Terroristeja ja murhaajia Mykkänen siis haluaa Suomeen?

https://www.aamulehti.fi/a/243f137b-6311-4624-83d7-3d6d4482bc62?c=1522737894164

”Ex-sisäministeri Mykkänen arvostelee hallitusta al-Holin suomalaisten palautuspäätösten venymisestä – ”Suunnitelmat olivat jo keväällä aika pitkällä””

Näitä siis tumpelot ”suvaitsevaiset” ja Mykkänen haluavat Suomeen..

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006286497.html

”Al-Holin leirillä tikittää aika­pommi – naispuolisen emiirin johtama ”radikaali matriarkaatti” kontrolloi vankeja ja langettaa kuoleman­tuomioita”

16 Replies to “Terroristeja ja murhaajia Mykkänen siis haluaa Suomeen?”

 1. Sisäministeri Kai Mykkänen haluaa kymmenkertaistaa kiintiöpakolaisten määrän: ”Nykyjärjestelmä on kaukana täydellisestä”

  https://yle.fi/uutiset/3-10269925

  Niin. Yllätyikö Juhak
  .
  Jokaisen Kokoomuslaisen agenda on saada Suomi täyteen pakolaisia muista maista, melkein ilmaista työvoimaa (valtio eli veronmaksajat maksaa sen), mutta koska RAHA.

  Tälläinen on nyky Kokoomus. Ei paljon eroa Vihreistä ja Vassareista.

 2. Oma tunne on että kaikki Kokoomuslaiset on Venäjän puhemiehiä, sen huomaa jo siitä ettei nämä omaa maanpuolustusta arvosta pätkääkään.

  Pelkään pahoin että näilläkin blogeilla on tälläistä epäsinmaallista ainesta.

 3. Vielä on minulla saamatta Kremlin tukiaiset että enpä tiedä kannattaako ihan noin lavealla pensselillä maalata.

  Mykkänen on kuitenkin siinä oikeassa että Al-Holin asian hoito on ollut hallituksessa retuperällä. Oli se juu, ei, ehkä tai joku muu, päätös pitää tehdä. Ei sitä voi jättää tuuliajolle.

 4. Eikös ne sanoneet, ettei Suomi lähde sieltä ketään aktiivisesti hakemaan? Lähinnä mediassa on sen jälkeen jankattu ”päätöksestä” ikään kuin päätös voisi olla vain lähettää sinne hakuretkikunta. Myös joku hallituksen ulkopuolinen sanoi, ettei Suomi voi lähteä toisen mailta noin vain ketään hakemaan. Samantyyppisesti puhui Pekka Haavisto tänään: ei voida hakea porukkaa kun ei voida taata turvallista tuloa Suomeen, ympäröivät maat eivät Isis -tätejä niin vain päästäisi.

  Eva Biaudet kylläkin tietää, että suomalaiset Isis-tädit ovat vain olleet kotona puuroa keittämässä eivätkä ole tehneet mitään pahaa. Jospa päästäisimme hänet hakureissulle, voisi puhua kauniisti kaikille aseryhmille siellä. Samalla sinne saataisiin rauha ja ihmisoikeudet, kun Biaudet kertoisi kaikille miten tyhmää sotiminen ja sorto on.

 5. Mykkänen penää siellä olevia lapsia Suomeen. Se on silkkaa populismia, miten menet repimään lapset äideiltään sieltä vieraalta maalta? Suomalaiset sosiaalityöntekijätkö sinne Mykkänen lähettäisi ottamaan lapset huostaan?

  Lapset voivat olla myös traumatisoituneita ja aivopestyjä, uudelleenkoulutus voisi olla kova homma ja jos joku olisi äidiltään revitty niin saattaisi haluta kostaa myöhemmin. Leirillä työskennellyt avustustyötä tehnyt nainen joutui hurjistuneiden lasten hyökkäyksen kohteeksi, koska käytti vain kaapua mutta ei peittänyt naamaansa, Hyökkääjät olivat arviolta aika pieniä, 10 -vuotiaita ja taisi olla nuorempiakin. Joutui pakosalle kun kivet lensi.

  Oudolla asialla Mykkänen yrittää pisteitä kerätä. Helppo se on muille sanoa, että menkää hakemaan lapset vaikka väkisin Isisin leiriltä. Mikä lie suunnitelma ollut edellisellä hallituksella, aiottiinko sinne pudottaa laskuvarjojääkäreitä vai miten homma oli tarkoitus hoitaa?

 6. Suomalaiset Isis-lapset pitää kuitenkin hakea Syyriasta pois vaikka miten vituttaisi ja kivet lentää. Jos äiti ei halua, se on sitten siinä, ei mitään tehtävissä.

  Mutta ne lapset jotka on mahdollista palauttaa, tervetuloa takaisin Suomeen.

  1. Siis äidit mukaan eli kommandoisku jotta saadaan luvatta terroristien kelkkaan menneet, Isistä ihannoivat ja ehkä itsekin julmuuksiin syyllistyneet naiset Suomeen? Hyvää palvelua vaaditaan näemmä kun valtio ei muutenkaan välttämättä auta ulkomailla pulaan joutuneita kunnon kansalaisiakaan.

 7. Kannattaisi lukea tuo Ylen juttu ennenkuin ketään syytellään. Se muuten on iankaikkisen vanha, eikä Mykkänen ole enää ministeri, ei ole ollut vähään aikaan.

 8. Miksi Al-Holin lasten, joiden äidit ovat suomalaisia, saanti Suomeen on niin hirveän tärkeää. Varmasti kymmenet miljoonat lapset elävät huonommissa olosuhteissa kuin ihmiset Al-Holissa.

  Onko lapsille hyväksi erottaa äidistä.

  Tuhannet lapset kärsivät Suomessa vanhempiensa huonojen valintojen vuoksi. Jospa yritettäisiin ensin auttaa heitä.

  1. Vihervasureiden ja ”suvaitsevaisten” mielestä näiden isis-intoilijoiden lasten ”oikeus” ylittää kaikkien muiden oikeudet ja muut ovat velvollisia ja vastuullisia näiden lasten äitien ideologian seurausten hoitamisesta.

Kommentoi