matti Apunen vaikenee mielellään. Niilläkin rahoilla olisi lastensairaalan osuus katettu aika nopeasti. Matti Apunen ei halua, että tähän puututaan, koska Matti Apunen ajaa heidän etuaan. Se kannattaa muistaa.

Kommentoi