Isis-muijien ja myös lasten uhka on todellinen

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/32e194d5-a5e3-4d88-842a-c20f34e77744?utm_campaign=kiintea_iltalehti_uutisboksi_201808&utm_medium=almainternal&utm_source=aamulehti.fi

”Al-Holin leirillä Isisin lippu liehuu korkealla – naiset ovat puukottaneet ja kivittäneet vartijoita ja avustustyöntekijöitä”

Ja näitä rikollisia puna-Halonen ja ”suvaitsevaiset” haluavat tuotavaksi Suomeen

6 vastausta artikkeliin “Isis-muijien ja myös lasten uhka on todellinen”

  1. Olin taannoin Helsingin Kampissa, luulin olevani lähi-idässä… ei kiinnosta Helsinki enää. Riikassa huomasin olevani Latviassa… en lähi-idässä… kas siinäpä pieni miettiminen kuinka näitä ei siellä ole…

    Tuli vaan mieleen.

  2. Niin, se on kumma juttu.

    Puhumme henkilöistä jotka ovat vapaaehtoisesti, suurella riskillä ja kovalla hintaa, liittyneet terroristijärjestöön koska uskovat terrorismin olevan parasta mitä maailmassa on

    Ja nyt joku kehtaa väittää että nämä henkilöt saattaisivat olla vaarallisia?

    Hertsileijaa!

  3. Al-Holin leirillä Isisin lippu liehuu korkealla

    Ohisalo viittasi oikeusoppineiden julkisiin kannanottoihin – ISISin kalifaattiin lähteneillä ihmisillä on oikeus palata Suomeen vaikka kesken rikostukinnan. Tällainen kanta näyttäisi olevan Maria Ohisalolla ja joillakin ’oikeusoppineilla’.

    No, olipa rikostukinnat käynnissä tai ei, onko meillä kiire saada nämä pukupusseihin kätkeytyneet äärimusliminaiset Suomeen?
    *
    https://www.verkkouutiset.fi/hallituksessa-kahta-linjaa-isis-palautuksista-nain-maria-ohisalo-kommentoi/
    28.06.2019

    Maria Ohisalo [vihr.] sanoi keskiviikkona medialle, että Suomi ei voi jättää auttamatta omia kansalaisiaan ja että ISISin kalifaattiin lähteneillä ihmisillä on oikeus palata Suomeen. Ohisalo viittasi oikeusoppineiden julkisiin kannanottoihin.
    *
    https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/32e194d5-a5e3-4d88-842a-c20f34e77744
    30.7.2019

    Al-Holin leirillä Isisin lippu liehuu korkealla – naiset ovat puukottaneet ja kivittäneet vartijoita ja avustustyöntekijöitä

    Al-Holin pakolaisleirillä olevat Isis-taistelijoiden naiset ja lapset ovat puukottaneet vartijoita, kivittäneet avustusjärjestöjen työntekijöitä ja liehuttaneet Isisin lippua, kertoo uutistoimisto AFP.

    Kurdien vartioimalla Al-Holin leirillä 70 000 ihmisen joukossa on Isis-taistelijoiden perheitä, jotka vannovat yhä Isisin nimeen.

    Ryhmä naisia on kerääntynyt AFP:n toimittajan ympärille ja valittaa huonosta terveydenhoidosta ja kiehuvan kuumista teltoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *