Uuskommunistiseen aikaan lapsitähtien johdolla

Kuka olisi uskonut, että tämän päivän merkittävimmät tiedemiehet ovat yleisen käsityksen mukaan Greta Thunberg ja Atte Ahonen.
16-vuotiaita lapsukaisia ja koululintsareita molemmat, mutta kuten Josef Stalinin, Adolf Hitlerin ja Mao Tsedongilla, tämän päivän lapsukainen kelpaa erinomaisesti ideologian lipunkantajaksi, koska uuskommunistit ajattelevat lapsukaisten olevan kritiikiltä suojattuja.
Lainaukseni lähde: Oikea Media, 27.9.2019 Heikki Porkan blogi, jonka otsikko sama kuin tässä.

11 vastausta artikkeliin “Uuskommunistiseen aikaan lapsitähtien johdolla”

  1. Stalin, ollessaan Neuvostoliiton diktaattorina, poseerasi mielellään lasten kanssa. Eräässä valokuvassa hänellä on sylissään lapsi, jonka vanhemmat hän oli teloituttanut. Lapsi parka ei tietenkään tiennyt tästä mitään eikä tiennyt moni muukaan ennen kuin paljon, paljon myöhemmin. Että semmoinen isä aurinkoinen.

  2. Kommunistipropagandan tärkeä päämäärä oli luoda uusi ihminen. Koulut ja kommunistiset nuorisojärjestöt kuten neuvostopioneerit ja Komsomol, yrittivät poistaa lapset ”pikkupoirvarillisesta” perheestä ja indokrinoida heidät kollektiiviseen elämäntapaan.
    Lenin-setäpropaganda alkoi jo lastentarhoissa. Leninistä tehtiin lapsille jumalan kaltainen hahmo Neuvostoliiton perustajana. Lapsiin tartutettiin ajatus, että he olivat mukana maailmanvallankumouksessa, joka on tärkeämpää kuin perhesiteet. Pavlik Morozoc, joka petti isänsä salaiselle poliisille (NKVD) nostettiin suureksi esikuvaksi. – Wikipedia-artikkeli otsikolla ”Neuvostopropaganda”.

  3. Kertoo enemmän Oikeasta mediasta kuin muusta, jos annetaan kuva että em. kaksi henkilöä kuvaillaan tieteilijöinä. He eivät sitä ole. He eivät sitä väitä. Valtamedia ei sitä väitä.

    Luulenpa, että termi mitä tässä haetaan on ”olkiukko”

  4. Ilmastovalehtelu on saavuttanut mittasuhteet, jossa valtaapitävien ei tarvitse välittää siitä uskooko joku valehteluun vai ei. Jos ei usko, pannaan niskaan taloudellisen sanktion uhat: jos et usko, olet ainakin uskovinasi. Muuten …

    Olen naureskellut otantoja, joissa näytetään Pohjois-Korean mahtipontisia tv-uutisia. Ei naurata enää. Tosin meillä ne tehdään hillitymmin ja pieteetillä, mutta kumminkin.

  5. Onhan se tuo kommunismismin pelko(mitähän tuo lieneekään), jo aikoinaan Asteriksissa peloteltiin sillä, että kun taivas putoaa.
    Emmekös me kuitenkin siitä gallialaisten ajoista ole melkoisen yleissivistyksen omaavia?
    Kommunistien näkeminen siellä + täällä; eikös se liene ja tautidiaknostoitua vainoharhaisuutta.
    Aaveita jotkin näkevät, ainakin kertomuksissaan; mitähän olisi reaalielämä?

  6. Vainosihan siellä USAssa ammmoin enempi kuviteltuja kommunisteja muuan McCarthy. Aisaparinaan ja neuvonantajanaan Trumpin oppi-isäksi sanottu Roy Cohn. Vaan astuivat valheineen liian suurille varpaille. Amerikan armeijan varpaille. Siihen loppui molempien ura. Vaan moni tuli sinä aikana mustamaalatuksi.

  7. Ilmastoskeptikon käsikirja 1 & 2.

    ”Ilmastofoorumi ry on julkaissut suomennoksen australialaisen toimittajan ja kirjailijan Joanna Novan kirjoittamista the Skeptics Handbookista (ilmastoskeptikon käsikirja) ja edellisen jatko-osasta Global bullies want your money (ilmastokovikset haluavat rahasi). Palautetta suomennoksista voi lähettää osoitteella kasikirja@lmastofoorumi.fi.”
    Lainaus lähteestä: Internet, Ilmastofoorumi.

  8. En viitsi manita lähteitä. Vähän tietävämmälle ja koulutetummalla taholla todettu roskaksi. Ei kannata vaivautua lukemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *