Eivät edes osaa kokoomuslaiset hävetä !

… ja, että kompastuivat tällaisten yhteiskunnan häiriköiden ansaan eli  välikysymykseen, joka oli jo itsessään todella hävettävää entiseltä minunkin sivistyspuolueeltani.

Risikkko ja Mykkänenkin, parhaatkin arvostelijat Orvosta puhumattakaan, jotka eivät saneet mitään muuta aikaan kuin puheita tästä asiasta vastuuministereinä.

Koko välikysymyskeskustelu oli saman junnaamista ilman mitään uutta. Hallitus ja jopa Haavisto veivät Marinin johdolla potin 10 – 0. Ainoa positiivinen anti oli Marinin painokas viesti kokoomukselle, EIKÖ TEITÄ HÄVETÄ !

Ällöttävintä oli persujen ala-arvoinen huutelu kesken puheenvuorojen. Hyvä Tuomioja , joka sanoi suorat sanat oikeaan osoitteeseen.

Hävetkää kokoomus ja painukaa nurkkaan häpeämään.

15 vastausta artikkeliin “Eivät edes osaa kokoomuslaiset hävetä !”

  1. Siinä esityksessä kompastui kylläkin pääministeri ja pahasti. Vasta jälkeen huomasi varmaan itsekin, kun katse hortoili ympäri seiniä. Ei sanaakaan tullut enää hänen suustaan.

    Ei ole helppoa pääministerin homma, niitä ”miinoja” on hiukan joka puolella. No, ehkä oppii ennen, kuin loppuu.

  2. Vai sillälailla…

    Todellisuus oli kuitenkin tässäkin tarua ihmeellisempi ja Marin tokaisullaan lähinnä osoitti juuri sen minkä jo etukäteen tiedettiin, joten ehkä kahdeksaskin avusta olisi paikallaan.

    Tuomiojan itku synnytti lähinnä myötähäpeää, mutta kun mies elää jossain YYA-ajassa niin tämä aika jota elämme voi vaikuttaa pelottavalta dinosauruksen silmiin.

    Vai vei hallitus 10-0 ja välikysymys oli häpeällinen. No varmasti ainakin jos hyväksyy valehtelun, virkamiesten painostuksen ja muut vastaavat toimet ideologian edistämikseksi.

    Häpeällistä on se miten hallitus piiloutuu virkamiesten selkien taakse ja toi eilen julki viralliosen linjansa, jonka esitti olevan aivan jotain muuta kuin se oikeasti on ja hölmöimmät sen vielä nielivät.

    1. Tuomiojalla on päässään kaksi kaistaa ja seinä välissä.

      Antoi ymmärtää, että on väärin pelotella sen enempää terroristeilla kuin muullakaan.

      Toisella suupielellään pelotteli kuitenkin persuilla tapansa mukaan.

  3. Pentti

    Marinin ei tuon jälkeen enää tarvinnut sanoa mitään- tuli sanotuksi, mikä oli totta, kyllä minuakin hävettää ihan kokoomuksen puolesta. Muutama johtajapoliitikko pitäisi panna vaihtoon, Orpo, Kulmuni ja Halla-aho ( ilmapiirin myrkyttäjä ).

    Mika

    Persut yrittivät kaikin puolin junnata itsestäänselvyyksien, ”jihadistinaisien” ,kimpussa. Ja, että virkamiesten pitäisi kertoa persuille salaisia asioita. Ehkä poliisin vuodoilla on jotain tekemistä persuen kanssa ja sehän tutkitaan.

    Koko välikysymys on aivan turha näytelmä ja teatteri, jonka hallitus voitti. Ehkä yksi hyvä puoli oli se, että hallitus tekin sen mitä muut edelliset eivät saaneet aikaiseksi.

    1. Hyvä, että tutkitaan ja toivottavasti et pety tulokseen, mikäli sellainen saadaan aikaan.

      Näin persuna minulla on vaikeaa ymmärtää kantaasi asiassa, kun nähtävästi sinulle on yhdentekevää tuodaanko Suomeen jihadisteja, eikä siinä mitään, meillä kaikilla on oikeus mielipiteisiin, eikä vääriä mielipiteitä ole.

      On totta, että hallitus teki jotain mitä aiemmin ei ole tehty ja vieläpä kahdesti.

      Ensimmäisenä hallitus muodosti virallisen kannan asiaan, joka toki oli seurausta välikysymyksestä, ilman sitä kantaa ei olisi edelleenkään. On toki aiheellista huomauttaa, että hallitus esitti eilen kantansa vähintäänkin harhaanjohtavasti, joka tuli hyvin selville päivän keskusteluissa.

      Niin ja toinen asia minkä hallitus teki oli se, että hallitus ei vastannut välikysymykseen.

      Onko nyt niin, että hallituksen ja ministerien ei tarvitse vastata vaikeisiin kysymyksiin ja jos vastaa niin vastauksen ei tarvitse noudattaa totuutta?

      Ministeriöitä saa johtaa ihan miten tahtoo, oman ideologiansa edistämisen nimissä?

      Voi olla, että sellainen yhteiskunta toimisi, mutta eikö niitä ole jo kokeiltu huonolla menestyksellä?

    2. Persut tiesivät häviävänsä luottamusäänestyksen. Mutta se ei ollutkaan varsinsinen tavoite, vaan hallituksen linjan selvittäminen, jonka mukaan kansalaiset tekevät arvionsa. Keskusta ei oikein onnistunut, mutta sillä on liian pitkäaikaisia kannattajia ja liian laaja organisaatio, jotta horjuvuus kannatuksessa näkyisi.
      Kansa olisi ollut pettynyt, ellei PS oöisi ottanut asiaa esiin.
      ——–
      Niin kauan kuin olen vaalikonetestejä tehnyt, on tulos järjestynyt seuraavaksi: PS, KL, keskusta. Mutta voi olla, että jos persujen kannatus laajenee, puolue voi muuntua niin, että se putoaa kärjestä listallani.

  4. ”…, että hallitus tekin sen mitä muut edelliset eivät saaneet aikaiseksi.”

    Sari Essayah taisi vahingossa tai tietoisesti osua johonkin. Puhuessaan jihadistinaisten tod.näk. Suomeen tulosta hän sanoi:
    ”Elleivät jo ole Suomessa.”
    Viime viikon ’harjoitus’ Hki-Vantaalla oli se savuverho.

  5. Välikysymyskäsittely oli hävettävä farssi.
    Hallituspuolueet jauhoivat aidanseipäästä koittaen kaikin keinoin välttää vastaamasta varsinaiseen asiaan.
    Olennainen asia oli ensiksikin se, että mikä hallituksen linjaus todellisuudessa oli.
    Tässä koko punamultavihervasurilauma piiloutui epäselvän tekstin taakse ja vieritti todellisuudessa poliittisen vastuun virkamiehille pestäkseen oman tunarointnsa puhtaaksi.
    Vielä olennaisempi asia oli Haaviston lainvastainen toiminta tilanteessa, missä ei hallituksessa oltu tehty lainmukaista päätöstä.
    Jokin iltakoulutarinointi ei ole valtioneuvoston virallinen tilaisuus ainakaan lain mukaan eikä siellä harrastettu juoruilu ole lain mukainen päätös.
    Marin munasi jo siinä, että vetosi tuohon juorutilaisuuteen muka laillisena perusteena.
    Nyt koko hallitus ohitti nuo lainvastaiset toiminnat ja ikäänkuin ”siunasi” ne jälkikäteen, vaikka se ei ole lain mukaista missään mielessä.
    Ei voi kuin toivoa, että oikeuskansleri toimii lain mukaisesti, vaikka hieman epäilen.

  6. Hävettävää löytyy kyllä hallituksen puoleltakin. Epätoivoisesti puolustetaan ulkoministerin erittäin kyseenalaista toimintaa al-Hol -tapauksen yhteydessä.

    Oikeuskansleri aikanaan päättää menikö kaikki oikein.

    Hallitus teki päätöksen auttaa lapsia. Tuo osa asiasta oli vielä hallitukselle helppo, koska kaikki hallituspuolueet ovat sitä kannattaneet.

    Äitien kohdalla hallitus sitten piiloutui virkamiesten selän taakse. Yhteistä linjausta äitien kohdalla ei pystytty tekemään, koska keskustalaiset ovat puheenjohtajansa suulla julkisesti vastustaneet ja edelleen vastustavat äitien auttamista Suomeen.

    Toki nyt on selvää, että sieltä tullee äidit lapsien kanssa samoilla lennoilla.

    Ilmeisesti tulemme näkemään Helsinki-Vantaalla vielä lisää tullin, poliisin, HUSin ja sosiaalitoimen ym. yhteisharjoituksia.

    1. Juha U, näinhän se on juuri on. Hallituksen virallinen linjaus mahdollistaa myös jihadistiäitien tulon, ellei jopa tue sitä, mutta joiltain tämä joko jäi ymmärtämättä tai vaihtoehtoisesti se on ihan ok.

      Keskustaa tässä vietiin taas kuin sitä kuluisaa litran mittaa ja se näkyy sosiaalisessa mediassa täydellisenä hiljentymisenä.

  7. Tarkennus tuosta Marinin lausumasta:

    Marin kehui ensin kokoomusta entisenä sivistyspuolueena, minä kokoomus on itseään pitänyt. Mutta meno perusujen välikysymykseen aiheutti tuon lausumisen ” eikö teitä edes hävetä ”. Tuo Marinin kokoomuksen ”sivistyspuolue-sanonnan ” on lehdistö jostakin syystä ”unohtanut”.

    1. Se ei ollut olennaista.
      Olennaista oli tuo mariinin räksyttäminen, mikä osoitti mariinin tason.
      Nyt lisättiin taas ennestään holtitonta avustajamärärää, kun mariinin pitää saada selvää, missä ollaan.
      Siinä on pääministeritaso aika alhaalla, kun ei kykene itse asioita ymmärtämään, vaan tarvitaan suuripalkkaisia avustajia kertomaan yksinkertaisetkin asiat tietämättömälle/kokemattomalle itseään täynnä olevalle demarille.

  8. No kaikista saa kokoomuskin räyhäämisen aiheen muttei Mariinin käytös tuossa ollut mitenkään huono
    Mariini pärjää pääministerinä hyvin ei häntä voi syytellä
    Kokoomus saa katsella itse peiliin ja varmaan myös löytävät syyt sanomisiin terv tepivaari

    1. Jaa, että mariinin räyhäys olikin kokkareiden tekosia?
      Kyllä demu-uskovaisuus on korkealla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *