Kansallisvihamieliset – keitä he ovat, mistä heidät tunnistaa?

Kansallisvihamieliset eli federalistit ovat kansallismielisten eli nationalistien vastustajia. Heidät tunnistaa siitä, että he kannattavat EU:n jatkuvasti syvenevää integaatiota päämääränä Euroopan liitovaltio..

Suomi on jo nyt luovuttanut ison osan päätösvaltaansa kansallisissa asioissa EU:lle. Kaikki on tapahtunut suunnitellusti noudattaen pienten askelten politiikaa, että kansalaiset eivät ikään kuin huomaa kehitystä.

EU on jo nyt löyhä liittovaltio, mutta se lopullinen läpimurto liittovaltioksi tapahtuu vasta sitten, kun euro-maiden taloudet yhdistetään yhdeksi liittovaltion taloudeksi eli varat ja velat pannaan yhteen. Tämä voi tapahtua vasta sitten, kun EU:n peruskirja uusitaan. Sen uusiminen vaatii kaikkien jäsenmaiden parlamenttien hyväksynnän, mutta valmistelutyötä voidaan tehdä kulisseissa kansalta piilossa kaiken aikaa niin, että asia on vain sinettiä vaille.

Seuraavat EU:n parlamenttivaalit ovat erittäin tärkeät siksi, että kansallismielisten ryhmien voitto takaisi sen, että liittovaltio kehitys pysäytettäisiin ja palattaisiin takaisin itsenäisten valtioiden vapaakauppaliittoon, josta aikanaan lähdettiin.

Kansallisvihamieliset tietty yrittävät hekin voittaa EU:n parlamenttivaalit voidakseen jatkaa liittovaltiokehitystä. Keitä sitten ovat kansallisvihamieliset suomalaiset? On yksi ryhmä, joka ilman muuta on kansallisvihamielinen ja ryhmä on Bilderberg-salaseuraan vihkiytyneet suomalaiset.

Luettelo heistä löytyy Wikipediasta.

Suomen valtamedia Helsingin Sanomat ja Yle ovat myös mainitun salaseuran jäseniä.

Aivopesu on EU:n komission strategia, jolla pyritään luomaan kansalaisiin kriisitietoisuutta. Se näkyy Suomessakin nykyisin ilmastoasian pitämisenä esillä päivittäin. Kun asiaa toistetaan päivästä toisen se vähitellen hallitsee mieliä ja panee toimimaan toivotulla tavalla. Mainontahan perustuu samaan taktiikkaan ja on myös aivopesua.

Kriisitietoisuuden lietsominen ja ylläpitäminen on tärkeää kansallisvihamielisille, sillä he olettavat saavansa kansalaiset puolelleen, ”vain EU voi ratkaista kaikki ongelmat” sloganilla.

Tulemme näkemään jatkossa yhä uusia yrityksia saada aikaan kriisejä, esim. massavyöry afrikkalaisia matkalla Eurooppaan.

Vain kriisien kautta kansalaiset saadaan hyväksymään suuret yhteiskunalliset muutokset. Näin sanoo Naomi Klein kirjassaan ”Tuhokapitalismin nousu.”

Kun siis avaatte Hesarin tai telkun katsoanneksenne uutisisa, niin muistakaa, että ilmastohössötys on vain tarkoitettu aivopesuksi. Asialla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

10 Replies to “Kansallisvihamieliset – keitä he ovat, mistä heidät tunnistaa?”

  1. Ite oon samaa mieltä. Kaivattaisiin Suomi yhtenäisyyttä mutta jos vedetään eri suuntiin, ei hyvä, eikä myös eurooppalaisittainkaan.

 1. On kansallisvihamielisiä ja kansallisvaltiovihamielisiä.

  Kansallisvaltiovihamieliset vihaavat valtiorakennetta, jossa yksi kansa muodostaa valtion. Kansallisvaltiovihamieliset väittävät, että kansallisvaltiot ovat uhkana toisilleen tai että kansallisvaltioiden kesken ei voi muodostaa suurempaa kokonaisuutta kuten liittovaltiota.

  Liitovaltion koossa pysyminen vaikeutuu, jos liittovaltio koostuu koostuu eri kanoista, joilla on eri kulttuuri, eri uskonto ja eri kieli.

  Tällaisista liittovaltioista voi mainita vaikkapa edesmenneen Jogoslavian, joka pysyi koossa vain Josip Titon diktatuurin turvin. Liittovaltioita hajoitti osavaltioiden eri kulttuuri, eri kieli ja eri uskonto.
  ———————————-
  Toinen esimerkki olkoon Belgia, joka koostuu ranskaa puhuvista vallooneista, hollantia puhuvista flaameista ja saksan kieltä suosivasta Brysselistä. Vuonna 1993 luotiin liittovaltio Valloniasta, Flanderista ja Brysselistä.
  Liittovaltiota yhdistää yhteinen uskonto, katolisuus, mutta eri kielet, erilainen historiatausta jakavat. Takavuosina yhteisen hallituksen muodostaminen kesti yli 500 päivää.
  On havaittu pyrkimyksia liittovaltion purkamisesta kansallisvaltioihin.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Belgia
  ———————————

  Vaikka Belgia on ollut valtiona satoja vuosia, niin liittovaltio ei vain onnistu, vaan hajoaminen voi jatkua kansallisvaltioiksi asti.

  EU:ssa liittovaltiofanaatikkoja pidän utopisteinä.

  EU ei ole tähän mennessä nähnyt demokraattisesti valittua eli parlamentin muodostamaa hallitusta, jonka pitäisi nauttia vielä parlamentin luottamustakin eikä tulle koskaan näkemäänkään. Hallituksen virkaa toimittaa komissio, joka koostuu eu-valtioiden lähettämistä edustajista. Ja se toteuttaa kaikkien eu-maiden valtionpäämiesten muodostaman Eurooppa-neuvoston tahtoa, jos toteuttaa.

  Parlamentilla ei ole aloiteoikeutta, mutta se laatii lakeja ja valvoo budjettia.
  ———————————
  Koska ylin elin,Eurooppa-neuvosto, koostuu kaikkien maiden ylimmistä päättäjistä, niin toistaiseksi on vältytty isoimpien maiden keskinäiseltä kädenväännöltä vallan suhteen.

 2. Kansallisviha eli kansallisuuksien välinen viha aiheutuu eri kulttuureista eri arvoista eri uskonnoista ja alistussuhteista kansallisuuksien välillä.

  Vanhastaan Suomessa on ollut kansallisuuksien välillä vihaa lähinnä suomalaisten, ruotsalaisten, venäläisten, mustalaisten ja saamelaisten
  keskinäisissä yhteyksissä.
  ”Eliitti (ei älyllinen eliitti, vaan valtaeliitti) on halunnut määrätietoisesti lisätä kansallisuuksien välistä vihakirjoa monipuolistamalla kansallisuusvalikoimaa rajojen sisällä.

  Kotouttaminen aiheuttaa kotoutettaville sopeutumiskriisin, kotouttamatta jättäminen aiheuttaa puolestaan yhteiskunnan hajaantumisen ja arvoanarkian. Arvoanarkia ja sopeutumiskriisit ovat omiaan johtamaan mielenterveysongelmiin ja normien rikkomiseen eli rikoksiin, jopa terroritekoihin.

  Komissaari Katainen saattaa otsikosta päätellen rinnastaa RKP:n etnonationalistit jopa terroristeihin. (Katainen ei lukeudu älylliseen eliittiin.)

  https://www.suomenuutiset.fi/komissaari-katainen-rinnastaa-nationalistit-terroristeihin-vaittaa-kansalaisten-vaativan-eun-integraation-syventamista/

  Jos Kataiselle olisi suotu logiikan lahja, niin hän vaatisi myös ruotsinationalistien syrjintää ja integroimista, mutta epäloogisena ei sitä tee. Taikka voisihan Katainen olla älyllisesti epärehellinenkin logiikan lahjastaan huolimatta. Ei pieni älyllinen epärehellisyys miestä kaada. Se huomattiin jo Lipposen Patestakin. Ja me kun luulimme, että Paten älyssä olisi ollut vikaa, mutta se vika olikin rehellisyyden puutteessa – siis mahdollisesti.

 3. sivuhuomautus:

  Oli se nyt harmi, ettei Timbe malttanut pysyä puolueessa. Nyt PS olisi suurin puolue jos Timbe olisi eronnut hallituksesta eikä meistä. Olisimme nyt voineet lähettää Timben eu-komissaariksi. Demarit lähettävät nyt jonkun ihme integraattorin.

 4. En tiedä voiko EU:ta muuttaa, en usko, mutta tehdään päätöksen tekeminen siellä niin vaikeaksi kuin mahdollista jos ei saada lähteä.

 5. Kansallismieliset on kasvava joukko Suomessa ja yleensä EU-alueella. M.m Hesari, Aamulehti ja YLE kutsuu heitä ’populisteiksi’. Jospa nimitys muuttuu, kun yli puolet väestöstä on kansallismielisiä.

 6. Varmaan Nato olisi ollut parempi kuin EU. Nato ei puutu muitten maitten sisäisiin asioihin.

Kommentoi