Taivas varjelkoon meitä rikostoimittajilta ja muilta vastaavilta.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c58ec94c-3888-45d7-b688-1a8b986377bd

”Näkökulma: Taivas varjelkoon meitä yli-innokkailta poliiseilta!

Maantiellä ei tarvita poliiseja, jotka vapaa-ajallaan ottavat oikeuden omiin käsiinsä, kirjoittaa Iltalehden rikostoimittaja Risto Kunnas. ”

Taivas varjelkoon meitä asennevammaisilta rikostoimittajilta ja muilta vastaavilta.

Poliiseja on muutenkin liian vähän, joten se, että viitsii puuttua rikoksiin vapaa-aikanaankin on vain positiivista.

Poliisin hallinnosta annettu laki velvoittaa poliisin vapaa-aikanakin ryhtymään kiireellisiin toimiin, jos se on välttämätöntä vakavan rikoksen estämiseksi.

Sitä paitsi, mistä tuo ”rikostoimittaja” tietää, millainen tilanne oli ja minkälaista vakavaa vaaraa se mersukuski oli ja olisi aiheuttanut.

Annettakoon poliiseille siviiliautoihin magneettikiinnitteiset siniset vilkut, niin saavat ne tarvittavat hälytysvalot näkyviin, ettei kaikenlaisten ”rikostoimittajien” tarvitse räksyttää.

9 Replies to “Taivas varjelkoon meitä rikostoimittajilta ja muilta vastaavilta.”

 1. Juha: ”Poliiseja on muutenkin liian vähän, joten se, että viitsii puuttua rikoksiin vapaa-aikanaankin on vain positiivista.”

  Juuri näin asia on.

 2. Luulisi olevan vähillä poliiseilla parempaakin tekemistä, kun ryhtyä tutkimaan Hakkaraisen (persu) vaalimainosta, jossa on iskulause MA-TU (maaseudun tulevaisus. Suomessa aletaan olla vainoharhaisia ja ajojahtivimmaisia, kun kyse on persuista. Se on kaukana demokratiasta, se on paremminkin monikulttuurisuusintoilijoiden diktatuuria. Jos mä sanon voihan v, en välttämättä tarkoita vaginaa.

 3. Kyllä nuot juorulehtien toimittajat on silti suurimpia väärää tietoa levittäviä medioita .
  Niin taikka näin mielestäni poliisi on poliisi vapaallakkin ollessaan terv tepivaari

 4. Vapaalla oleva poliisi toimi väärin. Vapaalla olevaa poliisia koskee samat liikennesännöt kuin tavallista tallaajaakin. Ei se, että ihminen on ammatiltaan poliisi anna hänelle mitään erioikeuksia liikenteessä. Tuossa tilanteessa poliisi vaaransi liikennettä ajamalla huomattavaa ylinopeutta siviiliautollaan.

  Jos lähdetään siitä, että kyseinen poliisi toimi oikein, niin silloin jokainen ohituksesta närkästyvä voi alkaa toimia samoin.

  Pakkokeinolaissa on määritelty ns. yleinen kiinniotto-oikeus, jota sitten voitaisiin alkaa soveltaa myös liikennerikkomuksiin, jos kerran ko. poliisin toiminta oli ok.

 5. No oikeastaan polisilla ei ole vapaa aikaa vaan hän on periaatteella 24/7 palveluksessa elikk aina kun tarvetta sellaseen on .
  Tuskinpa on ketään joka olisi eri mieltä että poliisi tekee noin jopa siviili autollaan terv tepivaari

 6. Kyllä tuo yksi poliisi oli liikkeellä melkoisen usein Teiskossa tosin kyllä hänet tunsi punasesta parrastaan ja yksin tuo oli liikkeellä terv tepivaari

Kommentoi