Kreikan käytettävissä on noin 1,3 miljardia euroa EU:n varoja muuttoliikekriisin hallinnointia varten

Missä viipyvät EU:n tukirahat suomalaisille?

Onhan toki Kreikassa enemmän pakolaisia kuin Suomessa.
( Kreikassa 73000 – Suomessa 30000 ? )

Asuntokustannukset, ainakin, ovat pienemmät kuin Kreikassa.

Muuten. paljonkohan EU-maat maksavat tuki-/lunnasrahoja Turkille?

*

HS : Monissa Etelä- ja Keski-Euroopan maissa kansalaiset ovat enemmän huolissaan maastamuutosta kuin maahanmuutosta, käy ilmi tutkimuslaitos ECFR:n teettämästä laajasta kyselytutkimuksesta. Tuloksista kertoo brittilehti Guardian . [ Tarvitseeko kreikkalaisten muuttunutta asennetta ihmetellä?)

https://www.theguardian.com/world/2019/apr/01/europe-south-and-east-worry-more-about-emigration-than-immigration-poll

*

file:///C:/Users/kimmo/Downloads/IP-17-2121_FI.pdf

Athens 27. heinäkuuta 2017

EU käynnistää uuden humanitaarisen ohjelman, jolla tuetaan pakolaisten kotouttamista ja majoittamista Kreikassa Athens 27. heinäkuuta 2017 Euroopan komissio – Lehdistötiedote Euroopan komissio on tänään ilmoittanut uudesta joukosta hankkeita, joiden avulla annetaan hätätilanteen tukea pakolaisille Kreikassa (hankkeiden arvo on 209 miljoonaa euroa).

*

Muuttoliike-, sisä- ja kansalaisasioista vastaava komissaari Dimitris Avramopoulos lisäsi, että Eurooppa merkitsee solidaarisuutta, ja siitä tämänpäiväisessä päätöksessä on kyse. ”Komissio on seisonut Kreikan rinnalla ensimmäisestä päivästä lähtien, ja yhdessä olemme päässeet pitkälle. Tänään käynnistetyt hankkeet ovat osa EU:n laajempaa tukea Kreikalle, mutta myös niille, jotka tarvitsevat suojeluamme. Kreikan käytettävissä on noin 1,3 miljardia euroa EU:n varoja muuttoliikekriisin hallinnointia varten”, Avramopoulos totesi.

*

https://www.keeptalkinggreece.com/2019/03/04/73000-asylum-seekers-in-greece-after-2015-says-migration-minister/

4.3.2019

Number of asylum-seekers in Greece rose to 73,000, says Migration Minister

3 vastausta artikkeliin “Kreikan käytettävissä on noin 1,3 miljardia euroa EU:n varoja muuttoliikekriisin hallinnointia varten”

  1. http://europa.eu/rapid/press-release_IP-18-4342_en.htm
    European Commission – Press release

    Migration: Commission steps up emergency assistance to Spain and Greece
    Brussels, 2 July 2018

    The European Commission has awarded an additional €45.6 million in emergency assistance to support Spain and Greece respond to the migratory challenges they face.
    *
    Spain

    The emergency funding awarded to Spain comes on top of €692 million allocated to Spain for migration, border and security management under national programmes for the period 2014-2020.

    Espanjalle myönnetty hätärahoitus on 692 miljoonaa euroa, joka on myönnetty Espanjalle siirtolaisuus-, raja- ja turvallisuushallinnolle kansallisissa ohjelmissa vuosiksi 2014–2020.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *