19 Replies to “Moottoritiellä pysäyttäminen on tietääkseni rikos…”

 1. Husu nyt on saanut tehdä ja sanoa mitä tahansa ilman minkäänlaisia sanktioita.

  Tuli tuosta moottoritielle pysähtymisestä mieleen kun inttiaikana ajoin hyrylästä Lahteen, niin Datsun 120 A : sta katkesi tukivarsi, oli pakko pysäyttää siihen ja liftata.

 2. En tiedä, onko se nyt sentään rikos, mutta ei ainakaan suotavaa.

  Itse ajoin kerran saksalaisella moottoritiellä Münchenistä kotiinpäin ja huomasin erään ulosmenoliittymän jälkeen, että tuostahan minun olisi pitänyt kääntyä. Ajoin syrjään ihmettelemään, että mitä nyt pitäisi tehdä. Alta aikayksikön oli paikalla poliisit, joilta sain neuvon miten pääsen taas oikealle reitille.

 3. Husu Hussein – Eikö kehotus palata puolustaman kotimaataan ollut kohtuullinen? Kehotus ei liittynyt mitenkään rotuun. Mitähän Husun väittämä haukkuminen sitten sisälsi? Ehkei muuta kuin edellä mainitun kehotuksen.
  .
  Husu : ”Eilen taksikyydissäni ollut haukkui minut pystyyn ja kehotti minua palamaan kotiin Somaliaan puolustamaan isänmaatani. Pysäytin auton moottoritiellä ja pyysin häntä poistumaan kyydistä. Hän oli ihmeissään, ettei minulle kelvannut hänen rahansa. Sanoin, etten ota rasisteilta rahaa, Hussein kirjoittaa.”

  *
  Katsotaanpa mitä Wikipedia kertoo rasismista:
  Rasismi on oppi tai ideologia, jonka mukaan etniset erot ihmisryhmien välillä oikeuttavat ryhmien välisen epätasa-arvon
  Etnisellä ryhmällä tarkoitetaan ihmisjoukkoa, jonka katsotaan muodostavan erillisen ryhmän, joka perustuu sen jäsenten yhteiseen kulttuuriperintöön, uskontoon, kieleen, alkuperämaahan tai ulkonäköön.

 4. Kannattaa vielä miettiä tämän Husun juttua… tällä on ollut näitä ennenkin, on vain hänen ”tarina”… voi olla hyvinkin ihan puutaheinää, saa vain palstatilaa itselleen…

 5. Husun tieliikennerikkeessä on nähtävä lieventävänä asianhaarana se, että kyse oli mahdollisesti mielikuvitusasikkaasta ja mahdollisuutena se, että Husun ollessa kuskina, on persuille tiedossa ilmaisia kyytejä, koska kaikki persut ja heidän äänestäjänsä ovat rasisteja.

  Toisin sanoen tilaa taksi, kehu Husua ja vaadi juuri häntä kuskiksi, määränpäässä kerrot äänestäneesi perussuomalaisia ja saat kyydin ilmaiseksi, Husu ei rasisteilta ota rahaa.

  Toki on vaikea nähdä miksi joku tarkiyrittäjä palkkaa Husun kuskiksi kun siinä putoaa noin. 500 000 maksavaa asiakasta pois.

  😉

 6. Moottoritielle pysähtyminen on liikennerikkomus. Kun taksi-kuski jättää asiakkaansa moottoritielle, on mielestäni kyse rikoksesta.

  ***
  Kyllä taksi-kuski voi tehdä moottoritiellä rikoksen pysähtymättäkin:

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006295667.html
  4.11.2019

  Ulkomaalaistaustainen mies vetosi siihen, ettei teko olisi ollut mahdollista moottoritiellä 90–95 kilometrin tuntinopeudella.

  Ulkomaalaistaustainen taksinkuljettaja raiskasi asiakkaan kesken ajon moottoritiellä Helsingissä. Helsingin hovioikeus pysytti voimassa käräjäoikeuden 40-vuotiaalle miehelle langettaman tuomion, joka oli yksi vuosi ja 10 kuukautta ehdotonta vankeutta raiskauksesta.

 7. Husun puheet ja kirjoitukset on suurelta osin sitä itseään, mitä täällä sivistyneessä seurassa ei viitsi ääneen sanoa.

  Totuusmedia nimensä mukaisesti tottakai suorittaa ensin faktantarkistukset ja kirjoittaa ja julkaisee jutun vasta sitten. Vai eikö?

 8. Kuten jo aiemmin sanoin tämä ”Husu” puhuu skeidaa :

  ”Husu” Husseinin väitteet rasistiasiakkaan ulos heittämisestä eivät näytä oikeilta – Taksi Helsinki aikoo pyytää selvitystä

  ”Helsingin kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Husseinin (sdp) Twitterissä ja blogissaan esittämä väite rasistisesta taksiasiakkaasta ei saa näyttöä yrityksen selvityksestä.”

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cbaf72a4-d45d-4aec-ba1f-234667f40f5d

  1. Halla-Aho sanoo:

   ”Husseinin mukaan hänellä on olemassa kuitteja, jotka pystyvät vahvistamaan hänen tarinansa.”

   Miten Husulla voi olla kuitteja, jos hän ei huolinut rasistilta rahoja?

   1. Tämä ”Husu” luulee voivansa valehdella mistä vaan ja jos ei uskota ollaan sitten rasisteja 🤣🤣🤣, on tämä nolo tyyppi kertakaikkiaan, eiköhän omatkin jo häpeä häntä…

 9. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006297553.html

  ”Taksi Helsinki kommentoi maanantaina, että ei pysty vahvistamaan Husseinin kertomusta reitin osalta. Toimitusjohtaja Kantonen kertoi, että Husseinin kertoma ajankohta ei täsmää heidän lokitietojensa kanssa.”

  Ajat ja reitit eivät mitenkään täsmää.

  Liekö kyse tietoisesta satuilusta vai väritetystä kertomuksesta, missä on jotain yksityiskohtia todellisuudesta…

  ” Ottamatta kantaa tähän yksittäiseen tapaukseen, niin ketään ei pidä tietenkään jättää talvipakkasella aamuyön pimeinä tunteina moottoritielle, eikä minnekään muuallekaan tien poskeen. Pitää varmistaa se, että asiakas ei joudu pulaan sen takia, että hänet on autosta poistettu.”

  Mitenkähän Husu tämän puolen hoiti – vai jättikö vain tien poskeen…

  1. ”Ajat ja reitit eivät mitenkään täsmää.”

   Viimeisimmän tiedon mukaan Husu on pyytänyt Taxi Helsingiltä tietoja viikonlopun reiteistään ja kellonajoista, että voi sovittaa kertomuksensa niiden mukaan.

   1. Ei yllätä – satua voi säätää tosiasioihin sopivaksi.
    Tosin Husun viimeisintä väitettä siitä, että se varmasti tapahtui lauantaina, voi olla vaikea korjata, mutta eipä yllättäisi sekään.
    Toivottavasti taksi hesa ei niitä anna ja hyllyttää Husun hommistaan.

 10. Husu Hussein kertoo julkisesti heittäneensä asiakkaan ulos moottoritiellä – eikö poliisin olisi jo aika kiinnostua tapauksesta.

Kommentoi