Huuhkajat

Huomenna on sitten Suomen jalkapallohistorian tärkein ottelu. Voittoa pidetään niin varmana, että juhlallisuuksiakin ollaan jo valmisteltu.

ite vaan näin pessimistinä muistan, kun ”varmoja” otteluita on hävitty. Muistuu mieleen oliko se nyt Em- vai MM-karsintojen ratkaisuottelu Unkaria vastaan, kun huuhkajien haaveet kaatuivat karmaisevaan omaan maaliin.

Mutta hei, toivotaan parasta huomiselle.

7 Replies to “Huuhkajat”

 1. Kunpa ei tulisi Suomele tappiota 1-0 sekin kun on mahdollista ja ennen peliä ei pitäisi pullistella terv tepivaari

 2. Et ole Heikki niin tyhmä mitä esität. Melkoisessa uutispimennossa pitäisi asua, jos niin olisi.

  Voitti se Suomi kuitenkin kääpiövaltion, noin mittavan 40 tuhannen asukkaan maa. Yksi niitä Euroopan pahimpia rahanpesupaikkoja.

 3. Suomi saadaan sekaisin jääkiekosta, formuloista, nyt potkupallosta. Tai jostain mäkihypystä tai lumilautailusta tai jostain hömpästä.

  Taannoin jotkut viisaat kertoivat, että sivistys laskee katselemalla tv:tä tai seuraamalla huutamalla pelikentän laidalla kurkku suorana.
  Lopettamalla lehtien ja kirjojen lukeminen tai kuuntelemalla laadukasta musiikkia tai katselemalla kuvataidetta tai kuljeskelemassa ja seuraamalla laajasti luontoa.

  Olemme kyllä tuossa ensimmäisen kappaleen kategoriassa olleet jo pitkään.

 4. Minä luen lehtiä, yöpöydälläni on aina pari kirjaa luvun alla, musiikkia kuuntelen aktiivisesti lähes päivittäin, jne.

  Kaikki tuo yllä oleva ei estä minua nauttimasta myös urheilusta. Sekä livenä että television välityksellä.

Kommentoi