Kun omatkin jo purevat

 

Romanitaiteilija Kiba Lumberg Veijo Baltzarista:

Kiba LumbergNyt vihdoin ja viimeinen tämä niljake Veijo Baltzar jää kiinni teoistaan. Tätä niljaketta suojelleet SDP Vasemmistoliitto ja Kommunistit ja nostattatteet ja pönkittäneet tätä naisten ja lasten raiskaajaa. Ja se saanut valheilleen ja petokseen tukea politiikoista ja että kultuurin väen porukoissa niiltä jotka ovat niljake mies arvon omaavia ja naisia jotka ovat pönkittäneet tätä Baltzarien jätkä laumaa….Ja HS pysyy hiljaisena tässäkin asijassa jossa on kyse on se romanien tai muslimien taustaisten henkilöiden etenkin miesten ja joidenkin naistenkin törkeyksistä ja vedoten jopa etniseen taustaan ja rasismiin.

Nina Castén
Nina Castén

Lisäys 23.11.: Baltzaria avustanut demarinainen (kuva):

 

Lisäys 24.11.: Baltzarin nimekkäät demarikannattajat (artikkelikuva yllä)

14 vastausta artikkeliin “Kun omatkin jo purevat”

  1. Ravikansaa edustava mieshenkilö joutui sairaalaan. Hoitava lääkäri havaitsi tässä erittäin harvinaisen ominaisuuden; mannen sydän oli oikealla puolella.
    Niinpä hän kutsuikin tätä leikillisesti käännösromaaniksi.

    1. Pitää paikkansa, vaikka Lumberg blogitekstissä väittää Hesarin olleen hiljaa, ilmeisesti tähän asti.

      HS on tiennyt ja tutkinut tapausta jo vuoden ajan, mutta on päättänyt olla tekemättä rikosilmoitusta. Ilmeisesti saadakseen itselleen jymyuutisen.

    1. Lisää nimekkäitä demarikannattajia löytyy. Lisäsin blogiin kuvan, joka on Baltzarin viime vaalijulisteesta muokattu artikkelikuvan muotoon.

  2. Varjele mitä soopaa. Tuskinpa noilla demareilla on ollut mitään tietoa tuon Baltzaarin tekosista noihin aikoihin. Ite olen elämäni aikana kannattanut vaikka ketä ja ihaillut kunnes paljastuivat rötösherroiksi tai muuten mukvisteiksi.

    1. Olisi ainakin pitänyt tietää.

      Baltzar tuomittiin 1999 virkavelvollisuuden rikkomisesta. Tuomio tuli, kun Baltzar käytti asemaansa väärin houkutellessaan nuoria naisnäyttelijöitä matkaseurakseen Tampereelle.

      Eikä ole ainoa tapaus, kun epäilyksen varjo on langennut Baltzarin päälle, mutta kun on kavereita.

      ”– En tunne ketään muuta suomalaista kulttuurihenkilöä, joka olisi yhtä dynaaminen ja yhtä monipuolisesti aikaansaava, kestävästi luova kuin Veijo Baltzar. Todellinen power house.”

      Näin lausui Paavo Lipponen Baltzarin 50-vuotistaiteilijajuhlassa keväällä 2018.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006319258.html

      Tokihan tuo Paavon lausuma pitää paikkansa. mutta dynaamisuus ja aikaansaavuus on hieman ohjautunut väärille raiteille.

  3. Balzarin tekosista on vaihettu ja niitä on pimitetty, koska romani, demari, jne.
    Puna-Halonenkin suosi tätä romanirikollista…

  4. Veijo Baltzarin ’ura’ on ilmeisesti varsin pitkä

    *
    https://yle.fi/uutiset/3-5127682
    12.3.1999

    Baltzar vapautui syytteistä

    Helsingin käräjäoikeus vapautti taiteilija Veijo Baltzarin syytteistä paljon kohua herättäneessä Tampereen teatterikesäretkeä koskevassa jutussa.
    Baltzar ja Teatterikorkeakoulun suunnittelijana työskennellyt Pekka Määttänen olivat syytteen mukaan käyttäneet virkamiesasemaansa väärin houkuttelemalla ympäripyöreillä lupauksilla kolme nuorta naista osallistumaan Tampereen teatterikesään suuntautuvalle retkelle.
    .
    Baltzar sai tapauksen vuoksi suht välittömästi potkut määräaikaisesta virkasuhteestaan

    1. Pekka Haavisto on nyt kovin pöyristynyt ja väittää eronneensa Baltzarin yhdistyksen johtoryhmästä 2013. Kuitenkin löytyy valokuva ko. ryhmän kokoontumisesta 2016, jossa Haavisto on mukana.

  5. https://www.drom.fi/toiminta

    Strateginen ohjausryhmä

    Vuonna 2009 perustetusta Drom ry:n strategisesta ohjausryhmästä on muodostunut tärkeä taustavaikuttaja yhdistyksen tavoitteiden saavuttamisessa. Ohjausryhmään kuuluvat kulttuurineuvos Veijo Baltzar, entinen pääministeri Paavo Lipponen, MEP Liisa Jaakonsaari, kansanedustaja Ilkka Kanerva, nuorisoasiainneuvos Olli Saarela sekä Aleksanterin teatterin johtaja Reima Jokinen.

  6. Outi Alanko -Kahiluoto kertoo kuulleensa asiasta jo vuosi sitten, siis se sama Outi Alanko-Kahiluoto joka on pitänyt lukuisia tulikivenkatkuisia ME TOO puheenvuoroja eduskunnassa.

    Samoin vaikuttaa siltä, että ainakin HS:n toimituksessa on asiasta ollut tietoa jo aikoja sitten, aivan kuten oli Al Taeen kirjoittelusta…

    Journalismiin toki kuuluu asioiden varmistaminen, mutta olisikohan ihan kaikkia politiikkaan pyrkiviä käsitelty samalla varovaisuudella ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *