Kansallismielisten katastrofi – brexit !

Tätäkö Suomikin haluaa kuten Perussuomalaiset julistaa suureen ääneen: eroon EU:sta, markka takaisin ja rajat kiinni ?

Biritannia on täysin sekaisin, kohta Eurooppa, jos brexittiä ei kumota pian ja kokonaan.

Firmat lähtevät, osaavat ihmiset lähtevät, punta heikkenee, pörssikurssit tippuvat, vienti katoaa, tuotteet häviävät lääkkeineen, ihmiset ovat tyrmistyneitä – epätietoisia !

Kaikki kansallismielisten lupauksilla kusettaminen, valehtelun mestarinäytteen vuoksi kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tällaista perussuomalaiset haluavat Suomellekin.

Kannattaa tarkkaan miettiä mihinkä yksikin suomalainen ääni menee, kun valheellisilla lupauksilla höystetty ääni menee väärään laatikkoon – persuille.

 

28 vastausta artikkeliin “Kansallismielisten katastrofi – brexit !”

 1. Unohdit mainita heinäsirkkaparvet?

  Punta tosiaan heikkenee, 13.3.2019 kello 5.25 0,06%

  https://www.kauppalehti.fi/porssi/valuutat

  Hassua sinänsä, että toistuvasti ilmoitat ettei sinua kiinnosta PerusSuomalaisten ohjelmat, et niitä lue, et kuuntele jne. mutta kuitenkin tiedät mitä PerusSuomalaiset haluavat.

  No se, ettei kiinnosta ottaa selvää näkyy kyllä aivan erinomaisesti tässäkin avauksessa ja jälki on sen mukaista.

  Toinen mikä on vähän hassua on se, että puhut brexitistä ”valehtelun mestarinäyttenä” ja juuri hiljan ylistit Macronia Euroopan tulevaisuutena, siis samaa henkilöä jonka kamapanja oli ehdottomasti valheellisin ja populistisin mitä Euroopassa on koskaan tehty.

  Tämä kai on eri asia kun se osuu omaan mandraan?

 2. Macronin markkinointi ja vaalipuheet ovat aivan eri asia kuin ero EU:sta, Brexit.

  Perussuomalisten vaaliohjelma kilpistyy kahteen mantraan maahanmuutto ja sen kustannukset. Mutta se on tärkeintä, että mikään puolue ei halua hallitusyhteistyöhön persujen kanssa. Eli se siitä vaikutusvallasta.

 3. Siis valheellinen vaalikampanja on silloin ok, kun se sopii sinun ajatusmaailmaasi, mutta muutoin se on tuomittavaa, näinhän juuri aiemmin esitin.

  On aivan totta, että Macronin kampanja oli eri asia, nimittäin ylistämäsi Macron ajaa eurooppalaista yhteisvelkajärjestelmää, eläkejärjestelmää jne.jne. täydellistä liittovaltiota, onneksi hän jää yhden kauden ihmeeksi ja toistakin suuresti ihailemaasi, eli Merkeliä kammetaan ihan omiensa toimesta vallasta.

  PerusSuomalaisten vaaliohjelmasta en sano muuta kuin, että lue enemmän, luule vähemmän.

 4. Sillä vaaliohjelmalla ei ole mitään arvoa Suomen hallitusyhteistyössä, jota ei tule. En osallistu yhteenkään persumakkinoinnin toimenpiteeseen edes vaaliohjelman pintapuoliseen raapaisuun, koska se ei ole missään tekemisessä minun vaalieni asialistalla.

 5. On se hyvä että karjalainen yksin osaa muistuttaa Perussuomalaisten olemassaolosta. Tämäkin tuo lisää ääniä heidän vaalipottiin. Nyt positiivista on se että teillä päin on opetettu sanomaan muutakin kuin… Delete.

 6. Suomessa on jo 80 vierastaistelijaa, yli 300 Supon seuraamaa riskihenkilöä ja yli 6000 maan alle painunutta turvapaikanhakijaa.

  Tälläistä meininkiä Sekoomus ja Kepulit kannattaa vaaliagendassaan. Tietenkin nyt valehdellaan vaalien alla ettei sandaalijätkät ollutkaan haluttuja. 🤣🤣🤣

  1. Brexit touhuissa laittomat maahanmuuttajat on iso teema ja niin se on joka EU maassa kuten Suomessa, eli osuva aihe… 🤣

 7. Ei olisi pitänyt liittovaltiofanaatikkojen pilata unionia, vaan heidät olisi pitänyt juosta ajoissa kiinni. Myöhäistä rypistää, kun on paskat housussa. Jopa pienet ipanat ymmärtävät tämän.

 8. Takavuosien Soini edusti poliittisen älyn kärkeä Suomessa näin tiivistäen: ”Vähemmän, mutta parempaa eeuuta!”, mutta kaahottajat eivät uskoneet.

 9. Näin maamme pitkäaikaisin ulkoministeri Erkki Tuomioja ja Björn Wahlroos arvioivat kehitystä viisi vuotta sitten:

  https://www.iltalehti.fi/talous/a/2014050718275425

  ”EKP on syvältä

  Wahlroos ja Tuomioja arvostelivat kuorossa Euroopan keskuspankkia.

  – Olen Erkin kanssa samaa mieltä siitä, EKP:n toiminta viime vuosien aikana on ollut syvältä, Wahlroos sanoi.

  Molemmat pitivät myös ajatusta Euroopan liittovaltiosta täysin mahdottomana. Wahlroosin mukaan eurooppalaiset eivät vahvaa liittovaltiota tule hyväksymään.

  – Ja yritykset synnyttää sitä vain kalvavat eurooppalaista demokratiaa ja luovat poliittista kriisiä, joka ylläpitää taloudellista kriisiä.

  – Just näin. Tää on karmee debatti. Mä oon Erkin kanssa kaikesta samaa mieltä, Wahlroos parahti ja yleisö repesi nauruun.”

  ———————

  Eikä maamme toiseksi pitkäaikaisin ulkoministeri Paavo Väyrynenkään ole kovin paljon eri mieltä.

  Paavo on ollut erään talouden nobelistin tavoin sitä mieltä, että yksilölliset valuuttakurssit eri maissa saattaisivat pelastaa unionin. Paavo on mainostanut kaksoisvaluttaa mm. Ranskalle. Mutta Macron vie unionia tuhoon. Karjalaisemmekin tepastelee tuhon tiellä.

  —————————–
  Liittovaltiofanaatikot saattavat vielä yrittää toteuttaa haaveensa kiristämällä pakkovaltaa. Mutta mahtavatko onnistua?

 10. ”Muuta Britteihin kärsimään !”

  Olisivatko kärsimykset siellä sitten vähäisemmät?
  Liittovaltiofanaatikkojen aiheuttamilta kärsimyksiltä tuskin kukaan pelastuu.

 11. Karjalainen kannattaa Macronin ajamaa liittovaltiota yhteiusvastuineen, missä asiansa hoitaneet maat joutuvat maksamaan etelän kreekujen ja muiden koijareiden velat ja Ranskakin pääsee maksattamaan omat velkansa muilla – toki niin, ettei näillä maksajilla ole sananvaltaa asioissa.
  En pidä brexitiä mitenkään fiksuna tekona briteiltä, mutta tuo liittovaltiopuuhastelu oli yksi merkittävä tekijä asiassa.

 12. Kukaan ei ole määritellyt sitä, että Suomi joutuisi maksamaan Ranskan Valtion tekemiä ongelmavelkoja. Sellaista EU- sopimusta ei ole eikä tule. Valtiot voivat sellaisesta kieltäytyä, jos jonkinlainen yhteisvelkaa määrittelevä ohje tehtäisiin.
  EU:n tulee kehittyä eikä kilpistyä kansanallismielisiin vesilasissaan eläviin. Kreikka oli hyvä huono esimerkki.

  Britannia on saatu täysin sekaisin eikä tule toipumaan takaisin hölmöilystään.

  1. Hyvin muotoiltu ja on ihan totta, että sellaista sopimusta ei ole esitetty, ei tehty eikä tehdä, jonka perusteella Suomi maksaisi nimenomaan Ranskan valtion tekemiä ongelmavelkoja.

   Edellinen ei kuitenkaan tarkoita etteikö sellaista sopimusta jo olisi tehty, jonka perusteella Suomi on jo osallistunut mm. Ranskan valtion tekemien ongelmavelkojen maksuun ja sitoutunut yhteisvastuuseen vastaisuudessakin.

   Oletko aivan vakuuttunut siitä, että Britannia on täysin sekaisin? Antaako esim. kotimainen valtamedia Britannian sekaisuudesta neutraalin kuvan?

   1. Eiköhän media laajasti ole samaa mieltä:

    Pankit, yritykset, osaavat ihmiset, pörssit, lääkkeet, vienti-tuonti-tasapaino, liikenne kokonaisuudessaan, brittien rahat ja jäsenmaksut, ihmiset epätietoisia ja sekaisin, voimakas vastustus vastaan puolustajat (häviöllä reippaasti), brittien maine !

    Kusetetun kansanäänestyksen tuloksen huippu !

    … vieläkö lisää toivot ?

    … Suomi mukaan vastaavaako ?

 13. ”Kukaan ei ole määritellyt sitä, että Suomi joutuisi maksamaan Ranskan Valtion tekemiä ongelmavelkoja. Sellaista EU- sopimusta ei ole eikä tule. Valtiot voivat sellaisesta kieltäytyä, jos jonkinlainen yhteisvelkaa määrittelevä ohje tehtäisiin.”

  ————————-

  Itse kannatat Macronin linjaa, joka johtaisi siihen, ettei mikään maa voisi kieltäytyä, siis velkaunionia.

  ——————————-

  ”Britannia on saatu täysin sekaisin eikä tule toipumaan takaisin hölmöilystään.”

  Ilmaisia itsenäisyystaisteluita ei ole. Tuskin EU tulee aseellisesti hyökkäämään Englantiin, koska sillä on atomipommit. Mutta taloudellisesti EU voi heittäytyä hankalaksi. Liittovaltiofanaatikot, nuo ideologiastaan sokeutuneet, voivat olla vaarallisia itselleen ja ympäristölle.

  Liittovaltiofanaatikkojen namusetä-taktiikka on herättänyt pelkoja eri EU-maissa. Ymmärretään, että kun maat on saatu namusetien asettamaan ansaan, alkaa kansallisvaltioiden hyväksikäyttö. Tähän asti britit ovat rahoittaneet namusetien toimintaa. Nyt namusediltä vähenevät rahat, ellei valtioiden maksuosuuksia koroteta. Tämä lisää tyytymättömyyttä maksavissa jäsenmaissa.

 14. … niin kannatat, että koko Eurooppa on myös sekaisin ja taloudelliset vahingot mittavat myös Suomessa ml. työllisyys
  … kyllä perussuomalainen kansallismielisyys on perverssiä

  1. ”… kyllä perussuomalainen kansallismielisyys on perverssiä”

   Itsenäisyystaistelu on aika harvoin perverssiä.

   Erkoopeen äärinationalismi on kyllä perverssiä. Se ei tunnusta muiden kansallisia tarpeita, vaan on kautta aikain pyrkinyt nujertamaan ne.

 15. Nyt Briteilla on enää kaksi vaihtoehtoa, jos EU hyväksyy: aikalisä, jolloin britit osallistuvat EU- äänestykseen- kummallista. Jos ei EU hyväksy aikalisääkään britit jäävät äänestämättä EU:n jäseniksi, koska kaikki muut vaihtoehdot on jo äänestetty nurin. Vai mitähän vielä keksivät ?

 16. Britit pitäisi Euun potkasta ulos euusta olipa sopimusta taikka ei, tuollanen vetkuttelu on vaan ajan peluuta briteiltä terv tepivaari

Kommentoi