Ilmastolakko

Juuri tv:stä tulee kanavalta 1…. ilmastolakko. Sinne saa luvan kanssa osallistua mielenosoitukseen oppilaat ja opettajat, rehtorit eri kouluissa kannustaa lakkoilemaan.

Taas käytetään yhteiskunnassa lapsia ja nuoria hyväksi kuin muinoin YYA aikana…

Ei tämä maailma ole muuttunut miksikään.

Nyt nuoria pelotellaan sillä mitä suuret ikäluokat on saaneet aikaan.

Syökää nyt tämä päivä heinää mutta muistakaa olla pieremättä  metaania niin teette osuutenne ilmastoähkyssä.

9 vastausta artikkeliin “Ilmastolakko”

  1. Lakon takia osa Mannerheimintiestä on suljettu ja sakki yrittää olla nyt pieremättä.

  2. Nyt joku ukko möykkää tv:ssä (on Rantasalmelta) että:” kapitalismi pitää lopettaa ja tilalle pitää saada SOSIALISMI!!!”

    Mikäs helevetin kommarilakko tämä on 🤣🤣🤣, sain mageat naurut!!!

  3. Menisivät opettelemaan tuon somen käytön vähentämista, koska se saastuttaa massiivisesti.
    Samoin voisivat opiskella, miten puhelinta voi käyttää monta vuotta tarvitsematta vaihtaa sitä jatkuvasti.
    Vielä voisivat opetella syömään kotimaisia kasviksia ja juureksia toiselta puolelta maapalloa tuodun muodikkaan soijan sijaan.

    1. Selfiepäivä… tänään oppilaat saa lakkoilla ja ottaa selfieitä. Ilalla viherpiipertäjät voi nauttia soijaan tehtyjä herkkuja ja siemailla Chilestä vartavasten lennätettyä punaviiniä, ilmastoähky toteutukoon on illan teema.

    1. Niin, työtään tekevät raskaankuljeuksen kalusto ei ole kuulemma päässyt satamaan ja laivaan koska ”ilmastolakko”… tiet ovat ruuhkautuneet.

      Lisää kamomillateetä, shemagh huiveja, partioaitan muotitakkia ja muita mukavuuksia sähkötupakkaa tuprutellessa, ilmasto pelastuu.

      Olemme tulleet tilanteeseen jossa ei ole mitään järkeä.

  4. Aiemmin vanhemmat toivoivat lapselleen vapaata koulusta perjantaiksi pitkää viikonloppulomaa varten. Opettaja painotti vanhemmille koulunkäynnin tärkeyttä oppimisen kannalta.

    Nyt opettajat kehottavat lapsia ”skraappaamaan” perjantaina, kun vanhemmat haluaisivat lapsiensa edistyvän opinnoissaan.

  5. Tamperella eivät opettajat ainakaan lakkoile. Kaupunki on linjannut, että jokainen saa lakkoilla omalla ajallaan. Eikä se lakkoilu opettajia todennäköisesti erityisesti innostaisikaan: seistä oppilaiden kanssa torilla!

  6. Aina sitä on löytynyt jotain ex tempore juttuja jotka pari kertaa kaudessa keskeyttävät koulupäivän ja tulee ”ylimääräinen vapaa”. Oppilaat hurraavat.

    Nyt on tämä syy, ensi vuonna joku muu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *