Kuvien liittäminen kommenttiin

Tästä oli aiemmin puhetta, mutta en vieläkään näe mitään nappulaa tai tapaa ladata kuvaa kommenttiin. Olen kokeillut sekä Chromea että Edgeä. Hain liitännäisiä Chromeen, mutta huonolla menestyksellä. Eli en löytänyt mitään.

Olen ihmetellyt, olenko persu tai jotain. Olisin liittänyt oheisen kuvan johonkin ao. blogiin, koska se ei tosiaankaan ansaitse erillistä blogikirjoitusta.Johannes Koski on bännännyt minut Twitterissä. En tunne koko miestä, enkä tietääkseni ole koskaan ollut hänen kanssaan tekemisissä.
Asia ei tosiaan ole merkityksellinen muutoin, kuin että hetken tunsin olevani jotain. Bännin arvoinen.

2 vastausta artikkeliin “Kuvien liittäminen kommenttiin”

  1. Ei ole nopeaa tapaa, valitan. Tapa on, mutta se voisi olla helpompi. Olen toiveikas että editoria jossain vaiheessa päivitetään.

    Käytännössä kuva pitää liittää nettilinkkinä. Toisin sanoen, ensin pitää ladata kuva jonnekin – vaikka siis Pirkan blogeihin, tuolta hallinnan mediakohdan kautta (kuten blogaukseenkin). Sitten kun se on siellä, napata linkki sieltä ja liittää se kommenttiin. Se on puolestaan helpoin tehdä kun kommentti on jo liitetty ja käy muokkaamassa sitä. Silloin työkalut ovat esillä.

    Tässäpä kuva jonka lainasin taloyhtiön kotisivuilta, merkiksi että on tehtävissä. Liian vaikeasti, mutta on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *