Ilmastohuijauksen uudet vaatteet – typeryys johtaa 100-0

Lasse Lehtisen juttu on täyttä asiaa

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006213598.html

”Tyttö vastustaa lentämistä eikä halua tuottaa päästöjä matkustamalla lentokoneella tai risteilyaluksella, siksi matkaan lähdettiin veneellä. Sen hiilijalanjälki jää toki pieneksi, alus saa virtansa aurinkopaneeleista ja vesiturbiineista.

Sen sijaan kaikki muu matkaan liittyvä tuottaa päästöjä monen mannertenvälisen lennon verran. Kymmenet kiinnostuneet hakeutuivat Plymouthiin seuraamaan nuoren sissin lähtöä, eivätkä kaikki tulleet paikalle veneellä tai polkupyörällä. Sadat toimittajat hälinän ympärillä lentävät mannerten väliä.

Päästöjä syntyy myös, kun purjehduksen ammattilaiset lentävät New Yorkiin vastaanottamaan venettä.”

”Tyttönen Greta ei voi olla kovin hyvin perillä ilmastotieteen monista ristiriitaisistakin väittämistä, mutta lopun uskossa hän epäilemättä on”

Lapsukaisen sokea usko ilmastovalheisiin lisää päästöjä massiivisesti yhteen lentomatkaan verrattuna.

20 vastausta artikkeliin “Ilmastohuijauksen uudet vaatteet – typeryys johtaa 100-0”

  1. Kaiken huipuksi kun tämä vene on päässyt perille niin Ruotsista lennätetään viisihenkinen miehistö hakemaan se vene takaisin,,, oli radiossa juttu tästä pari päivää sitten.

    Ilmastopelleily menee ihan yli hilseen. Ei olisi tullut ”hiilijalanjälkiä” jos nämä olisi jättäneet tämänkin veneilyn pois ohjelmastaan.

    Ei voi kuin seurata tätä hulluutta. Samaan aikaan Brasiliassa polttavat peltojen tieltä metsää Euroopan kokoisella alueella ja Suomessa suojellaan paria risua metsässä ja syytellään mökkien piipusta tulevia savuja 🤣🤣🤣

  2. Tässä oli hiljan mediassa uutinen, että yksi Suomen lapsia eniten huolestuttavista asioista on ilmastomuutos. Ei ime – media hypetys on valtaisa tästä aiheesta.

  3. Todellakin typeryys johtaa ja myös typerys tuolla Amazonin puolella Brasiliassa 100-0. Niiden juoksupoika täällä on juhak.

    1. Et sitten paskaa parempaa keksinyt esittää?
      Ilmeisesti kykysi hahmottaa tosiasioita on jotenkin kateissa, kun kuvittelet minun kannattavan tuollaisia sademetsien tuhoamisia.
      Kannatan asiallista suojelua ja tuhoamisten lopettamista, mutta ilmastohihhuleiden valheita ja tekopyhiä puuhasteluita en purematta niele.
      Ilmeisesti eemelille tuo tyttösen puuhastelu on hienoa ilmastonsuojelua, vaikka sen purjehtimisen takia tarvittavat muiden lennnot aiheuttavat kymmenkertaiset päästöt verrattuna siihen, että kakara olisi itse lentänyt.
      Eiköhän se paluukin tapahdu jollain yksityiskoneella…..
      Suosittelen eemelille perehtymistä sekä ilmaston historiaan että ilmastohihhuleiden ilmi tulleeseen suureen huijausjuttumäärään ennen typeryyksien laukomista.

  4. Ilmastohuijaus aiheuttaa niin paljon meteliä mediaan, että oikeat ongelmat peittyvät sen metelin alle.

    Esimerkiksi ihmisten määrä Maapallolla pitää saada vähennettyä noin kolmeen miljardiin. Vähennyksen pitää tapahtua siellä missä syntyvyys on holtitonta – kuten Afrikassa.

  5. Sääli Gretaa. Hän varmasti haluaa toimia symbolina vaihtoehtoisille ajatustavoille. Hänen suurin ”synti” on syntyä maahan jossa pahuus on geeneissä. Älkäämme häntä syyttäkö siitä.

    Ruotsia maana voi haukkua aivan vapaasti ja rajattomasti, mutta en ole nähnyt merkkejä muusta kuin nuoresta idelismista Gretan osalta. Varmaan lähes jokainen meistä on ollut nuorena idealisti. Älkäämme haukkuko sitä, vaan hymyilkäämme sille.

    1. Valitettavasti nuori idealisti on helppo manipuloida typeryyksiin, mistä tässäkin tapauksessa on kyse.
      Nuoresta tytöstä on tehty mediapöhöllä ”suuri” ilmastovaikuttaja ja ilmastohihhulit käyttävät tyttöä kaikin keinoin hyödyksi.
      Kun ilmastohihhuloinnin näkyvin osa on kokous, minne suuret ilmastovaikuttajat tulevat yli sadalla yksityislentsikalla, ei homma oikein mene kupoliin.

  6. Oli mikä oli hyvä se on , että joku kiinnittää huomiota. Hyvä kun ei oo kaikki niiku se Brasilian sontakokkare.

  7. Juha, voit olla oikeassa, ehkä häntä on viety – ehkä hän on vienyt.

    Mutta en tule hyväksymään sitä että henkilöä vastaan käydään asiattomasti. En hyväksy sitä henkilökohtaisesti, sitä ei hyväksy maamme laki eikä sitä hyväksy blogin säännöt. Jotka ovat pitkälti ”noudata lakia”.

    Vaikka miten olisi toimista eri mieltä, minä saan energiaa pelkästään siitä ajatuksesta että nuorella on näin paljon energiaa ja tahtoa. Minä en yksinkertaisesti osaa kuin ihailla tällaista määrätietoisuutta, meni se syteen tai saveen.

    Sillä tiedän – ja niin tiedät sinäkin – että kun nuorena kaikkea tekee, fiksua tai pöhköä, on vähän vanhempana povarissa niin paljon arvokasta kokemusta että osaa toimia fiksusti.

  8. Ehkäpä noissa nuorissa on tulevaisuus vähän joka alalla. Ja kaiken maailman valtaan päässeet sontiaiset lentävät pellolle.

  9. Jari Kaario Ylen sivuilla=

    En oikeastaan tiedä mitään sen säälittävämpää kuin tuttavani, joka ilmastoahdistuksessaan leikkaa leivänsulkijoista metallinauhat pois, jotta niiden väliin jäävän osan voisi laittaa muovinkierrätykseen – samaan aikaan kun superrikkaat lentävät bileisiin yksityiskoneella; joiden mahtavissa muskeliveneissä suuri bensankulutus on myyntivaltti; ja jotka pitävät suurten metropolien keskustoissa kymmeniätuhansia neliöitä tyhjillään samalla kun kaupunki kärsii asunnottomuudesta ja vuokrat karkaavat tavallisten ihmisten ulottumattomiin.
    Mediassa rikkaat esitellään usein ihailevassa valossa. Rivien välistä voi lukea, että jos useammat meistä olisivat heidän kaltaisiaan, jos useammat meistä tekisivät niin kuin he ovat tehneet, löytäisimme ratkaisuja. Mutta asia on juuri päinvastoin. Rikkaat eivät ole ratkaisu, vaan ongelma.
    Rikkaus sinänsä ei ole ongelma, vaan se, miten rikkaus voi irrottaa ihmiset todellisuudesta siinä määrin, ettei heidän tarvitse välittää tuosta todellisuudesta, ja he voivat käyttäytyä kuin yhteisesti jaettua todellisuutta ei olisi olemassa.
    Näin syntyvät tämän maailman jeffreyepsteinit, jotka haluavat täyttää maailman itsensä kopioilla, koska sitähän tämä maailma tarvitsee?
    Näin syntyvät tämän maailman donaldtrumpit, joiden ei tarvitse kuunnella ketään, koska he tietävät aina paremmin.
    Miksi rikkaat välittäisivät ilmastonmuutoksesta kun he voivat aina paeta sinne, missä olosuhteet ovat siedettävät, ja heidän toimistonsa, kotinsa ja autonsa ovat aina ilmastoidut?
    En millään voi lakata ajattelemasta, miten paljon rauhallisempi ja vakaampi tämä maailma olisi, jos suurin osa maailman vauraudesta ei jatkuvasti valuisi tälle plutokraattien luokalle.

  10. Rikkaat ovat usein innovatiivisia yrittäjiä – hyviä työnantajia, jotka tuottavat hyödyllisiä tuotteita ja/tai palveluja. Maapallo olisi paljon köyhempi ilman rikkaita.

  11. Varmaan jotkut ovatkin. Sellaiset jotka perustaa yrityksiä eivätkä keinottele pörssissä tms. Ja noudattavat niissä yrityksissään lakeja ja sopimuksia. Sellaisia pöyhkeitä ja röyhkeitä rikkaita kuin huoripukki Epstein tai Trump ei tarvita.

  12. Paha vaan, että noin jumalattoman pitkiä reissuja on paha kulkee soutuveneellä tai polkupyörällä.

    1. Paskauutinen – tuskin monta vihaajaa löytyy etsimälläkään.
      Ei tuota tyttöstä kenenkään kannata vihata.
      Sen sijaan tuota ilmastohuijausta ja tyttösen käyttämistä valehtelemisessa voi perustellusti halveksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *