Sivistys valtion mellakat sen kun jatkuu

On se meillä ku oli jokin aika sitten yksi lakkopäivä meinas sitä tulla erikoista mölinää somessa .

Eipä ole otettu kantaa sivistys valtio Ranskan mellakointiin siellä poliisin toimesta hetellään kyynelkaasuja suihkitaan vesi tykeillä .

Ja ammutaan tainnutus kranaatteja meillä ei noista ole kerrottu kovinkaan paljon .

Siellä ihmisille tärkeissä asioissa he ovat lähteneet kadulle mellakoimaan no maassa maan tavoilla siellä poltetaan autoja .

Että sellasta se kun kansaa ei kuunnella meillä rutistaan kotona nyrkit kipeinä mutta sen vuoksi kun hakataan nyrkillä pöytään .

Siinä Suomen mielen osoitukset onneksi ovat seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

10 Replies to “Sivistys valtion mellakat sen kun jatkuu”

 1. Miksiköhän Tepi nyt olet ottanut juuri Ranskan peukaloruuviisi ja saa jutuistasi sellaistakin kuvaa että asetat kyseenalaiseksi sen että onko Ranska ollenkaan sivistysvaltio kun lapsia siellä haluavat kurittaa ja kun eivät hyväksy polttoaineverojen korotuksia.

  1. No ei se sen enempää ole peukaloruuvissa sieltä on vaan viime aikoina tullut kaiken maailman asioita nyt nuot mellakat .
   En pidä Ranskasta monestakin syystä eikä olk ole ainoa syy tekevät ydin voimalaa josta eivät taida tietää yhtään mitään .
   Mutta kansasta en ole sanonut yhtään mitään mutta nyky politiikka siellä on suoraan sanottuna omaa kansaa halveksivaa terv tepivaari

 2. Minä en kaipaa mitään väkivaltaa keltään en myöskään henkistä väkivaltaa jota nyt on ollut Ayytä kohtaan Suomessa . terv tepivaari

 3. Kukapa väkivaltaa kaipaisi. AY on omalla toiminnallaan, populismillaan, johtajiensa jättipalkoilla, jäykkydellään, SDP sidoksillaan ja vuokrabisneksillään aiheuttanut sen että ei tykätä, voihan sitä henkiseksi väkivallaksikin kai kutsua.

 4. Sitähän se on oikeasti eikä se muuksi muutu ja eipä ole omalla kohdalla sidoksissa mihinkään puolueeseen eikä tule oleenkaan .
  Minulla ei ole populismi edes politiikkaa se on T Soinin lanseeramaa potaskaa terv tepivaari

 5. ”Minulla ei ole populismi edes politiikkaa se on T Soinin lanseeramaa potaskaa terv tepivaari”

  Oletko harkinnut tehdä parannuksen Soinin lanseeraamasta potaskasta, jotta voisit kirkastaa populismiasi?

 6. En koskaan luota loikkariin ja vähiten sellaseen joka vaaleissa sanoo jonkun myymisestä ettei sitä myydä .
  Minulla ei ole tippaakaan populismia vaan pelkkää realismia joillakin on liikaa hyvä uskoisuutta minulla ei sellasta ole terv tepivaari

 7. Tuo Markun kertoma on myös sitä populismia samalla potaskaa ja populismi on selvää jaarittelua asian sivusta . terv tepivaari

Kommentoi