Abdirahim ”Husu” Hussein teki kaksi rikosilmoitusta – tapahtumapäivä muuttui taas

”Husu” Husseinin kohutun taksimatkan päivämäärä vaihtui taas rikosilmoitukseen. Toinen ilmoitus koskee perussuomalaisten Jussi Halla-ahoa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006305355.html

*

Kun Jussi Halla-aho kirjoitti twiitissään ”Toinenkin mamukuski joutui . .” hän ei mitenkään voinut tarkoittaa Husu Husseinia. Tätä seikkaa Husu ei vain halua ymmärtää. Eikö perusteettomasta rikosilmoituksesta voida määrätä ainakin sakkoja?

 

*

Jussi Halla-aho kirjoitti:

https://twitter.com/Halla_aho/status/1191276098958573568

Toinenkin mamukuski joutui rasistisen hyökkäyksen kohteeksi moottoritiellä.

”Yhdessä vaiheessa hän väitti naisen puhuneen rasistiseen sävyyn ja olleensa itse sen takia peloissaan.”

*

IS:n uutinen, johon Halla-aho viittasi twiitissään

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006295667.html

4.11.2019

Mies tunkeutui naiseen sormellaan kesken ajon. Hän oli alkanut ensin puhumaan etupenkillä istuneelle naiselle seksuaalissävytteisesti. Naisen mukaan mies oli ilmoittanut hänelle, ettei hänen tarvitse maksaa mitään. Mies oli kosketellut naista myös rinnoista ja vienyt naisen käden omalle sukupuolielimelleen.

Miehen kertomukset tapahtumista muuttuivat. Mies väitti, ettei hän ollut tehnyt naiselle mitään seksuaalista. Hän väitti myös, että nainen olisi tarjonnut seksiä maksuksi taksikyydistä. Yhdessä vaiheessa hän väitti naisen puhuneen rasistiseen sävyyn ja olleensa itse sen takia peloissaan.

Miehen mukaan mikään naisen kertoma ei olisi ollut edes mahdollista taksin ajaessa 90–95 kilometrin tuntinopeudella. Nainen ei osannut kertoa, miten kova vauhti teon aikana oli ollut, mutta arvioi sen normaaliksi moottoritievauhdiksi.

Hovioikeuden mukaan miehen menettely oli mahdollinen moottoritiellä ajettaessa, vaikka auton nopeus olisi ollut 90–95 kilometriä tunnissa. Moottoritie oli melko suora, eikä autolla tarvinnut kääntyä tai muuttaa ajonopeutta risteysalueiden tai muun liikenteen vuoksi.

*

3 vastausta artikkeliin “Abdirahim ”Husu” Hussein teki kaksi rikosilmoitusta – tapahtumapäivä muuttui taas”

    1. Sikäli kuin ymmärrrän, ei Halla-Aho valehdellut millään tavalla, vaan esitti tosiasian.
      Siinä ei siis ollut kyse ihan alentumisesta husun tasolle

  1. Sananvapaus voitti. Poliisi ei aloita Halla-ahoon kohdistuvan rikosilmoituksen johdosta tutkintaa.

    Case is closed.

Kommentoi