Rotuopin julistajat valtasivat perussuomalaisten nuorisojärjestön- anna mun kaikki kestää !

HS Sunnuntai 12.1.2109

Rotuopin julistajat valtasivat perussuomalaisten nuorisojärjestön – Jussi Halla-ahon linja on liian pehmeä radikaaleille ”etnonationalisteille”
Perussuomalaisten nuorisojärjestön tuore johto on omaksunut erittäin radikaalin opin suomalaisuudesta ja maahanmuutosta. Ps-nuorten jäsenten kannanotot ovat niin rajuja, että puoluejohtaja Jussi Halla-aho on joutunut puuttumaan ”fasistiseen” kielenkäyttöön.

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005962641.html ( vain tilaajille )

 

38 vastausta artikkeliin “Rotuopin julistajat valtasivat perussuomalaisten nuorisojärjestön- anna mun kaikki kestää !”

  1. Kyseessä lienee vastareaktio maassa harjoitetulle kansallisvaltiovihamielisille kannanotoille ja käytännön toimille. Jos kukaan ei olisi antanut kansallisvaltiovihamielisyydelleen valtaa, niin tällaista vastareaktiotakaan ei olisi syntynyt, mutta pölvästit eivät ole kuulleet varoittavia ääniä, vaan kärjistäneet asenteita valtakunnassamme.

    Hesari on toiminut kaikkien kansallisvaltiovihamielisten tahojen yhteisenä linkkinä. Ehkä ei olisi kannattanut.

    Halla-aho joutunee nyt ohjaamaan tätä Hesarin hölmöilyn synnyttämää satoa sivummalle.

    1. ”… ja trolli Savikivi yrittää vääntää asiat pois itse asiasta, persujen natsi-fasisti- roturasisteista.”

      Eli haluaisit keskittyä taudin oireisiin, et taudin aiheuttajaan

  2. ”Kalevalan lopetussanoissa Lönnrot hahmottelee näennäisen vaatimattoman mutta kuitenkin itsetietoisen ja tulevaisuudenuskoa henkivän ohjelman:

    http://sokl.uef.fi/aineistot/Aidinkieli/kirjasuomi/uusikale.html

    Vaan kuitenki, kaikitenki,
    Laun hiihin laulajoille
    Laun hiihin, latvan taitoin,
    Oksat karsin, tien osoitin;
    Siitäpä nyt tie menevi,
    Ura uusi urkenevi
    Laajemmille laulajoille,
    Runsahammille runoille
    Nuorisossa nousevassa,
    Kansassa kasuavassa.”

    heh!

  3. Koska Hesarin juttu oli maksulukon takana ja avautui vain kansallisvaltiovihamielisyyttä tukeville tahoille, niin oli lainattava muualta:

    https://www.ksml.fi/kotimaa/HS-Perussuomalaisten-Halla-aho-puuttunut-ainakin-kaksi-kertaa-nuorisoj%c3%a4rjest%c3%b6n-%c3%a4%c3%a4riajatteluun/1310015#cxrecs_s

    ”Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on ojentanut ainakin kaksi kertaa perussuomalaisten nuorisojärjestön jäseniä ääriajattelusta, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

    Nuorisojärjestö Ps-nuoret siirtyi aiempaa radikaalimman nationalismin linjalle syyskokouksessaan viime marraskuussa. Vallan ottivat niin kutsutut etnonationalistit, joilla on emopuoluetta rajummat näkemykset esimerkiksi siitä, ketä voidaan pitää suomalaisena. Etnonationalismi korostaa geenejä ja kaukaisia sukujuuria.”

    Nuorpersut näyttävät saaneen tartunnan freudentalismista. (Freudenthal oli toisen polven mamu ja etnonationalisti jos kuka. Paavo Lipposelle myönnettiin ansioistaan etnonationalistin ja kahden kastin politiikan luojan muistomitali.)

    Tässä tapettiaiheita kaikille etnonationalisteille:

    https://www.google.fi/search?q=freudenthal+kuva&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwiJhYyH1effAhXJ8ywKHRVAAQYQsAR6BAgGEAE&biw=1366&bih=579#imgrc=7RAJKaH7GL1cfM:

    1. ”Poikkeat aiheesta. Osta Hesari ja kommentoi sitten- tuo ei kuulu tänne.”

      Et siis halua juuria rasismia tai äärinationalismia pois tästä maasta?

  4. J . K arjalainen Montako maahanmuuttajaa nämä Sinun inhoamat
    rasistit ovat raiskanneet ?

  5. Vai ei kuulu. Kivasti somasti tää Oulun tapahtumat sekoittaa suomalaisen päätä. Kun tuli puheeksi tää pakkoruotsi niin Oulussa alkoi tapahtua ??
    Pakkoruotsia puolustetaan vaikka sitten likaisin konstein ??

  6. Nuorilla on radikaaleja ajatuksia, kuten on aina ollut, mutta on hyvä, että heitä vähän ojennetaan aika ajoin.

    Toki eu-fasistit voivat kauhistella tätäkin, mutta hassua kyllä samaiset eivät kauhistele vihervasemmistolaisten nuorten eläinseksi, lipunhäpäisy jne.jne. avauksia. Päinvastoin, intoutuvat ajoin jopa mukaan marssille järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan.

    Teillä Tampereellakin Vasemmistonuoret tekevät puoliavointa yhteistyötä terroristijärjestön kanssa ja vieläpä kaupungin piikkiin.

  7. Pysy aiheessa, nyt puhutaan pelkästään rotu-fasisti persu-nuorista- ei muista. Kummallista on yrittää kääntää asia aivan muualle kuin mistä on kysymys.

      1. Et ole lukenut Hesarin juttua. Se ei ollut pelkästään nuoret, vaan siellä taustalla hääräsivät mm. Immonen ja Tynkkynen. Tynkkynen sai nuorita rotufasisteilta muljautuksia, kun hän on homo ja hänellä on mamu puolisona.

    1. ”Pysy aiheessa, nyt puhutaan pelkästään rotu-fasisti persu-nuorista- ei muista. Kummallista on yrittää kääntää asia aivan muualle kuin mistä on kysymys.”

      No, yritetään kerrankin pysyä ahtaissa rajoissasi:

      Rotu-fasisti persu-nuoret vaikuttavat aivan A. O. Freudenthalin ja Ranskan Tukholman suurlähettilään, Arthur de Gobineaun, opetuslapsilta.

  8. Nythän sinulla Karjalainen on hyvä syy kehua puheenjohtaja Jussi Halla-ahoa. Halla-aho on lähettänyt PS -nuorille muutaman ”paimenkirjeen” aiheeseen liittyen.

    US:n haastattelussa Halla-aho toteaa:

    ”Muistutin siitä, mikä on puolueen linja. Me ajamme tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa, mutta me emme aja mitään rotuerottelupolitiikkaa.

    Ne tavoitteet, joita meillä on maahanmuuton suhteen puolueena ja ymmärtääkseni myös nuorisojärjestönä, eivät edellytä minkäänlaista rotusyrjintää tai ihmisten ihonvärin tuijottelua.”

    1. Juha U, älä nyt kuivaa hyvää kiimaa, kun se on päässyt käyntiin 😉

  9. Rotuerottelua harrastaa freudenthalilaiset. Pisa tulokset oli aivan liian hyviä, ne pitää saada putoamaan suomenkielisten osalta.
    Kouluissa kiusataan ja ryhmäkoko on iso ja niin edelleen. Eli kyllä ne oppimistulokset tulee ihan varmasti alas.
    Se taas kertoo ruotsinkielisten syvästä inhosta suomenkielisiä kohtaan.

  10. Miksi pyydät minua pysymään asiassa kun Sinun blogissasi ei ole asiaa.
    J. Karjalainen Minä vain kysyn asiantuntijalta, jotta viisastuisin.

  11. Samaan aikaan Kokoomus, SDP ja Keskusta haalii pitkin lähi-itää ja afrikkaa lisää haittamaahanmuuttajia Suomeen.

  12. Karjalaisen Kokoomuksen agenda on hyvin samanlainen kuin vihreillä:

    Vihreät nuoret vaativat mm. seuraavaa:
    – opintorahaa korotettava välittömästi
    – kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille oleskelulupa
    – pakkopalautukset lopetettava
    – positiivinen syrjintä otettava käyttöön

    Täysin utopistisilla toiveilla on helppoa ulkoistaa vastuu muille ja haukkua heitä kuten perussuomalaisia haukutte.

  13. Ps -nuoret ovat ilmeisen tiedonjanoista ja oppivaista porukkaa. Harmi vain että heidän käsiinsä on joutunut ruotsalaisten rotuhygieenikkojen teoksia.

    Ruotsalaisillahan on pitkä perinne rotuopin parissa. Anders ja Gustaf Retzius, Viktor Rydberg, Herman Lundborg, ja kumppanit olivat edelläkävijöitä rodunjalostamisen jalolla saralla.

    Jopa sellaiset merkkihenkilöt kuin Alva ja Gunnar Myrdal hyväksyivät eugeniikan ja kannattivatt Ruotsin pakkosterilointilakia vuonna 1935.

    Kovastihan tuosta Ruotsin pahennusta herättävästä vaikutuksesta Suomeen on yritetty varoitella, mutta ei vaan ole oppi mennyt perille.

    Eihän me luisuotsaiset suomalaiset itse osattaisi tuollaisia ajatella. Kyllä se oppi on tänne jostain tullut.

    1. ”Ruotsalaisillahan on pitkä perinne rotuopin parissa. Anders ja Gustaf Retzius, Viktor Rydberg, Herman Lundborg, ja kumppanit olivat edelläkävijöitä rodunjalostamisen jalolla saralla.

      Jopa sellaiset merkkihenkilöt kuin Alva ja Gunnar Myrdal hyväksyivät eugeniikan ja kannattivatt Ruotsin pakkosterilointilakia vuonna 1935.”

      —————————

      Kiitti nimistä. Täytyypä joskus tutustua heidän teorioihinsa siltä varalta, että vielä liittyisin persunuoriin tai erkoopeehen.

      Persunuorilla tuskin on ikärajoitusta sen enempää kuin Nordisk Ungdomillakaan, joka RKP:n tavoin mieltää, että kaikki pohjolan ruotsinkieliset muodostavat valtakuntien rajoista riippumattoman etnisyyden, jonka etujen puolesta pitää taistella.

  14. Tästä perästä on poistettu yksi kommentti, jossa käytiin toisen blogaajan kimppuun varsin ilkeästi.

    Se, että joku on eri mieltä, ei tarkoita että hänestä saa sanoa mitä vaan. Kerronpa teille jotain: me kaikki olemme väärässä, tavalla tai toisella, ainakin jostain kantista tätä asiaa. Ihan kaikki.

  15. Täällä alkaa olla kovat puheet valttia itsekullakin, pahoittelen jos minunkin mopo jo keulii, siksi kävinkin lenkillä ulkoilmassa. Hieno keli ja parempi mieli kun saa raitista ilmaa. Kehoittaisinkin itsekutakin vähän ulkoilemaan.

  16. PS -nuorten vastine:

    “On vaikeaa nähdä, miten erotettujen puheet voisivat toimia todisteena sen puolesta, mitä järjestön istuva johto ajaa”

    Kinnusen mukaan julkaisun juttu on monellakin tapaa virheellinen.

    – Ensinnäkin, uutinen tukeutuu pääasiassa henkilöiden kommentteihin, jotka on joko erotettu kokonaan tai väliaikaisesti järjestöstä. On vaikeaa nähdä, miten erotettujen puheet voisivat toimia todisteena sen puolesta, mitä järjestön istuva johto ajaa.”

    ——————————-
    Edellä ollut lainaus antaa tukea intuitiiviselle mielteelleni, että Hesarin juttu poliittisessa härskiydessään oli kotoisin jostakin lapaluiden ja navan väliseltä alakaarelta.

    Onneksi Pirkan Blogit ei ainakaan vielä ole Hesarin tapainen sontaluukku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *