Sitä ”parempaa” erilaista väkivaltaa – ei kohdistu yksilöön, vaan valtiokoneistoon

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005958671.html

”Oikeistopopulistisen Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolueen kansanedustaja Frank Magnitz on pahoinpidelty pahasti maanantaina Bremenissä Pohjois-Saksassa, kertoi poliisi tiistaina. Poliisin mukaan teon motiivina oli Magnitzin puoluekanta.”

Vasurien väkivalta näköjään lisääntyy ja kohdistuu – ihan yllättäen – yksilöön……….

15 vastausta artikkeliin “Sitä ”parempaa” erilaista väkivaltaa – ei kohdistu yksilöön, vaan valtiokoneistoon”

  1. Viikko sitten heitettiin jonkinlainen pommintapainen puolueen toimistoon.

    Saksalaisen valtamedian vihakylvö AFD:tä vastaan alkaa tuottamaan tuloksia?

    Toisaalta onhan meilläkin ”äärisuvaitsevaiston” edustajat iloinneet, kun PerusSuomalaisten puoluetoimiston ikkunoita aikoinaan rikottiin ja Huhtasaaren kodin ikkuna.

    Pahin painajainen on se, että eräänä aamuna heräisi niin ahdasmielisenä, että tuntisi itsensä tämän ajan suvaitsevaikseksi.

  2. SPD:tä edustava varapääministeri Martin Duligin komentti on paljon kuvaava:
    ” iskujen on loputtava, koska ne vahingoittavat demokratiaa ja koska AfD käyttää niitä hyväkseen.”

  3. Tällaista siitä seuraa, kun v altamedia on alkanut politikoida. Suomessa Yle on siitä esimerkki. Toivottavasti persut seuraavat tarkoin Ylen uutisointia, sillä siinä alkaa jo olla vihapuheen merkkejä ja kiihottamista kansanryhmää kohtaan.

    1. Eihän tuosta tyypillisempää ”hyväihmisen” kommenttia juuri ole, mutta
      kuten aiemmin totesin:

      ”Pahin painajainen on se, että eräänä aamuna heräisi niin ahdasmielisenä, että tuntisi itsensä tämän ajan suvaitsevaikseksi.”

      Samaan aikaan kommentti on erinomainen esimerkki juuri siitä uudesta EU- fasismista, josta Tavio mainitsi.

  4. Saksassa poliittinen väkivalta on ihan eri mittaluokan ongelma, oikealla ja vasemmalla.

    On hyvä että näitä seurataan, mutta niistä ei voi vetää yhtäläisyysmerkkiä Suomeen. Numeroiden mukaan Suomessa äärioikeistolainen väkivalta ihmisiä kohtaan on huomattavasti pahempaa kun äärivasemmistolainen.

    1. Onkohan ihan niin?
      Käsittääkseni väkivaltaisissa mielenosoitustilanteissa pääosin sen väkivallan aloittavat vasurianarkistit.

    2. Onko jokin väkivaltaan syyllistynyt taho Suomessa tunnustautunut oikeistolaiseksi viime vuosikymmeninä vai onko äärioikeistokäsite internatsiemme eli vasemmistolaisiksi tunnustautuneiden luoma.

      Esimerkiksi Kiinan nykyinen systeemi muistuttaa Saksan kansallissosialismia totalitarismineen ja muine ominaisuuksineen.

      Jos Kiina on äärioikeistolainen, niin miksi esimerkiksi vihreät oikein himoonsa ovat olleet siirtämässä teollista tuotantoa Kiinaan ja näin vahvistaneet äärioikeistolaisen valtion taloutta. Ovatko vihreät tavallisia pöljiä vaiko ääripöljiä?

      1. Perusteettomasta asylum -sanan käytöstä ei kuitenkaan voine rangaista, mutta turvapaikan hakija voidaan karkoittaa sillä perusteella, ettei ole oikeutettu turvapaikkaan.

        1. Siis murhamielille pitänee myöntää turvapaikka, jos ehdot täyttyvät. Kansalaisuutta ei liene pakko myöntää, vaikka se olisi kai kansainvälinen suositus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *