Syksy 2015 muslimivyöry – kuka muistaa?

Ruotsalaiset ohjasivat irakilaisia, afgaaneja ja somaleja pikajunaan Tukholmassa tai suoraan Göteborgissa. Junakyyti oli järjestetty ja ilmainen.  Tosin Luulajassa piti vaihtaa junasta bussiin, mutta ei hätää. Asemalla oli  ystävällisiä ruotsittaria opastamassa ja tarjoamassa virvokkeita.  Varmistivat, etteivät nuorukaiset vahingossa jää Ruotsin puolella.

Jatkossa maahantulo on vaivattomampaa, kun Suomen rajalle pääsee vuoden lopussa henkilöjunayhteys ulottuu Haaparannalle saakka. Junanvaihto Luulajassa viereiseltä laiturilta, ei pääse eksymään.

Aina valpas Ruotsin Sisuradio raportoi asiasta.

4 vastausta artikkeliin “Syksy 2015 muslimivyöry – kuka muistaa?”

  1. Mamujen invaasio tuolloin täytyi olla Suomen hallituken tiedossa.Siitä oli sovittu Saksan, Ruotsin ja Suomen kolmikataisesti ja salaisesti. Mutta miksi siitä ei ole nyt puhuttu, kun kaikesta on puhuttu. Sipilän lupaus oman talon antamisesta mamujen käyttöön oli vain yritys osoittaa suomalaisille miten mamuihin tulisi suhtautua.
    Suomenhan ei olisi ollut pakko ottaa sitä invaasiota vastaan EU:n sopimusten mukaan, joten sen täytyi olla sovittu ja kansaa hämättiin pahemman kerran.

    1. Samoihin aikoihin Orpo (KOK) toitotti uutisissa kuinka maahanmuutto on mahdollisuus, emäntänsä oli maahanmuuttobisneksissä mukana…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *