Taksien ”halpuutus” toimii Tampereella!

Useammalta eri taholta olen kuullut, että Tampereella taksia tolpalta otettaessa on ollut kiinteä hinta sekä Nokialle, että Ylöjärvelle.  90€.

Asiakkaan mokahan se on, kun ei tinkaa ennen matkaan lähtöä.

Ennen Bernerin parahdusta, vai pitikö se olla parannus, hinnat olivat reilu kolmasosa nykyisestä.

Olen kuulut, on kaupunki tuolla, jossain kaukomailla, josta nämä parannuksentekijät ovat tulleet parantamaan meidän huonoa vanhanaikaista taksikulttuuriamme.

Pelkään, että myös meidän lähikaupunkien kuskien on aikaa myöten opittava olemaan säälimättä asiakkaitamme, kuin myös valtiotamme ja jätettävä verot ja muut lakisääteiset maksamatta.

5 vastausta artikkeliin “Taksien ”halpuutus” toimii Tampereella!”

  1. En tiedä huonoa taksia Suomessa olleen mutta nyt niitä tulee ja kunnolla kunha kaikki ajaa taksia mlloin milläkin riksalla .
    Eikä tiedä kaupunkista yhtikäs mitään mitäs jos tulee kyyti sellaselle joka myös on vieraassa kaupunkissa ja kumpikaan ei tiedä yhtikäs mitään terv berperille terv tepivaari

  2. Eikös taksissa kuulu olla näkyvillä hintatiedot eriteltyinä ja pakko ei ole ottaa tolpalta sitä ensimmäistä taksia, näin olen ymmärtänyt. Tasan sama systeemi kuin Eestissä.

  3. Kyllä se taksa lista on ikkunassa mutta astuinpa tässä eräänä iltana taksiin jolle ei ollut minkään asteen kuvaa Tampereesta . .
    Kun sanoin aja nyt aluksi viinikan liikenne ympyrään, kerron suuntimia siellä no kehtas kysyä missä päin se on .
    Kyllä tuossakin oli hinnat ikkunassa . terv tepivaari

  4. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun taksi on ajanut Maarduun navigaattorilla. Ei tiennyt missä Maardu on. Samoin kerran Pärnu maantee 168, ei osannut kääntyä osoitteeseen.

  5. Kestää jonkun aikaa, ennenkuin ihmiset muistavat asuvansa nykyään Berneriassa. Täällä saa ryöstää asiakkaan ihan lakisääteisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *