Asiantuntijat kertovat valitettavan totuuden – virheet ja vasurit eivät ilmeisesti suostu ymmärtämään

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006157860.html

”Keskustelu naispuolisten Isis-aktivistien kohtalosta on ollut Suomessa sukupuolittunutta ja naiivia, kirjoittavat terrorismitutkijat Antti Paronen ja Juha Saarinen. ”

Valitettavasti meillä virheet, vasurit, osa demareista sekä melkoinen joukko monikulttuurisuuteen uskovia on sekä sinisilmäitä että naiivia eivätkä edes todistetut tosiasiat näihin vaikuta.

Näyttävin ongelma nyt on tuo virheiden sisäministeri, joka kuvittelee muuttavansa Suomen pakolaispolitiikan virheiden mieleiseksi.

Nämä leirillä olevat aniset on asetettava paikallisen tuomioistuimen eteen, alle 10-vuotiaat lapset voidaan tuoda Suomeen, mikäli se käytännössä on mahdollista, ja sijoittaa sopivasti ja ilman mahdollisuutta tavata vanhempiaan, mikäli nämä pääsevät jotenkin Suomeen.

9 vastausta artikkeliin “Asiantuntijat kertovat valitettavan totuuden – virheet ja vasurit eivät ilmeisesti suostu ymmärtämään”

 1. Noin 10-vuotiaskin voi jo olla islamisti, jopa osallistunut sotarikoksiin.

  Parasta olisi, että siitä ISIS-porukasta ei tulisi ketään milloinkaan Suomeen.

 2. Suomessa eletään vanhanajan perhekulttuurissa missä äiti on äiti, se ei voi olla tappaja ja terroristi, olemme huuhaa osastolla tälläisen mielikuvan takia. Täältä voi muuttaa vaikka minne ja mennä tappamaan ihmisiä ja sitten kun nämä sekopäät joutuu vaikeuksiin niin on tahoja jotka haluaa auttaa, persiistä.

 3. Rehellisyyden nimissä, ei hallitus heitä ole siellä rahtaamassa kotiin. Luin tuon jutun ja se oli hyvä setti, mutta mielestäni se oli suunnattu ennen muuta tietyille valtamedioille ja muutamille järjestöille jotka kylvävät tätä viattomuuden kuvaa henkilöistä, jotka kaikella todennäköisyydellä ovat syyllistyneet toistuviin rikoksiin ihmisyyttä vastaan.

 4. Iltasanomat=Hallitus ei aio aloittaa Isis-palautuksia – Rinne: Jokainen henkilö arvioidaan sopimusten ja turvallisuuden näkökulmasta erikseen

 5. Hallitus ei kertomansa mukaan aito hakea tänne, mikä on hyvä asia.
  Valitettavasti virheet tulevat koittamaan muutosta vasurien ja muiden puolueiden ”suvaitsevaisten” tuella.
  Ei voi kuin toivoa, että selkäranka pitää.

  1. Todella törkeä rinnastus Mäkelältä.
   Sotalapset olivat ihan virallisen valtiohallinnon toimenpide lasten suojelemiseksi niin, että heidät vietiin pois ennen kuin Suomesta mahdollisesti tulisi sota-alue.
   Noiden isismuijien lapset ovat äitiensä sota-alueelle viemiä ja ainakin osittain rikolliseen ideologiaan opettamia, millä ei todellakaan ole mitään yhteistä Ruotsin ja sotalasten kanssa.

 6. Ne Isis-naiset ovat julmia terroristeja. Ei Suomeen missään nimessä.

 7. Tässä yhdestä sinisilmäisistä : TURUN YLIOPISTON akatemiaprofessori Johanna Niemi (vihr.)

  https://www.pirkanblogit.fi/2019/albanus/eiko-maailman-kaikille-lapsille-pitaisi-taata-samat-oikeudet/

  TURUN YLIOPISTON akatemiaprofessori Johanna Niemi (vihr.) eri arvostaa maailman lapsia. Maailmassa elää sataja miljoonia lapsia kurjissa olosuhteista. Professori Johanna Niemi ei pidä välttämättömänä myös näiden lasten auttamista. Nyt Johanna Niemi keskittyy lapsiin. joiden vanhemmista todennäköisesti ainakin toinen on toiminut isis- terroristina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *