Demari pesee käsiään epätoivoisesti

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/29763d5b-7c8a-47f2-abb6-82d768b454f6

”Sdp oli itse leikkaamassa rahaa kunnilta, mutta pitää nyt meteliä vanhusten hoivan huonosta tilasta – näin asiaa selittää pääkallopaikalla istuva Ville Skinnari ”

Kummasti, kun Skinnarilta kysytään rahojen keikkauksesta se alkaa räksyttämään hoitajamitoituksesta.

Tekopyhää potaskanjauhantaa hoitajamitoituksesta.
Mitä se auttaa, jos viedään rahat, millä se pitäisi hoitaa.

Demari on demari vaikka voissa paistaisi eikä koskaan ole mielestään vastuussa mistään tekemästään.

4 Replies to “Demari pesee käsiään epätoivoisesti”

 1. Skinnari esitteli demarinuorisolle Hangossa sen idean pienten yritysten työllistämismahdollisuuksien lisäämisestä, minkä sitten Sipilä yritti toteuttaa ja jonka johdosta sikamaista liksaa nostavat ay:n elämäntapasyndikalistit olivat valmiit torjumaan vaikka yleislakon ja nälänhädän uhalla.

 2. On tehty tutkimus eduskuntavaalien nukkuvista. Kysyttiin, mitä puoluetta olisivat äänestäneet, jos olisivat äänestäneet.

  Vuonna 2011 PS -puoluetta olisi äänestänyt 25%, vuonna 2015 21%.

  Jos nukkuvat olisi saatu hereille vuonna 2011, niin Soinista olisi voinut tulla PM ja Urpilaisesta VVM.
  PS ja demarit olisivat vaalilupauksiinsa nojaten kieltäytyä Saksan pankkien tukemisesta Kreikan välityksellä, kun ”me tienaamme tällä” -Katainen olisi ollut pois kuvioista.

  Tällöin ei demaripuolueen olisi tarvinnut lähteä supistelemaan kuntien tukea.

  Jos ei Lipponen olisi puhunut demareita pyörryksiin euroon liittymiseksi, niin rahatilanne olisi nyt parempi, ehkä olisi voitu tehdä Rinteen ehdottama eläkekorotuskin.

  Demari Koivisto töppäsi equilullaan, Lipponen töppäsi euroilullaan, joten kyllä demareilla on vitsauksia riittänyt. Isä Mitrokin loikkasi toiseen porukkaan europarlamenttiin päästyään. (Jeesus (Isän ilmoittaja) kyllä varoitti aikoinaan, ettei uskovaisten tulisi kutsua ketään ihmistä hengelliseksi isäkseen. ”Teillä on vain yksi Isä, joka on taivaissa.”) Siis tässäkin demarit menivät häikkiin.

Kommentoi