Murhenäytelmä (farssi) kolmessa näytöksessä

I näytös: USA:n vuoden 2016 presidentinvaali lähestyi. Republikaanisen puolueen johdossa tajuttiin että puolueen tavanomainen ehdokas ei voi voittaa. Puolue kehitti irrealistisen tuotteen Donald Trump ja suuntasi sen ultrapopulistisella ja anti-intellektuaalisella kampanjalla sisämaan raamattuvyöhykkeiden intelligenssirajoitteisille. Varapresidenttiehdokkaakseen puolue otti asiallisen Pencen.

II näytös: Trump voitti. Presidenttinä hän alkoi välittömästi toteuttaa puolueen laatimaa käsikirjoitusta tehdä toiminnallaan itsensä presidenttinä pitemmän päälle mahdottomaksi. Puolue ohjasi näytelmää ja Trump, miljardööri-vanhus, jolla ei ollut mitään menetettävää, oli vapaaehtoisesti näytelmässä mukana. Trumpin öykkäröintiä tiivistettiin vuoden 2018 mittaan kohti katkeamispistettä koska kongressin välivaalit, joissa republikaanit olivat vaarassa menettää enemmistönsä kansan reaktiona Trumpiin, lähestyivät.

III näytös (tulossa väliajan jälkeen): Trump eroaa selittäen adolfhitlermaisesti että Amerikan kansa ei ole ollut hänen arvoisensa. Varapresidentti Pence siirtyy presidentiksi. Maailma huokaisee helpotuksesta ja suitsuttaa ylistystä asialliselle presidentti Pencelle. Trump unohtuu pian. Tässä kiitollisuuden innostuksessa republikaanit voittavat kongressivaalit.

Näin toimien republikaanit ovat saaneet asiallisen oman miehensä Pencen presidentiksi ja voittaneet kongressissa. Tämä ei olisi ollut mahdollista vaalissa asiallisella ehdokkaalla Hillary Clintonia vastaan. Pence voi lähteä seuraavaan presidentin vaaliin vahvasta istuvan presidentin etulyöntiasemasta.

8 vastausta artikkeliin “Murhenäytelmä (farssi) kolmessa näytöksessä”

  1. Asikaisen teksti on todellakin näytelmää, totuuspohjaa siinä ei ole ja salaliittoa pukkaa.
    Hieman huvittaa myös liiallinen ”sivistyssanojen” käyttö…

  2. Media on ottanut tehtäväkseen että ei tarvitse olla huolissaan että ei valvottaisi Republikaanien mahdollisia ylilyöntejä…

  3. Trumppi näyttää olevan kansallismielinen terveellä tavalla eli kunnioittaa muitakin kansallisuuksia. Saattaa olla jopa Korean yhdistymisen kannattaja.

    Kansallismielisyys on pahin kanto imperialistien kaskessa. Sen takia imperialistit vihaavat Trumppia.

    ———————————-
    Imperialistit panivat aikoinaan Afrikankin sekaisin. Kansojen alueita rikottiin mielivaltaisesti ja yhdisteltiin mielivaltaisesti.

    Somaliankin panivat imperialistit sekaisin. Ensin siellä levittivät ideologiaansa Neuvostoliiton kommunistit, sen jälkeen jenkit. Afganistanissa on sama juttu. Vietnamin sota oli imperialistien keksintöä jne.

    Hitler oli imperialisti eikä kansallismielinen. Hän ei kunnioittanut kansojen itsemääräämisoikeutta, vaan pyrki alistamaan ne ”germaanisen valtiasrodun alle”.

    EU:sta liittovaltiofanaatikot yrittävät luoda imperiumia, Stubbin superpoweria. Moinen pyrkimys heitätyttää ansallismielisten johtajat tyrmään samaan tapaan, kun on käynyt Katalonian ja Espanjan tapauksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *