Obaman hallinto käytti KGB:n konsteja

Nyt jo The New York Times uskaltaa raportoida Obaman hallinnon väärinkäytöksistä. Tämä saattaa vain olla nyt jäävuoren huippu.

Valkoinen Talo määräsi FBI:n vakoilemaan oman maansa kansalaisia. Nimittäin Obaman puoluetoverin Hillary Clintonin vastaehdokasta, Donald Trumpia ja tämän kampanjatiimiä. FBI:n naisagentti esiintyi tutkimusassistenttinia ja yritti Lontoossa saada tietoja Trumpin miespuoliselta avustajalta, George Papadopoulosilta, jopa käyttäen naisellisia avujaan.

Image: Tom Brenner for The New York Times

11 Replies to “Obaman hallinto käytti KGB:n konsteja”

 1. Obinan oma meedia. Mitähän kilpailijat ja viholliset kirjoittavat,kun vauhtiin pääsevät?

  Miten tämä muuten KGB:en liittyy?

  Stasi tosin tunnettiin vähän lännempänä tehokkaista miespuolista toimeksiantajaa kiinnostavien naispäättäjien ja -asiantuntijoiden rakastajiksi hankkiutuvista agenteista.

  1. ”Miten tämä muuten KGB:en liittyy?”

   KGB:hän tuli tunnetuksi naispuolisista agenteistaan, jotka seksin avulla hankkivat tietoja vakoiltavilta. Tunnen yhden esimerkin aika läheisesti myös Suomesta.
   Tästä viittaus KGB:n konsteihin.

 2. Ei mitään yllättävää nykyään, kun ihmisille on valjennut pelin henki. Eli Amerikan demokraatit ovat piilokommunisteja, joille kyllä kelpaa kommunistisen eliitin saamat edut, muttei haitat. Se kulttuurimarxismi, joka on luikerellut instituutioon jos toiseenkin.
  Myönnän olleeni sinisilmäinen. Pidin mcharthuismia hulluutena, ehkä se sitä olikin jossain määrin, mutta amerikkalainen kommunismi pitää ottaa todesta.
  Jos ei ota, lukekaa Jack Londonin kirja´”Rautakorko”. Romaani kertoo työväen vallankumouksesta, joka tapahtuu Chigagossa vuonna 1917. Vallankumous ei onnistu, mutta hämmästyttävää on Londonin oraakkelimainen ennustus vu osiluvun suhteen.
  Londonhan oli avoimesti sosialisti ja samaan aikaan myös armoton rasisti, joka ylisti valkoista miestä joka käänteessä.
  Amerikan sosialistit ottivat etäisyyttä Londoniin, koska tämä oli heidän mielestään lian jyrkkäkantainen.
  Hyvä niin, mutta toisaalta Meksikosta käsin Trotskin suoltama neuvostopropaganga upposi hyvin amerikkalaiseen yhteisöön.

  Troskihan kohtasi loppunsa Meksikossa Stalinin toimesta, mutta paljon tämä ählämkämäni ehti vaikuttaa amnerikkalaiseen ajatusmaailmaan kielteisesti, mikä ilmenee tänäkin päivänä.

 3. Johan toi tollompi Bush pisti vakoilemaan kaikkea mahdollista ja joka ukkoa ei vain USAssa vaan ympäri maailmaa.

  1. Tässä se pointti on. USA:n tiedusteluorganisaatioiden tehtävä on vakoilla ulkomaisia (potentiaalisia valtion) vihollisia, ei kotimaan kansalaisia. Nyt on ilmeistä, että FBI:n käskyttäminen mennä Trumpin kampanjan perään on tpahtunut Obaman toimesta.

 4. Olisi aika kova jos jenkkilässä alkaisi oikeudenkäyntejä ja poruukkaa alkaisi mennä linnaan. Panisi kaikkia miettimään, kannattaako ryhtyä rikokseen jos siitä voi jäädä kiinni.

 5. Obaman hallinnon ”väärinkäytökset” ovat pisara meressä. Toista oli Bushin aikaan. ja USAn tiedusteluvirastot kyttäävät myös omia kansalaisia, jos on aihetta epäillä. Noita virastoja on ties kuinka paljon.

 6. Minua kun tuo politiikka, saatikka ulkopolitiikka kovin vähän kiinnostaa. Minulla kun ei ole suhteita esim ulkopoliittisesti niin, että voisin kommentoida esim Venäjän, USA:n tai Kiinan aikomuksista; jätänpä ne aiheet omaan rauhaansa kun mitään sisäpiirin tietoa minulla ei ole.
  Mm Venäjän piti jo 2016 hyökätä Suomeen ja Balttiaan; eipähän tuo sitä ole vieläkään tehnyt. Pelästyi ehkä suomalaista ex res kersanttia ja jätti aikeensa sikseen. Tiedä häntä kun en koskaan ole johtanut suuria sotaharjoituksia, on ollut pakko pitäytyä vain näissä joukkueen harjoituksissa ja enää ei sitäkään vuosikymmeniin.

  1. Minä taas olen käynyt SUOMEN Maavoimien järjestämissä kertausharjoituksissa ja käyn edelleen…. enkä ole päässyt koskaa järjestämään suuria Sotaharjoituksia mm Naurusaarille.

   Ehkäpä noissa maissa on fiksumpia ja suurempi arvoisia sotilaita kuin minä ja toisaalta minä koen että isänmaa tarvitsee minua ja minä isänmasta.

   Mutta onhan se hienoa että jonkun maan maanpuolustus lepää ulkomaalaisten eläläisten harteilla…

Kommentoi