Kettu kanatarhan vartijana?

Dos. Arto Luukkanen kirjoittaa Nykysuomessa:
Vuonna 2015 solmittiin salainen kauttakulkusopimus Saksan ja Ruotsin kanssa?

Syksyn 2015 muslimi-invaasiota on ihmetelty ja päättäjämme ylistivät itseään siitä, kuinka hyvin Suomi hallitsi yllättäen syntyneen tilanteen. Nyt jo on päivänselvää, että suunnitelmat olivat jo olemassa hyvissä ajoin, mutta kuka ja kenen päätöksellä tilanteen annettiin tapahtua.

AL: Kuka pisti prosessin liikkeelle? Entä miten Saksa toimi? Miten ihmissalakuljettajat osasivat ennakoida ihmisaallon? Entä miksi Ruotsin niin sopivasti heijasi meille tulijat eikä meidän oma ulkoministerimme tehnyt mitään?


matut tulee

 

Poimin artikkelista vain  jonkun väliotsikon:

 1. Saksa komensi – Suomi totteli
 2. Miksi Soini oli haluisa hanslankari?
 3. Hallitus siunasi valtiosopimuksen rikkomisen?
 4. Tarvitaan tutkimusta! Miten yhteisymmärrys syntyi ja miten Suomi taipui?
 5. Rikkoivatko Sipilä, Orpo ja Soini perustuslakia?

30 Replies to “Kettu kanatarhan vartijana?”

 1. Ehkä SSS -hallitus Orpoineen oli niin extroverttiä, että meinasi pitkästyä, joten itseään piristääkseen tekivät suomivihamielisen teon? Tekoa sauraava säpinä sai taas kivasti dopamiinit liikkeelle.

  Sälleillä pyyhkikin siitä lähtien niin kivasti, etteivät enää halunneet Halla-ahoa hallitukseen toteuttamaan alkuperäistä hallitusohjelmaa. Siinä olisivat saattaneet jo pallitkin heilua. Stressihormonit olisivat selättäneet dopamiinipurskeen.

  Niinistö kuitenkin vihjaili siihen malliin valtiopäivien avauspuheessaan 2016, että kansainvaelluksen vastaan ottaminen oli omiaan heikentämään maamme kykyä auttaa apua tarvitsevia tulijoita ja toivat sopeutumisvaikutuksia aiheuttavia Euroopalle vieraita kulttuurivaikutuksia.
  Niinistön mielipiteistä sai käsityksen, että maamme asiat olivat paremmin ennen SSS-hallituksen tekosia.

 2. En tiedä onko mitään salaista sopimusta tehty ja jos niin kenen toimesta / välillä, mutta en myöskään ole niin idiootti, että uskoisin sen ettei asiaa sovittu jollain tasolla.

  Kun Ruotsi järjestää tuhansille ja taas tuhansille ”paperittomille” junakuljetuksia kohti Haaparantaa niin ei sitä jengiä olla Haaparantaan nuuskaostoksille ohjaamassa.

 3. Olen ollut alusta alkaen varma, että se mitä tapahtui 2015 Torniossa oli ennalta suunniteltu ja sovittu. Se ei olisi voinut tapahtua spontaanisti. Se että Saksa oli pääarkkitehti siinä operaatiossa en osannut arvata, mutta salainen sopimus Ruotsin ja Suomen välillä on tosiasia. Se vaatii nyt tarkat tutkimukset ja muutama ministeri valtakunnan oikeuteen. Se Saksan junailema sopimus on edelleen voimassa,siksi meille tulee jatkuvasti haittamaahanmuuttajia ja siksi Sipilän kädet on sidottu eikä hän voi tehdä muuta, kuin jahdata vihapuhujia, jotka tekevät hankalia kysymyksiä.

  Minä uskon vahvasti siihen, että taustalla on se Bilderberg-salaseura. Siihen porukkaan kuuluu vaikuttajia kaikista länsimaista, jotka työskentelevät omissa maissaan korkeissa tehtävissä ja muodostavat tiiviin verkoston. Meidän pressakin on sen salaseuran jäsen. Amerikalaiset tutkivat journalistit ovat selvittäneet salaseuran tavoitteet ja tämä kansainvaellus Eurooppaan on yksi asia, joka on ollut tiedossa. Sillä on tarkoitus saada Eurooppaan kaikkien aikojen kriisi ja kuten nyt tiedetään, sen toimii. Vai mitä sanotte Ranskasta esimerkiksi?
  Nyt on kansan Suomessakin lähdettävä kaduille. Olemme hölmöjä, jos emme ymmärrä. että meitä viedään nyt kuin pässiä narussa.

  1. Eipä tullut valtakunnanoikeus minulle mieleen, mutta taitaa lähemmin ajatellen olla oikea tapa edetä, jotta vastaavista tapauksista vältyttäisiin tulevaisuudessa.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Valtakunnanoikeus

   ”Asian vireilletulo

   Valtakunnanoikeudessa voidaan nostaa syyte virassa tehdystä rikoksesta valtioneuvoston jäsentä, oikeuskansleria, eduskunnan oikeusasiamiestä, jommankumman korkeimman oikeuden presidenttiä tai jäsentä tai, tietyin rajoituksin, tasavallan presidenttiä vastaan. Ministeriä vastaan syyte voidaan nostaa, mikäli tämä ”tahallaan tai törkeästä huolimattomuudesta on olennaisesti rikkonut ministerin tehtävään kuuluvat velvollisuutensa tai menetellyt muutoin virkatoimessaan selvästi lainvastaisesti”. Tämä tarkoittaa, että syytekynnys on tavanomaista korkeampi ja edellyttää jo selkeää lainrikkomusta. Tasavallan presidenttiä vastaan syyte voidaan nostaa ainoastaan, mikäli rikos on maanpetos tai valtiopetos tai rikos ihmisyyttä vastaan. Muista tasavallan presidentin virkarikoksista rikosoikeudellisen vastuun kantaa asian hänelle esitellyt ministeri tai virkamies, mikäli hän ei ole jättänyt eriävää mielipidettä presidentin päätökseen.

   Syytteen nostamisesta valtakunnanoikeudessa huolehtii eduskunnan perustuslakivaliokunta. Tämä ottaa asian käsiteltäväksi

   oikeuskanslerin tai eduskunnan oikeusasiamiehen tekemästä ilmoituksesta,
   vähintään kymmenen kansanedustajan tekemän muistutuksen vuoksi tai
   eduskunnan muun valiokunnan esittämän tutkintapyynnön perusteella.

   Ennen kuin oikeuskansleri tai oikeusasiamies tekevät ilmoituksen perustuslakivaliokunnalle, heidän on tullut tehdä asiaa valtioneuvostossa käsiteltäessä huomautus päätöksen laittomuudesta ja merkityttää se pöytäkirjaan. Vasta jos muistutus on jätetty huomiotta, laillisuusvalvoja voi ryhtyä toimenpiteisiin asian viemiseksi perustuslakivaliokuntaan.

   Perustuslakivaliokunta suorittaa asian tutkinnan, mihin se voi pyytää valtakunnansyyttäjän apua, mikäli on tarpeen käyttää tavanomaisia esitutkinnallisia keinoja. Tutkinnan kohteena olevaa henkilöä on välittömästi tutkinnan alettua kuultava ja hänelle on varattava tilaisuus antaa lausunto kaikesta tutkinta-aineistosta ennen perustuslakivaliokunnan päätöksen tekemistä.”

   1. Jos on toimittu perustuslain vastaisesti, niin kyseessä on ollut vaikutuksiltaan suurempi erhe kuin mitä valtakunnanoikeudessa aiemmin käsitellyt tapaukset yhteensä ovat olleet.

    ”Kynnys valtakunnanoikeuden kutsumiseksi koolle on varsin korkea ja se onkin joutunut kokoontumaan vain neljästi.

    Juho Niukkasen niin sanottu ”raaputusjuttu” vuonna 1933[2]
    Salaputkijuttu vuonna 1953[3]
    Kätilöopiston juttu 1961[4][5]
    Kauko Juhantalon vuoden 1993 tapaus [6][7]”

    1. Onhan tämä salainen sopimus Saksan ja Ruotsin kanssa maahanmuuttajien jakamisesta sopijamaiden kesken ihan toista luokkaa, kun nuo esim. Juhantalon koplausjuttu, jossa Juhantalon omat rahat sekaantuivat valtion rahoihin.
     Salainen valtiosopimus on valtiopetos .Hallituksen olisi pitänyt alistaa asia eduskunnan päätettäväksi, johon se olisi varmasti kaatunut koko aie.

 4. Nyt se Sipilän operaatio talon luovutus mamuille joutuu uuteen valoon. Ei Sipilä sitä luovuttanut hyvän hyvvyyttään, vaan hän halusi olla esimerkkinä meille suomalaisille siitä, miten pitää kohdella mamuja. Saatanan ketku. Onneksi koko hänen operaationsa meni puihin.

 5. Taas on koko persulauma kommentoimassa ja agitoimassa omaa agendaansa.

  1. Karjalainen, muista, vanha viidakon sanonta: ”persu voi kävellä vastaan kadulla, voit törmätä persuun myös uimahallissa.. alasti” niitä on jokapaikassa, saitko jo ihottuman.

   Monikansallisia kokoomuslaisia on mm hoitolaitoksissa ”johtamassa” ja muissa vastaavissa paikoissa ”arvojohtajiensa” käskystä kurjistamassa suomalaisten vanhuksien, sairaiden ja jopa lapsien elämää, onko karjalaisesta kiva kuulua tälläiseen ”arvoporukkaan”….

   1. ”Taas on koko persulauma kommentoimassa ja agitoimassa omaa agendaansa.”

    Karjalaisellakin tuo kielitaito näyttää olevan ruostumassa. Emme agitoi vaan pohdiskelemme olemassa olevaa ongelmaa.

  2. On se todella pahassa jamassa tuo Karjalaisen persukammo.
   Olisi jo aika linnoittautua kotiinsa ja toikituttaa ruoka ja muut tarvikkeet kotiovelle.
   Ai niin, saattaa tulla persu tuomaan….

  1. Orpo oli sisäministeri ja tiedetään, että Orpo oli jo 2015 heinäkuussa kertonut, että Suomeen tulee syksyllä paljon pakolaisia.

   1. ”Pelkästään viime viikolla Suomeen saapui 674 turvapaikanhakijaa. Arvioiden mukaan Suomeen saapuu tänä vuonna jopa 15 000 uutta ihmistä, joka on noin 10 000 turvapaikanhakijaa enemmän kuin aikaisemmin arvioitiin.

    ”Enää kyse ei ole siitä, tuleeko heitä vai ei, kun heitä tulee. Meidän on yhteiskuntana pystyttävä vastaamaan tähän ja siihen kuuluu olennaisena osana kotouttaminen, työ, koulutus ja kielitaito”, sisäministeri Petteri Orpo sanoo.

    Orpon mukaan turvapaikanhakijoita ei tule ajatella pelkästään kustannuseränä, vaan heidät täytyy voida nähdä yhtenä mahdollisuutena Suomen talouden ongelmiin.

    ”Vaikka meillä on 381 600 työtöntä, niin meillä on pulaa työväestä. Tarvitsemme tekijöitä Suomeen. Tämä turvapaikanhakijoiden määrän kasvu tulee kääntää mahdollisuudeksi, kun vääjäämättä olemme kyseisen tilanteen edessä.”

    ORPO (KOK) 28.8.2015

    https://www.kauppalehti.fi/uutiset/petteri-orpo-maahanmuutto-on-mahdollisuus/8ab1a13f-a593-3ab3-9698-2299dde2c164

    JA KUINKA SITTEN KÄVIKÄÄN….tätä tämä epäisänmaallisen puolueen puheenjohtaja ei taida muistaa,,,,hävettää koko kyseinen puolue.

  2. Jos olisi Saksan kanssa sovittu, niin päävastuulliset olisivat olleet Sipilä ja Timbe, mikäs hänen nimensä taas olikaan, stressi sotkee muistia, ai niin – Soini.

 6. Annetaan taas yhdelle mamutaustaiselle puheenvuoro. Paljon muitakin samansuuntaisia puheenvuoroja on kuultu. Ovat pettyneet taannoisen SSS -hallituksemme toimiin.

  1. Helsingin Sanomat otsikoi: ”maahanmuutto luo Helsinkiin makumaailmaa.”

   Mistä löytyvät Helsingissä irakilais-, afgaani- ja somaliravintolat? Kysyn vaan.

 7. Tässä naapurissa Tampereella sadan metrin päässä ovat yrittäneet suomalaiset, afgaanit, turkkilaiset, intialaiset…
  Nyt on hiljaisempaa.

  Me suomalaiset nökötämme kotona. Ei meillä ole rahaa seikkailuihin makumaailmoissa lukuun ottamatta niitä huolettomia, jotka käyvät velaksi ilmastoa pilaamassa ihan ulkomailla asti ja ahtamassa napaansa makumaailmoita. Ja tuovat sitten tauteja ja syöpäläisiä tuliaisiksi kotimaahan vietyään ensin täältä omat tautinsa ja syöpäläisensä kohdemaahan.

  Makumaailmoissa hilluminen on dopamiinivajeisten friikkien harrastelua, johon ymmärryksellä suhtauduttakoon, sillä kukapa on virheetön.

  1. Tässä lähisessä Ison Omenan ostoskeskuksessa makumaailma vain lisääntyi viimeisen laajennuksen myötä. Seikkailen siellä useita kertoja viikossa, lounaat ovat suht. edullisia.

   Kotimaisia yrittäjiä ja ketjuja on varmaan puolet. Maahanmuuttajista merkittävämpiä ovat aasialaiset ruokapaikat (Kiina, Nepal, Thaimaa, Turkki). Irakilaisia ja afgaaniravintoloja ei näy, somaleista puhumattakaan. Näitä näkyy sitäkin enemmän kirjaston yhteydessa olevassa Espoon sossun toimistossa ja kirjaston videohuoneissa.

 8. Koko operaatio 2015 oli täynnä valheita, selityksiä, kusetusta ja kansalaisten aliarvioimista. Ihmettelen vaan saakohan Sipilä lestijumalalta anteeksi kaikki syntinsä, kun niitä on jo niin paljon? Suomalaisilta hän ei saa koskaan anteeksi syntejänsä.

 9. ”Syytteen nostamisesta valtakunnanoikeudessa huolehtii eduskunnan perustuslakivaliokunta. Tämä ottaa asian käsiteltäväksi

  oikeuskanslerin tai eduskunnan oikeusasiamiehen tekemästä ilmoituksesta,
  vähintään kymmenen kansanedustajan tekemän muistutuksen vuoksi tai
  eduskunnan muun valiokunnan esittämän tutkintapyynnön perusteella.”

  ————————

  Ei ole tietoa siitä, mihin johtopäätökseen PS-eduskuntaryhmä on tullut. Arveleeko, että salainen valtiosopimus on tehty? Ryhmän koko mahdollistaisi asian viemisen perustuslakivaliokunnan käsiteltäväksi.

 10. Olettaa sopii että vallasväki haluaa muuttajista ns halpatyövoimaa palvelutehtäviin, mutta sillä halpispalkalla ei elä Suomessa joten veronmaksajien piikkiin tulee koko ajan lisää kuluja ja ne kulut pitää kattaa tasaveroilla kun vallasväki ei omia verojaan korota. Tasaverot rasittaa enemmän pienituloisia joten köyhyys tulee lisääntymään hyvinvointiSuomessa?

Kommentoi