Asiallinen päätös – rikollisella ei ole oikeutta sen yhteiskunnan suojaan, mistä itse luopui terroristiseen toimintaan lähtiessään

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/c86c8349-fa2e-4c08-8a13-b0f525694f80?utm_campaign=kiintea_iltalehti_uutisboksi_201808&utm_medium=almainternal&utm_source=aamulehti.fi

”Itävallalta tiukka linja paluusta haikailevien Isis-jäsenten suhteen – lakiesitys annettu: ”Olette omillanne””

”– Kukaan, joka lähtee Itävallasta murhatakseen, kiduttaakseen tai toimiakseen uskonnollisia yhteisöjä tai toisinajattelijoita vastaan missä päin tahansa maailmaa, ei ole oikeutettu Itävallan apuun.”

Tämän pitäisi olla itsestään selvä kaikissa demokraattisissa valtioissa.

Terroristilla ei ole mitään niitä oikeuksia, joista itse on tosiasiassa luopunut lähtiessään rikolliseen toimintaan vapaaehtoisesti.

Sama koskee naisia, jotka ovat lähteneet terroristisen ideologian perässä sinne vapaaehtoisesti.

6 Replies to “Asiallinen päätös – rikollisella ei ole oikeutta sen yhteiskunnan suojaan, mistä itse luopui terroristiseen toimintaan lähtiessään”

  1. Itävalta on monessa asiassa valinnut terveen linjan suhteessa näihin isisheepoihin ja muutenkin maalle haitalliseen siirtolaisuuteen.

  2. Näin se pitää mennä. Itse kukin valitsee elämänsä polut ja joiltakin poluilta ei ole paluuta. Isispolku on sellainen josta ei ole paluuta. Ja sillä sipuli.

  3. Niin, Itävallalla näyttää olevan oikea linja.

    Meillä tuskin tulee olemaan sillä perustuslakivaliokunnan kommunistipuheenjohtaja tietysti kysyy lausuntoa kommunisti Scheininiltä.

Kommentoi