Ensimmäinen positiivinen asia hallituspelleilystä

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/56f3afab-730e-4154-afbd-2e7d648f1ea6

”Hallitusneuvotteluja johtavan Antti Rinteen tuleva hallitus aikoo mahdollistaa jalkapantojen käytön kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille, kertoo Helsingin Sanomat.

Lehden tietojen mukaan jalkapantojen käytöstä on saavutettu sopu neuvotteluja käyneessä ryhmässä, eikä asiaa enää avata puolueiden puheenjohtajien pöydässä.”

Ei voi kuin toivoa, että tästä tulisi totta ja myös todellinen käytäntö.

Tämä saisi nämä elintasoturistit miettimään poistumistsa Suomesta ihan vapaaehtoisesti.

7 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen positiivinen asia hallituspelleilystä”

  1. Todellakin hallituspelleilyä kun yrittää muodostaa hallitusta. Arvostele sitten vasta kun ovat näyttönsä antaneet hallituksena.

    1. Kyllä se on pelleilyä, kun pahimmin kansalta tuomion saaneet ovat järjestelemässä itselleen maakuntahimmeliä, mitä kansalaisten enemmistö ei halunnut, ja demut antavat sen tapahtua omaa valtaansa ja rahanjakoa lisätäkseen vastalahjaksi.
      Jo tuo rahanjaon lisääminen tilanteessa, missä talous on sakkaamassa ja jakajat sen tietävät, osoittaa kyseessä olevan pelleilyn.
      Vastuuhan talouden kurjistumisesta pistetään sitten seuraavien hallitusten piikkiin, mutta tuota tarpeetonta suojatyöpaikkahimmeliä ei enää saada perutuksi..

      1. Edellinen Kokkare & Kepuli hallitus ajoi omiensa asiaa, nyt vihervassari hallitus ajaa omiensa asiaa myös, eli mikään ei muutu.

      2. Twitteristä poimittua,,,, osui naulan kantaan:

        ”Perustelkaa nyt mulle jo joku mitä hyötyä on laittaa panta jälkaan 17-vuotiaalle ja seurailla seuraavat 50 vuotta missä jäbä liikkuu?

        Kielteisen saaneet koppiin ja kotiin pääsee heti kun sinne haluaa lähteä, helppoa, eikä kuluta yhteiskuntaa 50 vuotta.”

  2. Merja Ylä-Anttila
    ‏ @merjaya
    9h9 hours ago

    Ennen kuin on mitään hallitusohjelmaa julkaistu lienee sopiva hetki todeta että maassa jossa tarvitaan n. 5 puoluetta enemmistöhallituksen joutuvat kaikki luopumaan jostain lupauksistaan. Sille on turha ilkkua. Sitä nimittäin kutsutaan yhteistyöksi tekivät sitä ketkä hyvänsä.

  3. Se, että mahdollistetaan jalkapannan käyttö ei suinkaan tarkoita, että niitä myös käytettäisiin.

    Jalkapanta on myös helppoa leikata pois ja haihtua kuin pieru Saharaan.

    Laittomasti maassa olevat on kammattava tiheällä kammalla lukkojen taakse ja poistettava tehokkaasti maasta.

  4. Irakilaiset ”poliisit” voi sitten vahtia näitä jalkapanta irakilaisia…jihadistit saisi hyvän kasvualustan ihan laillisesti.

    ”Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) ilmoitti perjantaina, että Suomeen tarvitaan lisää maahanmuuttajataustaisia poliiseja.”

    Ajaahan Kokoomus julkisesti Suomeen myös näitä haittamaahanmuuttajia valvomaan maahanmuuttaja poliiseja…koska Kokoomus, monikansallinen puolue. Piste.

    https://www.suomenuutiset.fi/ronkainen-sisaministeri-mykkanen-haluaa-lisaa-maahanmuuttajia-poliiseiksi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *