Älypuhelin

Otin ensimmäistä kertaa elämäni aikana tänään älypuhelimen käyttöön, kun vanhasta palikkapuhelimestani hajosi mikki, eli olosuhteiden pakosta.

On tuo huawei ollut minulla jo yli puolivuotta pölyttymässä kirjoituspöydän laatikossa.

Vähän on tänään ollut totutteluongelmia ja tarvitsin vähän naapurin Masan apua tuon käytössä.

Mulle olisi mielummin tuo vanha kelvannut, mutta kun olen nyt niin persaukinen, ettei ole varaa ostaa edes halpaa palikkapuhelinta.

7 vastausta artikkeliin “Älypuhelin”

  1. Noinhan ne menee ja aikansa kutakin sanoisin ne hajoo silloin kun vähiten odotat terv tepivaari

  2. Jos olet nyt älykkäämpi, voitit tämän pelin.

    Sinänsä olisi toivottavaa, että pankit toisivat tunnistautumisohjelmansa myös ns. kevytpuhelimiin (Nokian banaani, yms), niin voisi yhdistää helpon puhelimen käytön ja keveät älytoiminteet.

  3. Minulla on ämä kolmas, tai neljäs ”älypuhelin”, enkä pidä yhtään. Ensimmäinen oli Nokia ja sen kanssa tuli toimeen, tämä on Android- alusta ja ihan älytön. Hipaise niin, tai näin, yksi tai viisi kertaa johonkin suuntaan.
    Vanha Nokia toimii vieläkin, puuttuu ainoastaan 4G yhteydet.

  4. Sen havainnon olen minäkin tehnyt että sitkeydellä kovin paljon älyä sisältävään puhelimeen siedättyy ja niiden kanssa oppii elämään. Hyvä jos osaisi valita sellaisen jossa on vaan lähinnä ne ominaisuudet joita tarvitsee,

  5. Olen mm siihen ominaisuuteen älypuhelimen (älytön nimi) kanssa tykästynyt, että jos jossain tulee luppoaikaa; voin äkkiä selata uutiset, sää yms, sama pätee kun tuolla etelä-naapurissa reissailen, nykyään jo kaupungeissa löytyy vapaa kenttä ja hotelleissa pääsääntöisesti Wi-fi toimii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *