Femakkojen kaksinaismoraali loistaa

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c0ed3996-37c5-47d1-8a4b-cc8e6abbfed3

”Kunniaväkivallan uhri Eva lyttää feministit: ”Kanssasisareni syyllistyvät kaksinaismoralismiin””

”Hänen mukaansa aiheesta eivät puhu edes feministit, joiden mukaan esimerkiksi kaikki vähemmistöt pitää ottaa huomioon.

– Itse olen feministi. Mun kanssasisareni jopa syyllistyvät kaksinaismoralismiin”

Tätähän minä olen koko ajan koittanut sanoa, mutta eiväthän femakot tuollaista myönnä.

Kuitenkin se näkyy koko ajan siinä, etteivät femakot nosta minkäänlaista meteliä noiden elintasoturistien rikoksista naisia kohtaan.

5 vastausta artikkeliin “Femakkojen kaksinaismoraali loistaa”

 1. Minusta on oikein että kaikki, huom, kaikki muslimiminaiset pitää rättiä päässä ja äijät saa hakata ja pitää näitä aasia alempina. Tämä tuskin innostaa länsimaisia arvoja olevia naisia liittymään tuohon ”seuraan”…

  1. Näyttää ennemminkin siltä, että meillä femakot suosivat tuota linjaa ja naiset innolla menevät mukaan aina sotatantereille asti.

 2. Feministit ovat kaikissa länsimaissa ja luultavasti muaallakin kovasti lääpällään Islamin suuntaan. Silti ne jankuttavat tänäkin päivänä patriarkaatista ja naisen sorretusta asemasta. Totuushan on, että patriarkaattia ja naisen sortoa löytyy ennen kaikkea Islamin porukasta enemmän kuin laki sallii. Mistä tällainen ristiriita?
  Kulttuurimarxismista, jonka lippulaiiva feminismi on ja joka feminismi on kulttuurimarxismin tehokkain työkalu lännen upottamisessa. Eihän se tietenkään ole ollut eikä ole kulttuurimarxismin tarkoitus vaan aivopestä länsimaat otolliseksi marxismille.
  Pitkä marssi läpi instituutioiden ei ole kuitenkaan tuottanut sille asetettuja tavoitteita, kansainvälistä kommunismia ei ole tullut eikä tule, mutta kulttuurimarxismi rullaa ikään kuin automaattisesti eteenpäin ja ilman vastavoimaa se upottaa lännen.

  Ranskalainen filosofi , kommunisti ja feministi Simone de Beuvoir julkaisi vuonna 1949 kirjan ”Toinen sukupuoli”. Kirja lienee feministien raamattu ja luultavasti pakollista lukemista naisille, jotka haluavat, että heidän g-pisteensä ja aivot vaihtavat paikkaa..

  Jordan T. Petersen puhuu murhaavasta uusvasemmistolaisuudesta ja täysin aiheesta.

 3. ”Two wrongs make a right” sanovat amerikan ystävämme.

  ”Two wrongs make a reich” sanoisin itse, kun katsoo mihin nuo pyrkivät.

Kommentoi