10 vastausta artikkeliin “Doha”

  1. Kuinkahan paljon arabit joutuivat järjestelyoikeuksista maksamaan. Heitähän ei yleisurheilu kiinnosta vähääkään, suurin osa ei edes tiedä mitä se on.

    Naiset eivät ole siellä missään arvossa, ainakin suomalaiset sanoo äijien katsovan pitkin nenänvartta. Varmaan onkin vaikeata, kun kahden kulttuurin ero on niin jyrkkä.

    1. Pentti – niin.onko tai oliko oikea valinta : Doha_ kuin tasavertaisuudenkin vuoksi tai miten se sitten siellä mielletäänkin ?

      Hitto,eivät edes puomia/esteitä osaa laittaa !

      Osa siellä pröystäilee kun taas osa eräänlaisessa ”pakolaisaallossa,köyhyydessä”.

  2. Ärsyttää tämä rahan mahti jonka edessä urheilun johtajat ovat sulaa vahaa. Etiikka ja selkääranka puuttuu heiltä tykkänään, seli seli selityksiä riittää, tarkoitus muka pyhittää mädännäisyyden.
    Ennustan että tuleee aika kun hiihdon ja jääveiston MM-kisat pidetään jossain öljy- tai kaasurikkaassa maassa.

    1. ” Matilla ” hyvää artikulointia _ hymyä kisa tunnelmiin !

    1. Tarmo – kas kun ei haastattele kesken urheilusuorituksen ” estebaanalla ” ?

  3. Nuo mafiatyyliset urheilujärjestöt antavat kisat sille joka eniten maksaa niille pomoille. Ei väliä vaikka olisi täysin sopimaton paikka urheiluun. Seuraavat kisat annetaan vaikka Pohjoisnavalle kuhan maksavat tarpeeksi.

  4. Mikä juttu siellä on menossa ? Kansainvälinen ilmastokokousko ? Ihmisiä oksentaa, loukkaantuu ja huonoa vettä vaan, kun ilmasto on sitä kun on. Pilsnerit jos otat, pannaan munista riippumaan hirteen. Doha?

  5. Heikki tietää varmasti, että yleisurheilun MM- kisat. Voihan niitä hyvästä syystä ilmastokokoukseksikin (yrittäkää itse kirjoittaa) sanoa, niin paljon siellä kuuluu olevan pahoinvointia. Suomalaisten saavutukset menevät ihan alakanttiin, ainakin eilisten saavutusten mukaan.

    Huvitti eilisten katsomoiden väkimäärä, siellä ei ollut kuin muutama turisti ja varmaan loput jotain siirtotyöläisiä. Se oli hyvin kuvaavaa arabien kiinnostukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *